пятница, 29 августа 2014 г.

Keramické obklady: inovatívne riešenia v návrhu inter'szz

Keramické obklady: inovatívne riešenia v návrhu inter'szz


Keramické obklady: inovatívne riešenia v interiéri Steny a podlahy, keramická dlažba sa vyznačuje spôsob inštalácie, používania prípadoch. Nástenné keramické obkladačky môže byť používaný v niektorých prípadoch pre odbavenie, stojany na bicykle, a dokonca aj podlahy. Je jednoduchšie znížiť než dlažby. To umožňuje rýchlo urobiť obalov, a tiež na problém komplexné pozemky v blízkosti rúry s kameňmi. Neglazúrované keramické dlaždice absorbovať viac vlhkosti, a preto je zriedka. Dôraz je kladený na dekoráciu z keramických dlaždíc. Podlahy keramické dlaždice má nižšiu nasiakavosť ako obklady. Je to spôsobené vysokou hustotou. Pretože podlahy keramické dlaždice majú ťažký náklad.

Telo doska je vyrobená stlačením minerálne komponenty, ktoré sú založené na veľmi jemné strúhanke. Počas streľby všetky komponenty zlúčiť do jednej monolitickej telo, ktoré sa stáva dobrým základom pre glazúra, maľovanie, dekorácie. Na dlaždice držať svoj tvar, telo dlaždice zostane malé množstvo vlhkosti. Po sušenie a spracovanie v peciach vlhkosti pochádza z dlaždíc.

Keramické dlaždice: presklené

Vytvorenie glazúra na povrchu dlaždice je zložitý proces. Dnes, k dispozícii rôzne metódy: zasklenie zavlažovanie, striekanie, silk-sieťotlač, tlač hriadeľ, textúrou stroj. Niektoré podniky používať viac ako tucet druhov glazurovannyh materiály tej istej série, ktoré sa používajú v poradí, keramické dlaždice vyzeral prirodzene.

Variť glazúry pre keramické obklady, použite reagencie s oxidy a prírodných materiálov. Počet oxidy dosiahne tri desiatky. Oxidy definovať vlastnosti hmoty, z ktorej sa vyrába keramické obklady:'viskozita, tepelnej rozťažnosti, náchylnosť na Praskanie, kryštalizácii, Lesk a tvrdosť. Napríklad, najsilnejší hladký je viesť dusnatého, ktorý podporuje dobrý úniku, ale zhoršuje tvrdosť. Prostredníctvom oxidu železa zvyšuje kryštalizácii hmotnosť. Oxid strontnatý zvyšuje pevnosť a tvrdosť.

Počas zasklenie keramické dlaždice môžu byť rôzne chyby. Glazúra olúpať ak skale dlaždice spálil. Peeling sa môže vyskytnúť, pretože príliš jemné brúsenie potrebné zasklenie zloženie. Keď poleva nabitá zložiť alebo trochu, potom hovoríme o Montáž. Ak source komponenty sa líšia tenké brúsenie, môžeme pozorovať Zhromaždenia. Bod, depresie, nie je vyplnený glazúra's, tzv nakoly. Pri veľmi nízkych teplotách predbežného spaľovania sa môžu vyskytnúť chyby. TSEK je veľmi tenký trhlín na povrchu glazúra.

Keramické obklady: vykonanie inter'szz

Veľkosť a tvar keramické dlaždice môžu byť rôzne v závislosti od toho, efekt chcete dosiahnuť v inter'Yeri. Ak používate dlaždice malej veľkosti, opticky rozšíriť priestor. Veľké dlaždice v malej miestnosti je opticky znižuje. Kúpeľňa malá veľkosť sa hodí malých dlaždíc, najlepšou voľbou bude obkladačky. Ak máte v pláne dokončiť dlažba chodba so schodiskom, používať veľké dlaždice. Malých dlaždíc sa rozptyľovať pozornosť, lámanie priestor. Na dosiahnutie neobvyklý efekt, pomocou keramických obkladov non-štandardný formulár. Vzdať sa tradičnej štvorcové a obdĺžnikové dlaždice a poznámka šesťhranné dlaždice alebo keramické dlaždice so zaoblenými okrajmi.

Pri výbere dlažby zameranie veľa z jeho farbu a vzor. Dnes k dispozícii dlažba s povrchom, ktoré sa vizuálne podobá stromu alebo kameňa, z prírodných materiálov. Svetlé farby zvýši priestoru miestnosti a tmavé časti sa zníži. Biela a čierna farba môže byť použitý v interiéri'interiér v modernom štýle, terakota vhodné pre vidieckom štýle. Bočné svetlo, ktoré idú z okna miestnosti, osvetlenie, prirodzené denné svetlo ovplyvniť výber farieb dlaždice. Upozorňujeme, že keď slnečné svetlo dlaždice vyzerá ekologickejšie a jasnejšie, keď svetlo je teplejšie, keď osvetlenie halogénové žiarovky - chladnejšie.
Kontrast malty pomôžu upriamiť pozornosť na poschodí. Zálievka rovnakej farby ako dlaždice pomôže vytvoriť spoločný priestor. Biela hmota proti biele dlaždice môže vyzerať špinavé a untidy z toho dôvodu, že po určitej dobe prevádzky začne sa špinavé. Tmavá hmota bude vytvoriť efekt čistá podlaha alebo stena.

Prejsť na: Keramické obklady a príslušenstvo Dekorácie Keramické obklady a príslušenstvo



Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика