четверг, 28 августа 2014 г.

Farebný dizajn

Farebný dizajn

Ak plánujete vydať niektoré izby vo farbe, v blízkosti farebnú schému okolitých priestorov, atmosféra celý dom vytvorí harmonický celok.

Váš domov je také obrovské prázdne plátno, na ktorom umelec stavia farby. Sprievodca beží cez celý obraz, nerozdeľuje do samostatných sekcií. Teba by mali zvážiť farebný dizajn domu, ktorý je, ako kombinovať dokončiť samostatné miestnosti navzájom. Každá izba má vlastné charakteristické vlastnosti, ktoré sa odráža vo forme, veľkosti, funkčné účely. Ale ak každý považuje za Autonómny priestor, dom stratí'douche začiatku.

Farebný dizajn
Veľkú časť apartmány sú vyzdobené vo veselých modrej farby, v kontraste s žltá detail a s Matnou zelené steny susediace izby. Rám sú biele škôl, Architraves a soklové, všetko je zaujímavá farba. Svetlé stromy'Jan poschodí z oboch izieb vytvára pocit kontinuity.

V ideálnom prípade, prechod z jednej miestnosti do druhej vizuálne by nemali nepríjemné, hoci nie je vylúčené, farebné prekvapení. Starostlivé plánovanie pomôže, aby sa zabránilo disharmonický kombinácie a typ konektorov, ktoré budú prezentovať dom ako integrálny celok, veľké a úplné.

Prvá prechádzka okolo domu, berúc na vedomie možných problémových oblastí. To je veľmi dôležité venovať pozornosť hale, kde je hosťom na nový uhol pohľadu sudca vášho domova. Otvorte všetky dvere a skontrolujte, či všetky priestory, ako keby ste ich vidieť prvýkrát. Všimnite si, v ktorej steny a dvere z predsiene sú v susedných miestnostiach. Prihláste sa do týchto priestorov a pozrieť sa mu v hale. Ak otváranie dverí z haly do miestnosti, a to môže spôsobiť problémy, pretože ich farba sa stáva súčasťou izby.

Farebný dizajn
Sunlit zeleno-žltá kuchyňa steny vyzerať úplne inak ako steny v obývacej izbe v tieni. Maľovanie stien je skvelý spôsob, ako visual zmes základných a accentuates farby z rôznych oblastí. Tu sú umne skombinované základná paleta farieb s chladné, studené modré škvrny.

To je dôležité najmä pre domy s otvorenou priestor a apartmány s viacerými prepojenie miestností, priľahlých do haly, kde izby sú kombinované s kúpeľňou, kuchyňa spojená s jedálňou.

Steny

Farebný dizajn
Jasné, svetlé koridor v citrónovo žltá, modrá - zelená a zeleno-modrej farby, zdobené žltá vrcholov. Ružová-red-light-terakota steny spálne, kde ozdobený vyrezávané šatník. Kockovaná záclony a čalúnenie nábytku'integrovať celý inter'jer.

Po prvé, mali by ste to urobiť steny a zvážiť, farebnú schému iných povrchov, podlahy, strop, dvere, nábytok. Farby v správnu farbu veľké hárky z lepenky a umiestniť ich na stenách vidieť, čo sa stane. Jednoduché farebné schémy na základe využitia rôznych odtieňov tej istej farby. Napríklad, vedľa lobby, izba môže byť usporiadané v ružová, svetlo terakota a červenej farby a stromy'drevené detaily a architraves šedivo-zelenej farby sa pridať inter'interiér čistý vzhľad. Harmónia farieb jedného a toho istého sektoru farieb kola bude zabezpečiť jednotu všetkých prvkov, výzdoba miestnosti. Napríklad, susediace izby v modrej, zelenej, modrej a zelenej farby budú tvoriť jeden celok, oči bez stresu pôjde z jedného do druhého, Príjemný vzhľad aj harmonické kombinácie neutrálne farby so starostlivo vybraných kontrast. Steny veľkolepé, svetlé farby, môžete rovnováhu podlahy a neutrálne farby a prírodné materiály. Podobný účinok pomocou rôznych odtieňov neutrálne farby na stenách a na podlahe, s samostatné izby pre vytvorenie správnej atmosféry si môžete vybrať farebné akcenty.

Farebný dizajn
Svetlo zmeny farby; najmä štruktúrovanej premennej dekoratívne omietky s drsný, hrubý a presklené plochy. V tejto obývacej svetlo vylieva cez veľké francúzske Okná na otvorenie zdobené kvetmi a balkón. Svetlé odráža slnečné svetlo zelené steny; svetlo zelená vázy na krbovej rímse v harmónii s škvrny zelene na stenách.

Všeobecné zobrazenie

Existuje mnoho spôsobov, ako vytvoriť štýl v dome. Steny, podlahy, architektonických detailov, nábytok, textil - dôležité prvky štylizácia inter'interiér, ktorý môžete nájsť v pevnej alebo kontrastné paletu farieb. Všetko, čo má vplyv na celkový vzhľad, od steny a stropy, obrazy a jemné šperky.

Farebný dizajn
Izby tvoria Suite, zdobené v modrej a modro-zelenej farby. Oči sú priťahovaní svetlé postriekaniu žltej farby v detskej izbe. Odkaz je vertikálna stromy'drevné panely, a kobercom podlahy, svetlé, pokoj farby a oko-lov vzory.

Pomocou rovnakého podlahy v izbách môžete dať celý dom znak perzistencia a dokonca spôsobiť pocit priestoru. Pre hala a schodisko vyberte podlahy bude prírodného sisalu svetlo hnedá, kuchyňa - vinylové dlaždice alebo stromy'drevené panely rovnakej farby, pre obývacie izby a spálne - parkety alebo laminátové. Individuálny charakter bude dať každej miestnosti, koberce a behúne, vybraných na požadovanú farbu.

Obrázok hrá dôležitú úlohu v farbu výzdoby domu. Tlačené materiály a Tapety z rôznych vzorom alebo farbou s rovnakým motívov v rôznych mierkach kombinuje zlé. Je lepšie použiť dominantné farby, z jednej miestnosti ako menšie v ďalšej miestnosti (znamienka). Farebná paleta Tapety v hale môže byť úspešne zopakoval v susedných miestnostiach.

Farebný dizajn
V tejto luxusné anflug izby vládne riot farby - zelená, modrá, fialová, tmavo modrá, svetlá čerešňa a zlata. Ich stand'umiestnenie veľké biele dvere, Architraves a krásne knižnice a podlahy vyrobené z Zlatý dub, ako by toky z jednej miestnosti do druhej.

Architektonické detaily, ako sú sokle dosky, sloty pre nožnice a obrazy, ktoré sa môže stať pripojenie farby prvku vo všetkých izbách, chodba a aj po schodoch. Na architraves a iné podobné prvky rôznych odtieňoch bielej slúžiť ako rámec steny, stropy a podlahy.

Farebný dizajn
Modrá s bielou - kombinácia, nikdy nestráca svoje odvolanie. V tejto elegantne zariadené jedálenský stôl vo vidieckom štýle, stoličky a pevné snack bar bielou farbou, ktoré miesta "poškvrnené" cieľom imitácia starého dní. V pozadí sú biele steny. Modrá s bielym poschodí oživiť atmosféru a slúži ako prepojenie s susednej kuchyne.

Doplnky, obrazy, koberce, závesy, záclony, atď., formou puka zodpovedajúce alebo kontrastné farby. Dopĺňajú celkovú farebnú tému, ktoré je v súlade s dominantným farba priľahlých oblastí a priniesť ďalšie nuance v situácii.

Jas a efektívnosti

Farebný dizajn
Jasne modrej farby v kombinácii s bronz a terakota dať toto veľkolepé hala Severnej Afriky chuť. Pri vytváraní hala často zabudnúť na rebrík, ale v tomto prípade, prísne geometrické formy a Centrálne miesto, aby rebrík dekoratívny detail inter'jer.

V niektorých prípadoch osobitného významu malých škvrny farby. Izba je dominujú pastelové farby, pozornosť pritiahne modré, nie veľmi veľké, sklo v okne. Vrátane inter'jer novú farbu, môžete úplne zmeniť existujúcu farbu miestnosti. Oči pri pohľade na známe združenia, tak použite pôvodnú farbu, že SV'integruje niekoľko z izby. Štruktúra, farba, a opakovať formou prispieť k vytvoreniu jednotného, harmonické prostredie.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика