суббота, 30 августа 2014 г.

Ak chcete nastaviť tepla

Domov ohrievač pomôže prežiť vagaries počasie

Čo robiť, keď je zima, a vykurovacej sezóny ešte nezačalo? Ľudia majú pocit, ľadové batérie a ťahajte vlnené ponožky, dostať sa na zvýšenom periny. Avšak, v offseason bez nich to môže byť vykonané, ak nadobudnete domov ohrievača.

Bezpečnosť, efektívnosť a elegantný dizajn - to sú základné požiadavky, ktoré podľa marketingových výskumov, Metropolitan spotrebiteľov pred'prítomné v domáceho vykurovania. "Teraz môžeme s istotou povedať, že moderné ohrievače dodržiavať všetky bezpečnostné normy, - povedal Manažér spoločnosti pre predaj domácich spotrebičov Olga Kovalenko. - Po prvé, že nemajú otvorené vykurovacie telesá, že je spáliť sami na zariadení, samozrejme, možné, ale pre tento účel je potrebné pokúsiť veľmi ťažké. Po druhé, väčšina modelov je vybavená odloženie ochrany a nad teplotu. V tejto situácii, jednotka sa automaticky vypne, a preto pravdepodobnosť požiaru, príliš malý ".

Moderné domáce ohrievače sú štyri typy: olejové radiátory, konvektory, ventilátor ohrievače a sálavé panely. Bez ohľadu na oblasť, ktorá bude stáť zariadenia, odborníkov odporúča vyberte si model s viacerými druhmi energie. To vám umožní hladko nastavte teplotu v dome a ušetrí elektrickú energiu. Okrem toho, v nových jednotiek'tam objavili aj veľa ďalších funkcií, napríklad, ionizátor, zvlhčovač vzduchu, displej, časovač a termostat. Okrem toho, k radosti z rodičov začal vydávať špeciálne ohrievače na detské izby, ktoré sú chránené ďalšie, nie teplo, gril.



Batérie na kolesá

Olej radiátor vyzerá ako batérie, ale namiesto vody vo vnútri neho, olej ohrieva špirála. Spravidla pozostáva z časti, ktorých počet závisí od jeho schopnosti. "Napríklad, do tepla svojej izby, veľkosť 13 štvorcových metrov dosť štyri-p'päť sekcií, a pre obývaciu izbu pre viac ako 20 štvorcových metrov bude potrebné už osem-desyatiletii zariadenia, - zdieľané s" NIE "predávajúci-konzultant predajňa domácich spotrebičov Alena Sviridova. - Väčšina modely sú vybavené senzorom, ktorý reaguje na teplotu. Keď je nad normou - kúrenie sa automaticky vypne, keď dolu - zapnuté ". Olej radiátor nehorí kyslíka, a tak je možné dlho na použitie v interiéri, kde nie sú ľudia. Tieto modely sú vybavené väčšinou valec kolesá, tak prístroj je veľmi vhodný na presun z miestnosti do miestnosti a z miesta na miesto. Jeho jediná chyba je pomerne horúci povrch, takže radiátor je lepšie uchovávajte mimo dosahu detí a domácich Miláčikov. "Olejové radiátory tiež prísť v podobe malých kompaktných dosiek, ktoré sú určené pre malé priestory, " hovorí Pani Sviridov. - Však, miestnosť pre deti, nebudú fungovať, pretože dieťa môže ľahko zraniť a vinu prístroji, pretože to môže poškodiť a zranenia ".

Najčastejšie olej ohrievač môže byť zakúpiť pre 1 tisíc rubľov, a zložitejšie jednotky bude stáť 3-4 tisíc.

Čím nižšia, tým lepšie

Materiály na tému

Don nechajte zmraziť! Ako si vybrať ohrievač
Iný typ technológie, pridá teplo - elektrický konvektor. Je ľahké steny ohrievač, ktorý sa vyznačuje tým, že malá veľkosť a štýlový dizajn. S normálnou skrutky on je namontovaný na každom povrchu. "Konvektor je navrhnutý tak, aby priamo ohrieva priechodu vzduchu, - hovorí Manažér predajňa domácich spotrebičov Maxim Sytin. - Je známe, že teplý vzduch stúpa a studenej hromadí v spodnej časti, takže bližšie k podlahe bude visieť kúrenie, tým účinnejšie bude pracovať ". Hlavnou výhodou tohto prístroja je schopnosť tepla dosť výbornú polohu len pár minút. Mnohé modely sú vybavené termostatom. To vám umožňuje nastaviť požadovanú teplotu a udržať ho neustále. Konvektory oveľa nižších úrovní hlasitosti, tak odborníci odporúčajú zavesiť ich v spálni, kde je to potrebné, pokoj a ticho.

"Pravidlom je, že tento typ ohrievače spotrebuje veľa energie, takže sa často používa vo veľkých apartmánoch, alebo chatiek, malých priestor, aby dal konvektory jednoducho neudržateľný," hovorí Pán Sytin. Priemerná cena tohto zariadenia je okolo 1, 5-5 tis.

Lacné a pohodlné

Ak je potrebné rýchlo ohriať malé miestnosti s minimálne finančné náklady, ideálnym riešením by byť fanúšik. Tieto zariadenia sú ľahké a kompaktné, je možné pripevniť na stenu, alebo na akýkoľvek povrch ako napríklad podlahové alebo tabuľky. Nie sú určené pre veľké miestnosti, najlepšie možnosť - izba je 15 štvorcových metrov. "Princíp práce ako ohrievače sú rovnaké ako tie, obyčajných fanúšikov, " hovorí Alena Sviridova. Mnohé modely sú schopné sa točí, ktorá pomáha na distribúciu horúceho vzduchu po celej miestnosti. Bez výnimky, ohrievače tohto typu sú chránené proti prehriatiu a bezpečné tvarovanie plastov alebo keramiky prípade.

Avšak spolu s výhody ventilátor ohrievače sú nevýhody. "V prvom rade, zariadenie je dosť hlučné, preto v izbe je lepšie zachovať, nie každý môže robiť to rozmerová bzučanie v noci, " hovorí Pani Sviridov. - Po druhé, okrem toho, že ohrievač ohrieva vzduch, hrá tiež s prachu po miestnosti, takže k dispozícii tento typ ohrievače nie je odporúčané ". Moderné ohrievače sú rozdelené do dvoch veľkých skupín: špirálové výhrevné teleso a keramická platňa. Ten je považovaný za bezpečnejšie, pretože sa spáliť menej kyslíka.

Ventilátor ohrievače sú najdrahšie ohrievačov, a sú v priemernej hodnote 400 až 2 tisíc rubľov.

Domov-slnko

Odborníci označiť, že za posledný rok sa zvýšil záujem kupujúcich, aby infračervené ohrievače. Je to vysvetlené v prvom rade skutočnosť, že ak sú správne nainštalované tieto zariadenia umožňujú ušetriť až 70% elektrickej energie v porovnaní s ostatnými. Ako vykurovacie teleso v nich sa používajú špeciálne lampy, pálenie v neviditeľné ľudským spektra a vyžaruje veľké množstvo tepla. Infražiariče sú vonkajšie, steny a prívesok. Ten je vo forme tenkých dosiek, ktoré sú pripevnené k stropu. Pozastavenie a steny model veľmi ťažké správne zabezpečiť sami, a preto je inštalácia bude musieť zavolať sprievodcu.

"Infračervené ohrievače nie teplý vzduch, a oblasti, v ktorých sú určené, - povedal" NIE "Maxim Sytin. Tieto zariadenia, ako slnka vyžarujú teplo, energie, ktorá je absorbovaná okolité plochy. A napriek tomu, vzduch je stále v pohode, človek sa cíti veľmi pohodlné, v zóne pôsobenia týchto zariadení ". Cez špecifiká ich vplyv infračervené ohrievače nemôže teplé veľká izba úplne, tak musíme použiť alebo viacerými zariadeniami, alebo jeden, ale v malej miestnosti. Niektoré modely majú zabudovaný ventilátor, ktorý pomáha lepšie distribuovať teplo. Odhadované náklady na ohrievače tohto typu od 2 do 10 tisíc rubľov.

Teplý vzduch-stabilizuje

Skúsenosti jeseň chill pred vykurovacej sezóny, nie len pomocou ohrievača: pre tieto účely je tiež skvelé, klimatizácia a kúrenie. Jeho hlavnou výhodou je, že sa ohrieva vzduch z ulice a nie spáliť kyslíka v miestnosti, ktorá umožňuje zabezpečiť konštantný prietok čerstvého vzduchu. To je dôležité najmä pre Alergikov a ľudí s astmou. Okrem toho, že Internet je veľmi výhodné z ekonomického hľadiska: vyrába dva krát viac tepla, ako spotrebuje elektriny v bežnej ohrievače 1:1 pomer. Jedinou podmienkou je ponorený v tejto ceste, zatiaľ čo vonkajšia teplota klesne až na 5 stupňov. Ak chcete pracovať v horká studená, prístroj je jednoducho nie je určené, a môže zlomiť. Samozrejme, klimatizácia, ktorý nie je len zima, ale teplo, trochu drahšie, než je obvyklé, ale cenový rozdiel nie je tak veľký, to je približne 10-15%.

Olga Lutovinovo, Maria Borisova

Foto www. delonghi. co. uk

Zdroj: "Novye Izvestia"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика