суббота, 30 августа 2014 г.

Teplé formy kúpeľniach vykurovacie rúrky

Napriek tomu, že uterák - on ohrievač - nepostrádateľnou súčasťou každej kúpeľne, vybrať vhodný model nie je tak jednoduché. Každý, kto prechádza oprava hygienických zariadení v dome alebo byte máte na výber medzi originálny dizajn a odolnosť voči korózii.

Navyše, náklady na tento zdanlivo jednoduchý dizajn môže ľahko presiahnuť 1,500 eur.

I - voda

Jednoduché jednookruhová (najčastejšie voda), sušiak na regály (inými slovami radiátory) sú elegantne zrútil trubice - v podobe hada, rebríky atď., v rámci ktorej beží teplej vody. To sa ochladí. Voda zariadenia pripojené buď do vykurovacieho systému (S), alebo na systém teplej úžitkovej vody (GMT). V prvom prípade, kúrenie je možné len počas vykurovacej sezóny, v druhom - celoročne, s výnimkou 10-15 dní, kým ročnej preventívnej práce.



Akonáhle si všimnete, že pri pripojení na vykurovaciu sústavu je veľmi zriedkavé'výnimky dôvodov. Po prvé, zvislého potrubia vykurovacieho distribúcie, avšak, pretože rúra izbu radiátor, takmer nikdy sa koná v santechplast, druhý, pripojenie na tento systém vyžaduje úradné povolenie, a bez neho neoprávnené pripojenie môže viesť k veľmi nepríjemné následky. A, po tretie, tlaku vo vykurovacích sústav, ako pravidlo, sa neprekrýva s pracovným tlakom sušiak na koľajnice.

Pri pripájaní k hot tube potrebné pam'nezabudnite, že mestská voda obsahuje dostatok bubliny kyslíka, ktorý rýchlo rose'jesť ocele. Ak sa chcete zbaviť také smutné, že je lepšie venovať pozornosť sušiak na koľajnice vyrobené z nerezovej ocele, inštalatérske mosadze, medi, eloxovaný hliník, atď.

Materiály na tému

Trochu o uterák
Ale ak si z nejakého dôvodu zastaviť vášho výberu na vlasy z bežnej ocele, je lepšie si kúpiť dva-obvod model. V prvej bude vyteká teplá voda, a v druhom technické nemrznúca, ktoré budú šíriť po celej oblasti chladiča, podogretyj z teplej vody. Na chladiace médium cirkuluje v jeho ceste na úkor voľného konvekciou. To je z dôvodu, aby rozdiel teplôt (vo fáze prechodu z vykurovacieho telesa je horúci, a to vo vzdialenej od neho spot - chladnejšie). Avšak, v súkromných domoch s individuálnym vykurovaním, na zrýchlenie krvného obehu a zvýšenie účinku tepla, pomocou špeciálnych čerpadlo vzduch, ktorý urýchľuje proces kvapaliny meny.

Niekedy namiesto nemrznúca v druhom okruhu aj cirkuluje voda. Ale táto možnosť sa používa opäť ako pravidlo, vlastné kúrenie domu. A zlé je, že takýto systém alebo musí byť neustále udržiavané v ľade-slobodný štát, alebo vypúšťať vodu na zimu. Inak, mrazené voda praskla rúry.

Pri inštalácii vody sušiče na potrubie s vodou, musíte nainštalovať mechanický filter, tak, že drez je upchaté častice. A pred začatím prevádzky zariadenia krvácať na vzduchové bublinky, ktoré sú, ako pravidlo, sa hromadí vo vnútri. Ak to chcete urobiť, uteráky, tam je špeciálny ventil, alebo presnejšie Maevsky je kohút. Avšak čoskoro "hra" nie je vybavené takýmto zariadením. To je pochopiteľné - vertikálne vrecká, ak je to možné hromadenie bubliny, nie je tu. "Had" - pravidelné rúry, ohýbané s písmenom "$".

Ešte jedna dôležitá poznámka. Pri výbere materiálu uterák osobitná pozornosť by sa mala venovať spájanie rúr. S'jednota nekompatibilné materiály (kovy) - obzvlášť zinku a medi a to vedie k predčasnému korózii.

Nie nalejte vodu!

Ak na vykurovanie miestnosti je dočasné, je to oveľa krajšie, používať elektrické uterák teplejšie (to môže tiež byť nazývaný calorifer, pretože funguje presne tak ako všetky známe domáci ohrievač oleja). Jeho zrejmú výhodu - zastrahovannosti z úniku, hygienické, jednoduché na inštaláciu a prevádzku. Napríklad, to nikdy tvoril vzduchu zámok zabraňuje úvod kvapaliny, chladiacej kvapaliny a preto kúrenie rúrky. Oni sa neboja proti korózii a zaradiť ho len vtedy, keď je to vhodné.

Je elektrický model ohrievač z elektrickej siete so štandardným 220 V.. Spotreba energie závisí na výkon vykurovacieho telesa alebo PETN a povrchu a v priemere sa pohybuje od 100 do 1150-1700 W (niekedy aj viac). Ako to elektrické zariadenie, a dokonca aj low-power, všetky rozvody musia byť chránené pred vlhkosťou. S týmto účelom, je lepšie, aby sa skryté. Na rozdiel od vody, radiátory, vo vnútri elektrické raz za celý život je naplnený non-zamrznutiu tekutiny (špeciálna nemrznúca), ktorá sa vzťahuje na všetky strany vykurovacieho telesa.

Elektrický kábel môže byť skrytý v stene, a môžu byť vykonávané; pre prevádzku ohrievača musí stačí držať do sieťovej zásuvky.

Takmer všetci "slušné" uterák má regulátor teploty. Je to veľmi vhodné, najmä, keď dom má malé dieťa. Nastavením nízkej teplote, je možné, nesmie starať o dieťa bude zabavený batérie a dostať spálil. Jeden tip: skontrolujte termostat ihneď po inštalácii uterák.

Elektrické ohrievače sú široko používané nielen v kúpeľni, ale aj v domácnostiach, najmä v domoch tam, kde sú problémy s inštaláciou ohrev vody. Mnoho radiátory majú dekoratívne obrazovky, zdobia izbu. Niektoré modely sú dobré v sebe. Nie sú jednoducho exkluzívne možnosti, napríklad steny z priehľadného skla. Niektoré modely možno objednať, potom váš ohrievač môže dokonale byť zapísané v ktorejkoľvek prevádzkarni, kamufláž, napríklad v rámci nábytku alebo naopak umeleckým vrcholom. Samozrejme, takáto objednávka nie je lacné, ale stojí za to.

Dosť často ľudí si kladie otázku, čo sa v miestnosti, ktorú nemožno uplatniť kvapaliny ohrievača? Samozrejme môžete. Ale potom sa naozaj nebudete mu zavolať, uterák, a, okrem toho, tento ohrievač je používaný ako doplnok k hlavnej a je zahrnutá len podľa potreby. Preto je lepšie, keď nič nie je tečie cítiť lepšie. Ale... Samozrejme o'výnimky momentálne tu nie sú žiadne obmedzenia, je tam len jedna podmienka - správnu inštaláciu a zapojenie.

Všemohúci dodávkových

Pochopiť, keď ohrievača je lepšie - alebo elektrický voda je často veľmi ťažké. Silnejšie práva ako prvý, a niekedy dôležitejší ako druhý. Takže zázrak nápady majú vyriešiť tento problém,'dawsi dve zariadenia v jednom. Tak by sa, že voda tečie cez rúrky radiátor - vziať na suchšie a roll. Uložiť elektriny - grasa vody z štandardnom vyhotovení.

Univerzálne zariadenie - dual obvodu (aj napriek tomu, jedného okruhu, môžu byť jednoducho to nebude pohodlné a výhodné). To znamená, že v prvom beží teplej vody, ktorý ohrieva nemrznúca hlavné radiátor (druhý okruh v tomto prípade). Je tu aj druhý okruh primerane vykurovacie teleso, ktoré beží od siete.

Predpokladajme, že voda netečie z nejakého dôvodu prestal chodiť do radiátora, v tomto prípade v dôsledku postavený electroterm batérie môže byť ohriata na požadovanú teplotu. Opäť, ak nie je elektrina, teplo, pôjde z teplej vody.

Cena kombinovaný nástroj je vyššia ako jednoduchý model, ale má viac možností. Mimochodom o cenách. Najdrahší model - dizajn-radiátory, ktoré sú nielen funkčné zaťaženie, ale aj dekoratívne. To je to, čo sme písali vyššie. Suché oblečenie a veci, ktoré môžete s dodatočné háčiky a popruhy.

Chuť a farbu, čo nie!

Prechádzať do adresára na farbu budúcnosti uterák na vedomie, že odtiene na papieri a v skutočnosti môžu byť veľmi rozdielne. Ešte dobre známe, "striebro" má niekoľko farieb. Avšak, dnes každý, kto chce, môže si vybrať farbu, ktorá ho potrebuje. Hlavná vec je mať trpezlivosť, a nie zbaviť sami o možnosť snívať.

Alexej Trembrili

Zdroj: Osobné peňazí

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика