пятница, 29 августа 2014 г.

Na pódiu v dome: dar z nebies pre lenivý

Netreba hovoriť, v moderných inter'Arah všade pôžičky od klasiky sú oblúky a stĺpy, a enfilade izieb, a maľované stropy. Osobitné miesto v tomto zozname je obsadené podiums - starých Rímskych architektov, ktorý je dnes prechádza víťazný nového narodenia".

Po prvé, poďme sa pozrieť, čo sa dnes nazýva na pódium. Jednoducho povedané, je to veľký krok, poskytovanie bytu alebo domu, fasáda do 20-25 cm. Ak je rozdiel presahuje 30 cm, dizajnéri odporúčajú, aby zabezpečil dva alebo tri kroky, alebo dokonca niekoľko vrstiev reprezentujúcich nachádza sa na rôznych výška širokú oblasť.

Všetky podiums sú rozdelené na požadované technické a dekoratívne. Prvý použité ako súčasť zamaskovať techniky komunikácie a stavebných konštrukcií (napríklad, keď potrubie nemôže byť skryté v stene, a výšku stropu a únosnosť prekrývajú, nie je povolené na zvýšenie celý úrovni podlahy), druhé vytvorené čisto pre "dekorácie" - slúžia ako architektonický prvok územného priestorov, mu v pôvodnej podobe. Pódium umožňuje uložiť na vysokej zem môže zariadiť vašu spálňu, jedáleň a škôlky, a priestor vo vnútri prispôsobiť na ukladanie vecí. Ostatné funkčné účely pódium - geometrické korekcie miestnosti. Na pódiu by mohlo dôjsť ku skráteniu" zbytočne pretiahnuté izba, dať viac obytných výhľadom na námestie miestnosti.

Ako na konštruktívne riešenia, podiums sú monolitické a rámu. Prvé je z betónu alebo cementu-piesok poter, a líšia sa závideniahodnú trvanlivosť a odolnosť proti vlhkosti. Okrem toho, toto pódium je možné kachľové alebo mozaiky, ktoré umožňuje dizajnérom dostatok príležitostí pre dekorácie. Nedostatky v monolitické podiums len dva alebo nadváhy (nie všetky kryt vydrží tento náklad) a nedostatočný prístup k zamurovaná komunikácie. Druhý typ podiums predstavuje stromy'drevený alebo kovový rám, na ktorom sa v jednej alebo dvoch vrstvách skladaný preglejky alebo návrh dosky. Rám podiums ľahšie a viac funkčné, pretože môžu usporiadať skrine, komíny, a dokonca aj skryť posteľ. Hlavnou nevýhodou tohto návrhu je potrebné ďalšie opatrenia na zabezpečenie jej tuhosť, inak jeden deň si pódium môžete jednoducho zlomiť pod ťarchou nahromadené overwork veci.

Samostatný problém je výber pokrytie pre pódium. "Umelý kopec" váš byt môže byť pokrytý koberce, linoleum, parkety, masívne Dosky, dlaždice, alebo sa len farbou. Ak chcete vytvoriť ďalšie dôraz, dizajn môže byť skončil s materiálmi, iné ako hlavné poschodí štruktúru alebo farby. Tiež by ste mali zvlášť zvýrazniť konci pódium. Toto je robené dôvodov, nie toľko krásy ako sa bezpečnosti: krok by malo byť zrejmé, inak zranenia si len ťažko vyhnúť. Mimochodom, z rovnakého dôvodu, dizajnéri neodporúča zariadiť pódium v malej Chruščov apartmán: riziko neustále pádu a na jeseň, čo najmä stojí pam'nezabudnite, starších ľudí a mladých rodičov, neustále sledovať moje neposedné deti. A po druhé, to, čo vždy upozorniť dizajnérov, nerobia veľmi vysoké pódium. Viac o'em pódium - dolná vzdušného priestoru bude v izbe, a to nie je dobré pre zdravie.

Tak, pódium vyrobené. Čo je lepšie miesto? Samozrejme, v živote táto otázka by mala byť riešená v predstihu, v závislosti na funkčné účely pódium, môže byť umiestnený v diametrálne opačných koncoch apartmány majú rôzne veľkosti a konfigurácie.


Dizajnéri často vtip, že pódium je dar z nebies pre lenivý. V skutočnosti, s nástupom v byte tohto návrhu, nie je potrebné zakúpiť miest. Lôžka môžu byť umiestnené priamo na vzostupe, a Denham skrývať v výklenkov. Avšak, pódium môže byť vykonané a m', ktoré, napríklad, pripraviť ho s penou-gumové a čalúnenie odolné nábytok, textílie. Stredne možnosť sa vzťahuje na pódium m'ako koberec. Ak strop je ešte urobiť mount pre baldachýn, dostanete skutočný Východnej alcove. Ďalší spôsob, ako vytvoriť pomocou pódium útulné miesto pre relax znížiť strop nad ho a vyberte si správne osvetlenie. Na kopec môžete rozdeliť zimnej záhrade, alebo pri inštalácii domáce kino zariadenia. V druhom prípade však musí zvážiť umiestnenie predné reproduktory a obrazovky musia byť v úrovni očí a uší osoba sedí.

Materiály na tému

Oblúky v modernom inter'Yeri
Najčastejšie na mólach mieste, jedáleň, alebo kuchyňa, zvyšovanie ich nad obývacia izba. Najmä skutočné toto rozhodnutie v apartmány-štúdiá, kde nie sú jasné hranice medzi rôznymi funkčnými oblasťami. Pódium, v sebe, stáva takejto hranice, ale nadmorská výška môže byť porazený s pomocou nábytku, napríklad vyvesením na "strmé úľavu" tabuľky. Z jedálne, to bude vnímané ako jedáleň a obývacia izba, ako Raňajky bar.

Text: Asya Ilyin
Foto: Salon

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика