пятница, 29 августа 2014 г.

Opravy izba je 18 metrov štvorcových

Opravy izba je 18 metrov štvorcových

Opravy izba je 18 metrov štvorcových Počas opravy v byte najväčšie nepríjemnosti brať malej miestnosti, najmä ak sú v ťažkej tvar. Problém nie je v oprave a výzdoba interiérov'vnútorných priestorov, pretože malá veľkosť neumožňuje zase nápady na plnú kapacitu. V tomto článku vám vysvetlíme, ako vykonávať opravy izba je 18 metrov štvorcových

Štandardné obývacia izba vo väčšine budovy zaberá plochu 17 -18 sq. M. Táto malá veľkosť nemá najmä zvrátiť, ale stále ponecháva priestor pre implementáciu projektov dizajnéra.

Samozrejme, ak sa v byte alebo v zrekonštruovanej súkromnom dome, dom ponúka väčší priestor, je lepšie opravy kúpeľňa je s rozlohou 18 štvorcov, plánovanie ako jedáleň alebo škôlky, avšak, ak nie je možností ešte na vytvorenie priestorov pre recepcie.

Prioritou je rozširovanie oblasti. Pomerne často, kuchyňa a obývacia izba sú blízko a sú oddelené tenkou stenou. V tomto prípade, pohodlne dosť o'kombinovať a dostali pomerne veľký priestor, rozdelený do niekoľkých zón.

S niektorými dizajn techniky, môžete získať veľmi originálne izbe-Štúdio, dokončenie renovácie izby je 17 metrov štvorcových

S týmto plánovanie v jednej časti zrekonštruovaný Apartmán patria rozkladacia sedačka, písací Stôl a TV, druhá s kuchyňou, oddelená od väčšiny medzerník. Tak, dostaneme dve oblasti a dostatok priestoru.

Samozrejme, takéto miestnosti môžu byť usporiadané aj ako spálňa. Tu štandardné rozloženie: veľká manželská posteľ v priestranné miestnosti, v jednej steny, tmavé farby, komoda, alebo malý šatník na oblečenie a police pre dekorácie.

Osvetlenie by sa nemalo veľmi svetlé skutočne, obyvatelia relax a oddych po náročnom dni. V spálni nie je odporúčané nastaviť TV / comp'počítačový Stôl, tak nebude mať vplyv na spánok s hlukom pracovného zariadenia.

V prípade, izba je naozaj malé a

Opravy izba je 17 metrov štvorcových

Príklad dizajn, malé izby

Mnohé apartmány majú kúpeľňu s rozlohou 14 štvorcových. M. v prípade potreby opravy izby 14 sq m, vstupujú do hry profesionálnych dizajnérov.

Nasledujúce ich rady, môžete vytvoriť takýto priestor v akomkoľvek štýle, a to poteší oko a zaujímavými hosťami. Po prvé, mali by ste si vybrať štýl, napríklad: klasická, Japonská, minimalizmus, art-Deco a hi-tech, atď.,

Najvýhodnejšie dizajn malá izba bude vyzerať so svetlými farbami. Pastelové farby a odtiene vám pomôže zvýšiť veľkosť miestnosti a dať dobrú náladu.

Osvetlenie je ďalší dôležitý faktor v návrhu opraviť izby. Na Windows by nemali byť masívne záclony a závesy, preťaženie miestnosti, je lepšie použiť svetla rolety a clôn. V miestnosti sám by nemali visieť lustre: lampy na obvode stropu, vyrovnať sa s úlohou osvetlenie a výzdobu stropu.

Správne usporiadanie nábytku, pomôže zlepšiť dizajn priestorov a nevzniká pocit neporiadok. Nábytok do kúpeľne malé oblasť je vybraná multifunkčné a pohodlné, napríklad: extensible gauč posteľ, skrine, stoly s kolesami, ktoré je možné ľahko presúvať po celej miestnosti. Umiestniť nábytok je lepšie na obvode miestnosti, pričom centrum je zadarmo.

Vaňa alebo detí s malým izba

V prípade potreby opravy izba je 10 metrov štvorcových, vlastník bytu, existuje veľa metód na jeho zlepšenie.

Často táto izba je prispôsobené pre vaňa, ale môže slúžiť ako kuchyňa a spálňa, v závislosti od dispozičného riešenia bytu. Preto a spôsoby obnovy v malej miestnosti bude tiež byť niekoľko.

Keď v kúpeľni je 10 metrov, predvolené rozloženie: podlahy a steny sú pokryté dlažba, strop alebo maľované, pozastavené alebo vyrobené a sú meniace sa všetky rúry. Inštalácia nového vaňa, umývadlo a ďalšie kusy nábytku.

V prípade bytových využitie v procese opravy bude úplne odlišným spôsobom. Je potrebné správne vypočítať budúcnosti spálni alebo detskej izbe získať krásne a útulné izby. Tradične, rovnako ako všetky malé izby, odporúča sa používať svetlé odtiene v dizajne a minimum nábytku.

Pri oprave izba 9 metrov štvorcových je konať s úmyslom použiť ho ako kuchyňa, musíte vziať do úvahy všetky nuansy. Na sex najlepšie laminát alebo špeciálnej dlažby v kuchyni.

Steny by mali byť natreté alebo kryté nepremokavou Tapetu. Strop je stále odporúča prílohy. Nábytok pre zrekonštruovaná kuchyňa kúpil malý celé sady, osobitná pozornosť by sa mala venovať kuchynský stôl a všetko potrebné vybavenie.

Ďalšie možnosti rozloženia

Oprava miestnosti 10 sq m

Dizajn výklenkov v miestnosti

Medzi majiteľov izby malé oblasti, tam sú tí, ktorí sú naozaj šťastie. Miestnosť, v ktorej ubytovaní výklenkov, je skutočný bonus v interiéri'jer.

Oprava miestnosti s výklenkom, radosť pre skúseného návrhára. To vám umožní vykonávať pravidelné izba plastically a diverzifikovať obvyklé stenu.

Hlavné pravidlo registrácie nika - manipulácia rovnakú farbu ako steny, alebo ostrý kontrast farieb. Ak sa nika ľahšie, o'objem miestnosti opticky zvýšiť, ak to stmievanie - hostia vznikne Asociácia čierne uhlie s pavúky a prachu.

Ak chcete vytvoriť ďalšie zaujímavé efektu sa odporúča využívať rôzne dokončovacie materiály a dekoračný kameň alebo dekoratívne omietky. Pre office, alebo jedáleň je lepšie rám výklenkom na sklo alebo kov.

Prosím, rešpektovať! Ďalšie dekoratívne efekt sa dá dosiahnuť vytvorením umelého osvetlenia vo výklenku. Led lampa príjemné farby môže nahradiť nočné svetlo v spálni alebo vyzdobiť obývacia izba.

Dosť problematické je oprava vchodu do miestnosti. V tomto prípade, hlavná vec je, aby nábytok.

Nie, ak chcete vytvoriť efekt "labyrint", keď musíte obísť predmetov okrem'interiér, lepšie nechať priechod od dverí k dverám, a všetok nábytok je rozložené na oboch stranách chodby.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика