суббота, 30 августа 2014 г.

Nadácia

Príprava staveniska

Tak, stavebný materiál, sa nachádza v jej blízkosti. Kameň, tehla, piesku, cementu, azbestu plechy, rúry ležať na otvorených oblastiach. Rezivo, millwork, izolácie, cement je uložené pod nebesami. Je čas začať stavať. Vľavo na ďalšiu sezónu nedokončené ohrozuje majiteľ deformácie Nadácie.

Základy, postavená v dvíhajúce pôdy a odišiel bez stien, strechy a podlahy (ktorý je, sila príťažlivosti, ktoré sú vypočítané) bude napadnutý dvíhajúce pôdy a, s najväčšou pravdepodobnosťou, môže byť deformovaný. O tejto problematike si môžete prečítať viac v článku o tom, ako si vybrať Nadácie v závislosti od toho, ktoré na pozemok druh pôdy.



Výstavba založenie domu začína rozpis plánu budúcej štruktúry. Na vonkajšom obvode, v 1-1, 5 metrov od okraja budúcnosti výkopu (alebo jamy) v lokalite centrum os skóre príspevky - stromy'Yana alebo zvyšky kovových rúr. Uložiť všetky rozmery namiesto kolíkov odporúčame vybrať obnosku. Na plagát vyššie pribitý hobľované dosky. V Doske urobiť NDPI a kladivom v nechty pre vypletenia kábel. Dosky predstavujú vonkajší obrys domu. Medzi opozičnými dosky castoffs vytiahnuť kord. Čas šnúry sa označujú vnútorné a vonkajšie obrysy výkopu.


postroim-dom. net

Definovať kontúry výkopu a výkopové. V závislosti od toho, aký typ pôdy v lokalite, sklon na svahu výkopu bude iný. V ťažkých pôdach (íl, hlina), to môže byť úplne zvislé. V iných prípadoch môžu mať významný zaujatosti. Šírka výkopu na vrchole, to sa tiež zvyšuje. Kontúry výkopu určiť, pretože jeden z rohy, pravouhlé predlžovanie potrebnú vzdialenosť plánu. Pre tieto účely sa často používajú tzv. "Egyptská trojuholník" - pravouhlého trojuholníka, zostrelil z reek, nohy, ktorá je rovná 3 a 4 m, a hypotenuse 5 m


stroytransm. ru

S cieľom zastaviť výstavbu stránky z submergence v daždi, top pozemku usporiadať odvodňovacia priekopa. Ak výkopu je stále vystavený pôsobeniu vody, pred ktorým sa Základom a skvapalnený pôdy povinné'uistite sa, že odstrániť

Technológia zemné práce, a čo presne by malo byť vykonané pre Nadáciu závisí od typu Nadácie, zloženie pôdy a podzemných vôd.

Prístroj podmurovka

Podmurovka je naozaj pásky - betónové pásy, že ide po obvode domu. Táto páska ležal pod všetky vonkajšie a vnútorné steny. Zariadenia, technológie podmurovka je pomerne jednoduchý, aj keď materiálu, práce a peňazí pomerne veľa. Podmurovka postaviť budovy s betón, Kam'drevené, murované steny, ťažké trámy. A potom, keď domu je plánované na pivnici alebo v garáži v suteréne.

V skutočnosti, kapela Foundation systém hrubé múry, že ísť do tela zeme. Položte ho na 20 cm pod pôdy mrazom, ale nie menej ako 50 až 70 cm od povrchu zeme.

Priekopy kopať, nezabúdať platná, sklonom svahov v konkrétnej pôdy. Ak chcete stavať dočasné upevnenie earthen steny s doskami.


coveringfloor. com. ua

Hrúbka podmurovka závisí od materiálu, z ktorého je vyrobený zo 100 mm - betón, 250 mm - betón, 300 mm - spojka z buta-flag, 350 mm - sutiny betónu, 500 mm - prírodné stonework.

Nad zemou betónom alebo iných vybraných materiálu umiestnené v debnenie do požadovanej výšky, úroveň riešenie a usporiadanie hydroizolácie. Najčastejšie hornej časti podmurovka slúži ako základ budúceho domu. Na ochranu Nadácie a socle z vody (zrážky, povodne) po obvode Nadácie vyhovovali nevidiacich oblasti. To je z betónu alebo asfaltu, šírka nevidiacich oblasti by malo byť menšia ako 600 mm, a vykonať ďalšie rímsy potrebné 150-200 mm

Zariadenie pier Nadácie

Pre pier Nadácie kopať okrúhle otvory s zvislých stien. Aj v prípade, ak úroveň podzemnej vody je vysoká, sú odolné voči kolaps. Pier Nadácie použité na výstavbu rodinných domov s stromy'drevené karkasno-panel Dosky, ostatné ľahké steny. Technológie výstavby: v pôde je vŕtané vrt do hĺbky, sa zistí zariadenie, dizajn je naplnený cementu. Niekedy na vrchole piliere opraviť aj posilnené pásky-mreže.

Aj na post by burtica do hĺbky pod úroveň pôdy zamrznutiu " (okolo 2 metrov). Na dne jamy je usporiadané sandy vankúš. Top nastaviť špeciálne Kam'Jan alebo betónovou doskou (tanier s stromy'drevené trámy) na účely stability stĺpca. Aj sporák pomôže znížiť tlak domu k zemi. Šírka základnej doske, ako pravidlo, sa rovná triple úložná šírka stĺpca.

Príspevky musia byť inštalované vo všetkých rohoch budovy, a za všetky priesečníky kapitálu a non-kapitálové steny. Teda, medzera medzi tyče nesmie byť viac ako 1, 2-2, 5 M, Ak je vzdialenosť väčšia, budete musieť dodatočne vybudovať spevnené betónové alebo kovové randvali.


stroiosnova. ru

Často materiál pre pilierov slúži ako murované (tehla-Zheleznyak, ale nie červených tehál, kameňa, betónu (menej dreva). Stromy'drevené tyče (je lepšie vziať dub a borovica) majú pred ktorým na zem horieť, alebo kryt s asfaltom.

Železobetónové nosné piliere sú na tom s vnútorné posilnenie a napúšťanie betónových konštrukcií. Stĺpce sú vyrobené z kovových trubiek chránené vo vnútri cement-piesočnatá riešenie, a mimo asfaltu tmelom alebo epoxidovou živicou. Ako armatúra použiť kovové tyče a drôty (s priemerom 6 až 12 mm) alebo menšie kovového šrotu.

Betón je pripravené kvalita cementu 300-400 značky. Ako zástupné symboly používajte čisté hrubé piesku a drveného žuly. Nižšia kvalita piesku alebo jemného agregát môže výrazne znížiť mrazuvzdornosti cementu. Zloženie betónu pilieroch: 1 diel cementu, 3 diely piesku, 4-5 kusov sutiny. Vody, pridajte veľmi veľa (to bude musieť pack, ale nie na vyplnenie). Ťažšie bude betónu, silnejšie príspevok.

Pre príspevky urobiť debnenie z dosiek. Pod nimi ležala na strešnej krytiny, ktorá nebude im umožňujú pohyb v procese, a hore na ten istý účel železnici. Pred betonážou v debnenie zásobník pripravených vystuženie klietky a vyrábať rebars mimo puzdra od konca strany. Z uvedených nižšie, s cieľom posilniť ich podporu doska, top - device-zem betónové pásy.

Konkrétne pier Nadácie zásobník vrstvy s stykovka a ubíjacie každej vrstve. Priemerná teplota v ulici (10-15 C) debnenie z stĺpce môžu byť odstránené po 7 dňoch. Tieto príspevky môžu byť nainštalovaný v jame a betónu s základnú dosku.

Prístroj prefa Nadácie

Tímy vybudovať základy pre malé kompaktné budova, v ktorej sa plánuje usporiadať pivnici alebo v pivnici. Najprv položiť túto Nadáciu vankúš. Betónové tvárnice obdĺžnikové alebo trapézových uvedené na piesku vrstva hrúbku asi 15 pozri Bloky dna číslo sa nazýva bloky, vankúše. Sú uvedené bloky stien. V nadväznosti na to celú štruktúru SV'je spojená s cementovou maltou. Mimo pokrytia celej Nadácie hydroizolácie. Rozmery blokov sú vybrané na základe hmotnosti stien a vlastnosťami pôdy.



Ak pôdy sú najmä slabý, navyše usporiadať betónové pásy (hrúbka asi 10-15 cm) alebo spevnené švy na 3-5 vidieť Tento modulárny Základ, môžete usporiadať na piesočnatej pôde. To nemôže byť použitý na antuke a hlinité pôdy. Počas jarných povodní ílovitej zeminy z nadmernej vlhkosti napučiava a to môže viesť k deformácii stien a švy na stenách.

V záujme toho, aby sa dom kanalizácie, vody a elektrickej energie káblami, v hĺbke Nadácie v predstihu, aby otvorov správne priemer. Do nich vložiť keramické, ocele, cementu, azbestu, plastov a iných rúr.

Zariadenie na pevný Základ

Pevné základy postavené na "plávajúce" dôvody a na pôde s vysokým hladina podzemnej vody. Raft Nadácie je monolitické dosky alebo konkrétne prepravka naplnené betónom. Táto Nadácia sa bude vhodný na výstavbu malých prevádzok, ktoré nevyžadujú spp (garáže, kúpele, obchody). Ak máte v pláne vybudovať viac masívne budovy na základe tejto Nadácie, majú sa uchýlil na použitie rebrovaný dosky alebo spevnené cross-pásy.


potokstroy. ru

Solídny Základ má množstvo výhod. On je schopný zosúladiť vertikálny a horizontálny pohyb pôdy, nedovolí, aby sa nečistoty vody sa dostať do pivnice, je to celkom jednoduché v stavebníctve. Na druhej strane relatívne malá plocha domu je používaný toľko stavebného materiálu, pre Staviteľa, ktorý chce vybudovať Základ ekonomiky, to bude zdať veľmi drahé.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика