пятница, 29 августа 2014 г.

Oprava koridoru v panelom dome

Oprava koridoru v panelom dome

oprava koridoru v panelom dome Oprava koridoru v paneli dom je tvorivý proces. Pretože neopísateľný vzhľad priestorov, viac vyžaduje fantáziu počas spracovania. Poďme sa porozprávať o tom, čo návrhu rozhodnutia môžu byť použité, aby predložili tmavej a úzke chodby typické byt v paneli domu.

Väčšina moderných panelových bytových domov sú navrhnuté tak, aby chodby majú "tunel", ktorý sa tiahne od predných dverí v obývacej izbe.

Poďme sa pozrieť na to, ako urobiť lacné opravy v miestnosti.

Takéto nekalé obmedzenie priestoru môže do značnej miery neutralizovať doprava návrh riešenia.

Čo by malo byť dizajn chodby v štandardnom paneli dom?

Mnohí sa zaujímajú o - oprava budovy: ako začať svoj vlastný?

Takže, Váš návrh by mal byť:

  • Jednoduché, v prvom rade;
  • Funkčné, ergonomické;
  • Čisté, pohodlné a "domov";
  • Začiatok a konečný dizajn zvyšok domov inter'jer.

Územné ako konštrukčné riešenie pre koridor

územný koridor

Skvelá voľba plán - územný koridor

Malé rozmery priestoru je veľmi ťažké územné rozhodnutie. Ale, na druhej strane, rozdelenie priestoru na samostatné funkčné časti sú navrhnuté presne tak, aby bola väčšia.

Tak, napríklad, klenuté steny v mieste uľahčiť vzdialenosť malej hale v panelom dome na 2 alebo 3 zóny s rôznymi funkčnými orientácie (3 zóny: pre odstránenie oblečenie a obuv, oblečenie, skladovanie, presun do kuchyňa a kúpeľňa).

Arch, rozmery prekročiť vchody, bude vytvoriť vizuálny efekt, zvyšuje celkový priestor chodby.

Osvetlenie pre malé koridoru

Úloha lampy v skutočnosti, na zvýšenie vizuálnej priestoru miestnosti je ťažké preceňovať. Aby chodby ľahšie a vizuálne posunúť svoje hranice pomôže bod osvetlenie, vstavaná strop v tandeme s veľkými (pri raste osoby) zrkadiel.

Prosím, rešpektovať! Na dosiahnutie non-štandardný dizajn účinok, namiesto veľké zrkadlo obrazy namontovať na stenu fragmenty zrkadlá. Výsledok bude veľmi nezvyčajné.

Ak chodby má vysoký strop a úzke steny, v tomto prípade by bolo vhodné, nástenné svetlá vrátil odtiene dole. Teda, priestor by byť mierne sploštené.

opravy koridoru panely

Osvetlenie chodby

Na nízke stropy naopak: stropné svietidlá lepšie na odoslanie až opticky rozšíriť chodbou hore.

Je pam'nezabudnite, že osvetlenie je lepšie poslať zrkadlá, inak viditeľnosť bude trpieť výrazne. A to by malo pam'nezabudnite, aj keď Ste na začatie opravy súkromnom dome s vlastnými silami.

Na miesto lampa stojí nad zrkadlo, vodiace svetlo dole v priestore pred toaletný stolík.

Dokončovacie materiály pre koridor

Tradične pre dokončovacie chodby a chodby vybrať non-označenie farieb, materiálov, ktoré sú dobre umyté a vyčistené. Po všetkých, v tejto miestnosti, ľudia sa tam dostať priamo z ulice, a teda výskyt prachu a nečistoty tu bude nemožné, aby sa zabránilo.

Opravy chodby, panely, umývateľný Wallpaper alebo Tapetu podľa maľovanie, obklady a dekoračný kameň je vždy vhodné.

dokončiť koridoru

Dokončiť koridor v svetlých farieb

Farba by mala dať prednosť svetlé farby - béžová, svetlo sivá, svetlo zelená, modrá, a tak na Bielej farby pre konečnú úpravu hale nie je tak dobrý, vzhľadom na jej impracticality.

Svetlé farby pre spracovanie malé rozmery priestoru je klasika žánru. Hoci dizajnéri sú teraz ponúka a non-typické prístupy: oprava chodbe v tmavých farbách. Otázka vizuálne veľkosť vyriešiť s pomocou osvetlenia.

Skvelá voľba pre konečná vstupná hala - kazetového podhľadu. Aj s minimálnym dielov v inter'vnútra koridoru by mohol byť "zvýrazniť", ktorý umožní dizajn "hrať".

Na chodbách a vysoké stropy bude vyhovovať viacstupňové alebo dokonca vlna napätia systému. Pre dokončovacie hál v paneli Chruščov, s nízkymi stropmi, nie je nič lepšie, lak alebo lesklý obrazy namontované na hornej základnej strop.

Odráža opäť na chodbu, v jazere povrchu, sa rozšíril priestor priestorov.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика