пятница, 29 августа 2014 г.

Tapety: príprava 2008-10-13 12:11:02

Výstavby a rekonštrukcie.

Tapety: školenia
2008-10-13 12:11:02

Pred štítok nový Wallpaper je vždy lepšie odstrániť staré. Ak však staré Tapety úplne celé, môžu byť maľované na báze vody alebo olejové farby (aj keď sa to bude komplikovať ich bruting v budúcnosti). Aby sa zabránilo prenosu cez farby svetlé červené, zelené alebo modré tóny, používať hliníkový náter na báze organických rozpúšťadiel. Urobiť to isté, ak obrázok staré Tapety použité kovové farby. Nesnažte sa maľovať vinylové podlahy, ak to nie je pórovitý vinyl. Spôsob, ako odstrániť staré Tapety bude závisieť od ich materiálu a stav.

Zničenie tradičných papier na stenu-papier
Pre veľkosť'Aksana staré Tapety lepidlo namočiť ich v teplej vode, pridať trochu tekutý čistiaci prostriedok, alebo pomocou špeciálneho prášku alebo kvapaliny na odstraňovanie Tapiet. Použiť malty s hubky alebo sprej pre domáce rastliny. Zopakujte proces a nechať vody namočiť na 15-20 minút.
Široké kovové škrabka výťah papiera, z švy. Snažte sa, aby sa hlboké škrabance na omietky uhly škrabkou. Zle zaostávajúcich oblastí, znovu navlhčite a bude pokračovať v práci v priebehu niekoľkých minút.
Elektrina a voda - nebezpečná kombinácia až smrteľné, dôsledky: ak je to možné, odstrániť Tapetu okolo zásuviek a vypínačov bez zvlhčovanie papiera. Ak nemôžete robiť to suché, pred odstránením Tapety okolo elektrických výrobkov, vypnite elektrinu na prístrojovej dosky poistka a odstráňte kryt z elektrických zásuviek a vypínačov, na dosiahnutie papier pod nimi. Nepoužívajte sprej v blízkosti elektrických zariadení. Zbierať odstrániť Tapetu v igelitových vreciach, a stena umyť teplou vodou a trochou čistiaceho prostriedku.

Odstrániť umývanie wall-papier
Umývateľný povrch Tapety na ktoré sa vzťahuje s nepremokavé fólia, budete musieť preraziť, že voda by mohla dosiahnuť lepidla. Použite drôtenú kefu alebo Tapetu kladivom, aby zničil integritu povrchu, a potom namočte v teplej vode s nástroj na odstránenie Tapety. Možno budete musieť urobiť niekoľko krát predtým Tapety začať chôdzu.

Odstrániť vinylové Tapety
Vinylové Tapety sú tenké vinyl, fusion s papierom base. Ak chcete odstrániť vinyl, zvýšiť oboch dolnom rohu hornej vrstvy Tapetu a dokonca aj tlak vytiahnuť zo steny. Potom navlhčite a očistiť papier, alebo, ak chcete ponechať ako podklad vrstva, čistenie kĺbov, kože, priemerná veľkosť zrna s veľmi slabý tlak nie utierať do diery.

Odstrániť maľované steny-papier
Odstránenie maľované steny-papiera môže byť náročnou úlohou. Ak papier nie je poškodený, len pripraviť na to, ako maľované sadry a top dodržiavať novú Tapetu.
Aby na ich odstránenie, použite kovový drôt štetcom alebo Tapetu kladivom rozbiť cez vrchnú vrstvu, a potom navlhčite Tapetu s teplou vodou odstraňovač Tapiet. Maľované (a umývateľný Tapetu jednoducho odstrániť pomocou špeciálnych sporáky, alebo Skrývka prístroje. Liečbu Tapety prístroje, zatiaľ čo pár neprenikne dovnútra, a potom odstráňte Ootmarsum papiera široké škrabkou.

Odstránenie plesní
V mokrých podmienkach môže'plesní zvyčajne vo forme vyrážok. Je dôležité odstrániť príčinu vlhkosti, pred cestou do steny, alebo stropu.
Ak formy vyvíja na R navlhčite oblasti, s roztokom 1 časť pre domácnosť bleach a 16 dielov vody, potom odstrániť Tapetu a napáliť. Umyť steny s čerstvými riešenie umyte lepidlo.
Zalejeme liečbu stenu s riešenie pre sterilizáciu a nechajte aspoň tri a najlepšie za týždeň, aby zabezpečili, že žiadne nové formy. Pri stene je úplne bude vyschnúť, dať sa na jeho povrchu, sterilser náter zriediť s white spirit, a potom vrstvu pôdy huby riešenie, ak máte v pláne vložiť cez steny wall-papier. Alternatívne, môžete maľovať steny s emulzné farby, ktoré obsahuje fungicíd.
Ak formy udrel maľované alebo omietnuté steny a stropy, bohaté ošetrite povrch s riešením bielidlá. Počkajte aspoň 4:00 a potom sa opatrne škrípanie formy na staré noviny a napáliť ju na ulici. Opäť umyť steny, riešenie a odísť na tri dni pre sterilizáciu, a potom spracovať, ako je popísané vyššie.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика