пятница, 29 августа 2014 г.

Vonkajšia Kanalizácia a plastových rúr

Inžinierske siete - neoddeliteľnou súčasťou každej krajine domy. Hygienické a technické požiadavky z domu vyžaduje potrubia. Pre ich zariadenia sa používajú liatiny a plastové kanalizačné rúry PVC.

Zložité prevádzkové prostredie (agresívne prostredie, korózii, teplota), trvanlivosť, spoľahlivosť, jednoduchosť údržby a prevádzky, ktoré majú vysoké požiadavky na zariadenia a vlastnosti potrubia. Tradičné použitie liatinové rúry pre externé inžinierske siete ukázal, ich spoľahlivosť a odolnosť. Ale aj surového železa pod vplyvom agresívneho prostredia koróziu. Náklady na inžinierske siete z liatinových rúr pomerne významný. Rozvoj moderných technológií, nových trendov v oblasti rozvoja inžinierske siete sanitácie prispela k tomu, že z liatiny a betónových rúr sú vytlačené polymér. V súčasnom trhu stavebných materiálov je teraz veľký výber materiálov pre zariadenie kalov z rôznych polymérov: PVC (polyvinylchlorid), polyetylénu, polypropylénu.

Pretože jeho pozitívne vlastnosti v súčasnosti široko používané PVC rúry pre usporiadanie inžinierske siete Kanalizácia. Hlavné charakteristické vlastnosti polyvinylchlorid je chemická odolnosť a nízku Horľavosť, nízka citlivosť na ultrafialové žiarenie spektrum. V porovnaní s liatinových a plastových kanalizačných rúr z PVC potrubia vyšší výkon - nízky koeficient dĺžkovej rozťažnosti, vysoká pevnosť a odolnosť. Vnútorný povrch potrubia PVC má minimálny odpor odpadových vôd, odolný voči korózii, plastové dosť. V porovnaní s externými sieťami plastových materiálov a zariadení siete PVC potrubie nevyžaduje zváranie siete, inštalácia je jednoduchá, pripojenie zásuvky. Značne znižuje čas a náklady na Financie.

Prístroj kanalizačného systému prímestskej obytných domoch, musia byť vykonané v súlade s vypracovaný a schválený projekt je so všetkými potrebnými službami. Vonkajšia Kanalizácia obytnej budove je systém, ktorého hlavnou funkciou Kanalizácia v fekálneho, alebo špeciálne zariadenia na úpravu. Mimo kanalizácie je gravitácia alebo tlaku. V zariadení gravitácie siete montáž sa vykonáva s predsudkami na pohyb odpadových vôd, zabezpečiť vykonávanie hygienických a technických noriem. Zariadenie na vonkajšej Kanalizácie zahŕňa inštaláciu stavieb, studne, sieť gravitačných alebo tlakových potrubí, miestnych liečebných zariadení alebo fekálneho.

Na zariadenie na vonkajšej Kanalizácie z PVC rúr sú aplikované SDR nie viac ako 44. Montáž vonkajších kanalizačných sietí je realizovaná s podporou svahu 1-2 cm / m. Prináša Zhromaždenie usporiadané piesočnatej vankúš 20 cm. Na konci inštalácie a ovládania kanalizačnej siete je vyplnenie s pieskom hrúbke 20 cm a zhutniť ručne ubíjacie. Hĺbka ktorým kanalizačných rúr je stanovená na základe typu pôdy, klimatické podmienky, vonkajšie zaťaženie v mieste Zhromaždenia. Pre stredné dosť odolať minimálna hĺbka kladenia 70-80. Mali by ste uvažovať o vstupe do kanalizácie, potrubia do studne, fekálneho, alebo žumpa. Vstup musí byť v hĺbke 1, 0 m, aby sa zabránilo zamrznutiu. Teplota odpadovej vody v potrubí na výstupe z bytového domu je približne 15-200C, s týmto na mysli, hĺbka kladenie kanalizačných potrubí na výstupe z budovy dostatočné 0, 6 m. Ak nemôžete vykonať prehĺbenie výstup, izolácia potrubia tepelne izolačný materiál (minerálna vlna). Absolvovanie rúry prostredníctvom "tela" Nadácie sa vykonáva pomocou prístroja "škrupiny". Pre prevenciu hit v suteréne bytového domu plyn je uzavretá zadajte. Na uhly rotácie a extrémy značiek, montáž kanalizácie. Nastaviť aj s odstupom Kanalizačnej siete viac ako 25m priamo pre jednoduchú obsluhu a inštaláciu. Aby sa zabránilo zničenie Kanalizačnej siete v mieste pripojenia rúrok z rôznych materiálov je namontovaný kompenzátora. Na inštaláciu techniky komunikácie, aby sa pokúsili vyhnúť sa zbytočnému kútov a spoje, aby sa zabránilo ďalšie odpor odpadových vôd. Ak chcete znížiť riziko úniku sieťovej zásuvky potrubie (horizontálne a vertikálne) určenie polohy ak spĺňajú plynulým pohybom. Snažte sa vyhnúť inštalácii spojky počas Montáže. Používanie materiálov, nemá vady (čipy, trhliny a nedostatok tesnenie gumové tesnenia a o krúžky pre montáž neprijateľné. Na inštaláciu technických systémov z PVC použiť špeciálne mazivo.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика