суббота, 30 августа 2014 г.

Vyhrievané domu

Ohrievače v našich domovoch hrať úlohu pri vytváraní príjemnej atmosféry počas vykurovacej sezóny. Toto zariadenie má svoje vlastné špecifiká a pravidlá pre výber a inštalácia. Predmetom článku - druhy, výhody a nevýhody každého typu. V prvom rade sa zameriame na radiátory a konvektory.

Nie je to tak dávno priestory boli vybavené iba s liatinových radiátorov, dnes rozsah vykurovacieho zariadenia rozšírený. Materiál, radiátory sú rozdelené do hliníka, ocele a bimetalického. Prideliť dizajn radiátorov (sušiak na koľajnice a medi, hliníkové radiátory.

Hliníkové radiátory majú atraktívny vzhľad, výkres dizajn, nízka hmotnosť, vysoký prenos tepla. K dispozícii v dvoch verziách: cast (časť predstavuje integrálnu časť) a lisovanie (úseky, ktoré pozostávajú z troch častí, s'Spojených medzi sebou prostredníctvom mechanických metóda). Nevýhody hliníkové radiátory patrí zraniteľnosti voda, kladivo, vyššie požiadavky na zloženie chladiacej kvapaliny, plynu výrobných zariadení (v procese využívania tam je aktívny výber z vodíka).

Bimetalického radiátory majú oceľového jadra a hliníkové puzdro, a je určený na prácu pod vysokým tlakom chladiaceho média v systéme. Tieto zariadenia majú vysokú úroveň bezpečnosti, prevyšuje možné tlaku v systéme. Okrem toho sa kontaktu kvapaliny s hliníkovým zníži na nulu. Pôvodný uzol s'jednota sekcií umožňuje minimalizovať fyzickej námahy a práce na Montáž-demontáž. Bimetalického radiátory dobrá voľba pre inštalácie v bytoch a nebytových budov.

Oceľových panelových radiátorov - zariadenia s konvekciou žiarenia. Odlišujú sa tým, atraktívny vzhľad, vysoký rozptyl tepla na jednotku o'objem, nízka tepelná zotrvačnosť, širokú škálu veľkostí, sú dobre regulovaný radiátorové termostaty. Nevýhody patrí kritike mozgov, citlivosť na hydraulické kladivá chladiacej kvapaliny nízka kvalita. Nemôžu stáť otvorené systémy a vykurovacie systémy, ktoré používajú potrubia nestabilná k difúzii kyslíka.

Panel radiátory sú vhodné pre inštaláciu v rodinných domoch s vlastnou kotolní, kde nie je vysoký tlak v systéme. Majú malú tepelnú zotrvačnosť, ktorá umožňuje automatickú reguláciu teploty v miestnosti.

Existujú panel radiátory s dno a bočné pripojenie. Bývalý majú zabudovaný ventil, na ktorý budete inštalovať termostat na udržanie nastavenej teploty.

Optimálne umiestnenie radiátor pod oknom, v tomto prípade, stúpajúci teplý vzduch je blokovanie pohybu chlad od okna. Dekoratívny panel alebo gril poskytuje radiátory najlepší vzhľad, ale vedie k stratám množstvo tepla.

Oceľové rúrové dizajn radiátorov nastaviť v high-vzostup budovy. Sú hygienické, majú klasický dizajn a hodí do každej inter'jer.

Tradičné liatinových radiátorov a skôr sa používajú v mnohých domácnostiach. Liatina má dobrú vodivosť, neutrálne, na mnohých dopravcu, odoláva vysokým tlakom. Nevýhody patrí nestability hydraulické kladivá, potreby pre dopravu na križovatke s'spojenia a ďalšie maľovanie, zložitosť a vysoké náklady na inštaláciu, veľká tepelná zotrvačnosť, unaesthetic.

Meď-hliníkové radiátory sú používané v modernej konštrukcie s kontinuálnym zasklenie fasád. Ak je nainštalovaná v kanála podlahy, ich aplikácia je stále bez boja. Radiátory sa skladajú z medi a hliníka výmenníka tepla medené rúrky s'spojené s hliníkové dosky a oceľové / hliníkové puzdro. Voda v tomto prípade sa obráťte na medené trubky.

Vonkajšie radiátory nastavenie v miestnosti, veľké vonkajšie sklenené steny, kde nie je možné umiestniť tradičné kúrenie. Medené potrubia by mali byť v súlade s existujúcim systémom vykurovania (prítomnosť kovov-antagonisty môžu spôsobiť problémy s prevádzkou).

Soklové lišty ohrievače - vykurovacie zariadenia, ktoré nie sú iba pod Windows, ale väčšinou pozdĺž vonkajšej steny, zaberajú málo miesta. Treba poznamenať, že dosky ohrievače lepšie zahriať spodnej časti priestoru, než je obvyklé. To je dôvod, prečo ich používať v domácnostiach s veľké presklené plochy alebo studené steny. Vzduchu v týchto priestoroch, chladenie, dole, dole, klesli približne o'objem. Na vytvorenie tepelnej pohody v týchto priestoroch bez základovej dosky ohrievače, pozdĺž vonkajšej steny, veľmi ťažké. Teplota vykurovacieho telesa týchto zariadení, ktoré sú o niečo nižšie, ale sú dlhé. Dosky elektrické ohrievače sú vybavené elektronický digitálny termostat, ktorý udržuje teplotu s presnosťou až 0, 1 stupeň C. Takéto ohrievače sa vyznačujú vysokou presnosťou teploty. Soklové lišty ohrievače môžu byť nainštalované v nízkych okno (panoramatické okná, francúzske Okná), nainštalované takmer na podlahe.

Materiály na tému

Bar'bariéru chladu a vetra


Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика