пятница, 29 августа 2014 г.

Štúdio byt "anglický"

Štúdio apartmány majú prísť do Ruska zo Západu približne pred dvadsiatimi rokmi. Formát open space rýchlo našiel svojich priaznivcov medzi mladých a kreatívnych ľudí. Od študentov a stag ekonomiky verzia Studio rástol na niečo viac, ktoré získali štatút elite bývanie. Čo je dôležité pri plánovaní a nákupe takéto bývanie?



Studio v Európskej verzii neposkytuje oddelenie spálňa, obývacia izba, kuchyňa, štúdia. Hlavné steny a samostatné dvere má iba kúpeľňa (s wc), a všetky ostatné priestory sú jednou medzerou. Klasické zobrazenie Studio - často Maisonette, bez priečok. Na prvom poschodí je obývacia izba-jedáleň, o'v kombinácii s kuchyňou, spálne, preskúmať nižšie. Moderné verzie Štúdiu o'pripojenie chodba a obývacia izba a kuchyňa do tvaru klenby.



V našej krajine je pojem "Studio", prešiel niektorými zmenami. Toto je zvyčajne kuchyňa-obývacia izba, v ktorej funkčné oblasti sú oddelené vizuálne odlišné úroveň podlahy alebo sadrokartónových podhľadov rôznej výšky, osvetlenie, prenosné obrazoviek a iných Priestorov, v domácom Štúdiu izolované, ale nie je slepý steny, a niektoré tipy na nich. Pred zvedavými očami skryté iba kúpeľne a spálne, ostatné pásma - len a nemá oddiely. Okrem'jer Studio logické a výhodné pre život, a môže byť vykonaná v akomkoľvek štýle.



Vo Všeobecnosti, formát Štúdio apartmány môžu byť rozdelené do dvoch rôznych typov bývania. Po prvé, v domoch ekonomickej triedy apartmány-štúdiá malé námestie (25-30 štvorcových metrov), kde chcete ušetriť miesto v'v kombinácii kuchyňa a obývacia izba. Dostať ich väčšinou študenti, slobodných ľudí alebo sedem mladých'th bez detí. Tento formát sa považuje za útočisko pre dočasné ubytovanie a kúpil niekoľko rokov. Druhý typ zahŕňajú Štúdio, open-plán vysokej triedy a veľké námestie (60-100 štvorcových metrov).

Vo Všeobecnosti, formát ako na bývanie, zatiaľ čo nie je jasne definované a mnoho zástancov verzie rozpočtu prednosť, aby sa zmeny, napríklad, typický malé-veľké jedno-spálňových apartmánov, drvenie vnútorných stien. Tu vzniká otázka: kto bude niesť vnútorné steny a je možné vybudovať Studio z typických apartmány na svoje vlastné?



Všetky zmeny, ktoré sú rozdelené do dvoch typov: náčrt (pri všetkých) a na projekt (ak nejaké zmeny môžu byť vykonané len so súhlasom vyššieho orgánu, teda by mal byť projekt schválený). Podľa náčrtu (bez vykonania dizajn a zhovievavé dokumentácie) môžu byť odstránené stromy'drevené alebo sadry oblastí (nie sú nosné steny),'zlúčiť samostatná kúpeľňa, presklená loggia alebo balkón, vymeniť vodovodné, dvere, steny, podlahy, stropy, rozoberať vstavaný nábytok. Všetky ostatné diela sú predmetom schválenia.

Odborníci radia, aby sa robiť všetko podľa pravidiel, a to aj po zaplatení pokuty, páchateľ-pereplanirovka prostredníctvom súdu sa bude uskutočňovať na koordináciu projektu, a v prípade odmietnutia aby všetky jeho pôvodnej sláve. Inak, byt je možné predať na verejnej dražbe. Nelegálne zmeny, ktoré sa môžu stať prekážkou pri registrácii vlastníctva a predaja bytov (jeho cena je nižšia ako na trhu). Tak to je lepšie vykonať neoprávnené zmeny, a pozrieť sa na trhu overené klasickej verzii Štúdio apartmány.

Materiály na tému

Návrh-projekt-apartmány-štúdiá
Byt je s otvorenou


Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика