суббота, 30 августа 2014 г.

Tajomstvo kompaktné usporiadanie nábytku

Každý z nás sníva žiť v priestranný a pohodlný apartmán. Ale, bohužiaľ, nie každý má pomerne veľký priestor, v ktorom môžete ľahko nájsť miesto pre všetko. Avšak, na to, aby apartmán, ako pohodlné je to možné bez radikálnu rekonštrukciu a prestavbu.

Obývaný ostrov

Pomerne často majitelia malý byt čelí výzve, ako skombinovať v jednej miestnosti, spálňa, obývacia miestnosť a pracovný priestor. Vitajte vytvoriť "ostrov" z plochy do stredu miestnosti umožňuje samostatné súkromné a spoločné priestory. Písací stôl s shelfs, na ktorej držal knihy, dokumenty, disky, uzatvára sa pred zvedavými očami posteľ, a zároveň eliminuje potrebu konštrukcia priečok.

Bilaterálne rack

Rozdeliť miestnosť do rôznych zón, môžete použiť obojstranný stojan, ktorý trvá polovici alebo 2/3 šírky miestnosti. Knihy a iné predmety z stojan môže byť chápané ako dve strany, napríklad, na pracovisku a zo strany spálne. Toto riešenie je funkčne, nie rozbiť izba nepriehľadné oblasti.

Občerstvenie na kolesá

Materiály na tému

Mebel-transformer
Skladací nábytok
Usporiadať nábytok
Stoličky, kreslá, konferenčné stolíky, komody, kuchyne, stoly a ďalší nábytok na kolesách umožňujú simulovať prostredie v súlade s požiadavkami súčasnosti. Takže, keď rodinou sledovanie filmu, môžete ľahko pohybovať až na seba stoličky v prednej časti TELEVÍZORA. A pred príjem stoličky ľahko tlačil do ďalekých kútov miestnosti, aby sa priestor pre improvizovaný tanečný parket. Pohybovať po miestnosti a dokonca aj byt môžete, a Skrinka s TV, a obľúbená rastlina je nainštalovaný na stojan.

Princíp "bábiky"

Mnoho výrobcov nábytku brať do úvahy potreby majiteľov malých bytov. Skladacie stoličky, aby bolo možné zvýšiť počet miest pri stole počas príjmu hostia, a potom sa do špajze, a nie zaberajú veľa miesta. Rozkladacia pohovka je najvhodnejšie riešenie pre hosting hostí na noc. Pre malé kuchyne, môžete nájsť stoličky, ktoré sú naskladané jednu po druhej.

Alternatívou k podkroví

Prístroj moderné mezzanines má málo spoločného s tým dobre známe nevhodné skrinky pod stropom, "bol vyznamenaný" staré domy. Špeciálny úložný systém, posuvné dizajn, osvetlenie umožňuje umiestniť pohodlne veci, v podkroví a ľahko nájsť tam potrebné veci. A nezabudnite o ľahko skladací rebrík, ktorý sa nezaobíde bez.

Dvojposchodová posteľ

Aj keď svoju rodinu jedno dieťa, aby ušetriť miesto na disku, môžete premýšľať o poschodové postele. V hornej vrstve spanie miesto na spodnej ploche alebo herné miesto. Je dôležité vybrať posteľ, výška hornej vrstve je upravené s cieľom vybrať najlepšiu možnosť pre vaše dieťa.

Steny nie je pravda

Až pomerne nedávno, tzv. "stenu" bola nevyhnutným atribútom každého domu. Objemné nábytok, nastaviť pozdĺž steny, nedal veľa priestoru pre dizajn rozhodnutia. Je však potrebné skrinky na ukladanie riadu, kníh a iných vecí, ktoré zmizli. V podmienkach malej kúpeľni skrinky môžu byť rozdelení do skupín a ich nastaviť v rôznych častiach miestnosti. Takýto prístup umožní rozšíriť konfiguráciu miestnosti, čo je akýkoľvek požadovaný formulár.

Tvorivú fantáziu a túžbu, ako pohodlné je to možné zariadiť byt vytvoriť skutočné zázraky. Malé, typické byt stať naozaj pohodlné a funkčné, kde všetko má svoje miesto. Experiment, zvážte detaile každej oblasti vášho bytu a budete môcť bez generálna oprava úplne premeniť váš domov.

Zdroj: www. rznstroy. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика