пятница, 29 августа 2014 г.

Tlačí na steny a strop

Zásadne zmeniť priestoru na byt alebo dom, nie nevyhnutne'uistite sa, že zbúrať múry a priečky. Niekedy je dosť vizuálne "prekresliť" priestor. A v Arzenálu profesionálny dizajnér existuje veľa peňazí - optické ilúzie, ktoré umožňuje virtuálne steny, aby sa zasadila a výťah strop.

Podľa optické ilúzie architektov pochopiť zmeny v zrakové vnímanie rozmery miestnosti, ktoré sa vyskytujú pod vplyvom svetla, a naopak. Preto, ak chcete upraviť vnútorný priestor'vnútra povoliť, po prvé, farbu a textúru hlavné prvky interiéru'interiér, správne umiestnenie zariadenia a smer svetelných lúčov.

Materiály na tému

Hrať sa s priestorom svojej izby
Ako zvýšiť o visual'objem miestnosti?
Transformácia obytný priestor
Medzi klasické techniky na vytváranie optickej ilúzie patrí napríklad vytvorenie kazetových stropov a použitie podsvetiv v hornej časti miestnosti - pomáha opticky zvýšiť výšku miestnosti. Rovnaký efekt sa dá dosiahnuť, maľované podlahy v sýte farby alebo zaliatím lak, a pomocou Tapetu s veľkým obrázok, kontrast základných pozadí. Avšak, pokiaľ ide o farbu experimenty s Paul dizajnéri varujú: modrá a všetky odtiene pod nohy neprišiel na dlhší pobyt v miestnosti, aj keď sa zdá, veľké a priestranné, a žltej robí domov zadarmo a Slnečné, ale nie vizuálne dáva pocit spoľahlivú podporu.

Vizuálne tlačiť na stenu, môžete použiť farebné kontrastné vertikálne a horizontálne prikladať lietadiel, ako aj s "kolízie" kontrastné textúry. Obyvatelia malej miestnosti bude mať pocit priestoru a v prípade, že budete používať v dokončovacie svetlé a chladné tóny - odtieňov šedej, modrej, perla, bledo zelená. Ak je miestnosť veľmi priestranné, dá sa zasunúť alebo teplé pastelové, bohaté farby spektra.

Ak chcete zmeniť vnímanie priestoru je veľmi podporuje a dokončovacie materiály a položky okrem'jer. Napríklad horizontálne pásma vizuálne úsek miestnosti, vytvára efekt zvýšenia oblasti, ale súčasné zníženie jeho výšky. Vertikálne, naopak, vizuálne obklady priestor horizontálne, zvyšuje sa jeho výška.

Podľa istej schémy "focusrect" a ozdoby: malé vizuálne prenájom zvyšuje, veľké, naopak, klesá. Biele objekty na tmavom pozadí tlačí priestor, rozširuje a predlžuje. Cellular, pruhované, plnené raportim (duplikát) obrázok pozemky steny sa zdajú byť viac ako rovnakej veľkosti farbou. Použitie vertikály v výzdoba steny opticky zvýšiť výšku miestnosti. Rovnaký účinok sa zachová, ak zvislá čiara je prítomný vo forme "extended" height obrazov, vo forme osvetlenie, umiestnenie kapiel na čalúnenie.

Nepochybne jedným z najviac originálnych spôsobov, ako zmeniť visual proporcie izba je tvorba dekoratívne nástenné maľby alebo reliéfy. Ako vysoko umelecké znamená, že môžete rozšíriť priestor, opticky zvýšiť výšku stropu, miesto obyvateľov mesta apartmán v starovekom dvore alebo aby pozorovatelia pastoračnej scény vidieckeho života. To nie je náhoda, že obrazy - krajinky, false oblúky a Windows tzv. "blendes". Zarážajúce zmes objekty reálneho a vyvodiť môže byť reálne zvýraznenie vášho inter'jer.



Objednávanie nástenné maľby, je dôležité dodržiavať niekoľko pravidiel. Po prvé, je potrebné dodržiavať výkresu mierka: všetky obrázky musia byť v súlade s objemom bývanie a ľudského rastu. Nie je tajomstvom, že v moderných bytových domoch a v podkroví sú zvyčajne nízke stropy, ktorá vytvára "stlačenie" pocit. Umelci môžu ľahko vyriešiť tento problém, vyberte svetlé farby, keď maľovanie stien a stropov, vytvára malebnú vlys a pivnice dekoratívne panely. Medzi takéto prvky steny, maľované v rovnakej farbe ako oblasť nad vlys sa zdá byť oveľa vyššie, než v skutočnosti je.

Avšak na to, aby farby nielen na stenách, ale aj nepríjemné vyčnievajúce rúry, nosníky - vo Všeobecnosti, všetky tie prvky, ktoré chcete skryť. Profesionálny umelec sa môže obrátiť sa tieto nežiaduce zväzky v rámci umeleckej kompozície. Tak, ohrievač vody, maľované s špeciálne tepelne odolný smalt, môže simulovať políc, na ktorých od seba" (ktoré je, samozrejme, ťahané) reálne predmety. A ventilačné potrubie môže byť zdobené hoci podľa nika, aj v rovine.



Podľa dizajnérov, maľoval v štýle "zádrhel" sa stala populárnou nielen v inter'Arah apartmány, ale aj ako spôsob zdobenia bazény, kúpeľne, skleníkoch. V tomto prípade obrazy majú tendenciu ich motív zdroj staré umenie a navrhnuté ľahké vzdušné farby. Súhlasíte s tým, oddych v zimnej záhrade alebo plávanie v bazéne, a oveľa príjemnejšie obdivovať stúpa od mora, slnka, dokonca vypracovaný ako holé stromy a špinavý sneh mimo okna.

Text: Asya Ilyin
Foto: Salon

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика