суббота, 30 августа 2014 г.

Hosťuje v záhrade dizajn

Hosťuje v záhrade dizajn

hosťuje v záhrade dizajn Nekonečný rad úžasné. Takže si môžete vytvoriť rôzne kombinácie farieb, veľkosti a odtiene skladieb pomocou iba hosťuje v záhrade dizajn.

Hosť - ľahko sa šíri, hardy, odolný mrazu a dekoratívne rastliny, ktoré rýchlo získal popularitu medzi Amatérov a profesionálov.

B Hanks na tieto vlastnosti tejto rastliny možno vidieť takmer všade v návrhu Vašej záhrady a Kam'anesta svahoch a v nádrží v blízkosti miest, a keď je pred dvere domu.

Často Hosť majú blízko sochy, ak je k dispozícii v záhrade. Tak, krajinný dizajn a usporiadanie záhrady poskytuje množstvo použitia rôznych druhov tejto rastliny.

Klasifikácia Hostitelia

Zvyčajne hostitelia sú klasifikované podľa účelu:

  • Až 20 cm sú považované za najnižšie a najlepšie zo všetkých, sa objaví na Cam'anesta svahoch a v rockeries;
  • 30 vidieť, Nie je veľmi vysoká. Na doplnenie úplný obraz o záhradu, ktorá sa nachádza na hraniciach a v blízkosti plotov;
  • 30-45 pozri Črtou tejto skupiny je prítomnosť dlho koreňový systém. Tak sa rozhodli, závod skupiny na vytvorenie pevnej pôde. Na jeho pozadí bude vyzerať dobre gladioly, ľalie;
  • V záhonov najlepšie bude vyzerať Hosť, ktorého výška je 45-60 cm;
  • Najvyššie druhov Hostiteľov použiť ako normálny jednom podniku. Ich výška je zvyčajne vyššia 60-80 pozri

Prosím, rešpektovať! Ak ste ešte stále neviem, aké odrody rastlín na výber, potom by ste mali venovať pozornosť na úrovni osvetlenia vášho pozemku. Tiež veľmi dôležité faktory vlhkosti, kyslosť a zloženie pôdy.

Pre výsadbu na území, kde väčšinu dňa vládne tieň, najlepšie hostiteľov s tmavo modré a zelené listy. Tak budú rásť pomalšie, ale farba listov sa nielen zostávajú rovnaké, ale aby sa stal viac bohatá a šťavnatá.

Čo tam dať?

krajinný dizajn a usporiadanie záhrady

Hosť s modré dlaždice

Veľmi ťažké nájsť rastlina, ktorá nebude vyzerať v blízkosti hosť. Bude harmonizovať dokonale gladioly, Ľalie, pivónia, paprade a iné rastliny s vyrezávané listy. Takéto zariadenia v krajinná architektúra záhradná stránky sa zdajú byť veľmi výhodná.

Často používa ihličnaté dreviny v záhrade dizajn. Nemohli byť lepšie zdôrazniť, zelených a residentst Hostiteľov.

Aby sa trochu kontrast medzi zeleňou, len sa musíme zasadiť rastliny s rovnaký odtieň listy, ktoré nie sú v tomto druhu hostiteľa.

Napríklad, horské ženy, ktoré listy červené, alebo gamerelli s fialová farba listov. Na vytvorenie zvislých prízvuk použiť ľalia, copany alebo Phlox. Na pozadí hostitelia tieto rastliny budú vyzerať o nič menej krásna ako umelecké dielo.

ako vyrobiť záhradný dizajn

Príklad kombinácie Hostiteľov s inými rastlinami

V hostiteľskom je tiež ideálny dekoratívne rastliny typ lungwort, pestré tým, Brunner alebo hachery. Je dôležité, aby tieto rastliny potrebujú podobné životné podmienky, a to je proces starostlivosti.

Skvelé pozadie pre Hostitelia boli vždy považované za rastliny s malými listami. To môže byť ako břeženka a Burda alebo lúke Lysimachia.

Často ako tzv susedia používajú vysoko obilniny, Napríklad, trstiny alebo miscanthus. Spolu vytvárajú kompletné zloženie. A textural kontrast dať rastlina s strieborné listy.

Správna starostlivosť o rastliny

Ako vyrobiť záhradný dizajn s množstvom krásnych a trvanlivé, môžete sa naučiť, podrobne oboznámený s zvláštnosti životného cyklu a rozmnožovanie rastlín.

Odborníci odporúčajú, aby rastlina Hostitelia Bush. Teda, tvorí pekný zemi je koberec. Uvedomte si, že v priemere táto rastlina žije na jednom mieste až na 10-15 rokov, a na ich pestovanie sú vhodné na tienistých oblastiach vašej záhrade.

Kde rastú Hostí by nemalo byť výdatne zalejeme a záplavy, pretože môže dôjsť k poškodeniu koreňového systému. Je žiaduce, aby pôda bola plodná a kultivovaný.

Hostitelia sú veľmi odolné voči mrazu, a tak ich pokrytie pre zimné rašeliny zbytočné. By byť dostatočné padlých zo stromov listy.

Tak môžete nielen ušetriť svoje rastlín, a tým zlepšiť štruktúru pôdy, humus, ktoré sa neskôr stanú listy. A kto vie. možno, že Vaša záhrada sa stane štandardom pre dizajn záhrady stránky v obrazoch.

ihličnaté dreviny v záhrade dizajn

Druh Hostitelia

Hostitelia vynikajúce plemena. Je to najmä rozdelenie rastlín a semien. Buďte opatrní, kríky môžu byť rozdelené len v prvej polovici mája alebo v auguste. Je preferovaný sadia na jar.

Takže mladé rastliny budú mať príležitosť, aby sa stal silnejší, až na jeseň. Proces delenia kríkov je to veľmi jednoduché. Aby to silný, ostrý nôž, veľmi opatrne a pomaly. Po separácii plátky suché a prach je s práškovým uhlím.

Veľa druhov rastlín sú schopné reprodukcie semená. Proces pestovanie vyskytuje pred zimou. Siať semená stromov'drevené krabice na jar očakávať, že klíčenie. Pre dobrý rast pravidelnú zálievku semien v pôde a chrániť ich pred slimáci.

Tam sú niektoré problémy, ktoré musíte zvážiť, ak chcete pestovať zdravé rastliny. Prvý - držať schránky iba v tieni. Však,, aby sa zabránilo vzniku procesy rozpadu a vzduchu by nemal byť mokrý. Druhý je pravidelne vetrať oblasti.

Aby sa rýchlo množiť nové odrody v zahraničí už dlho používa clonal technológie. Týmto spôsobom môžete zvýšiť produkciu rastlín na úrovni priemyselnej výroby. Avšak nie všetci to tak jednoduché.

Tam je jedna nevýhoda tohto spôsobu rozmnožovania. Sadenice sú niektoré zraniteľnosť na nepriaznivé podmienky prepravy a pristátie na nové miesta. Tiež pozorovaná znížená odolnosť voči rôznym ochoreniam.

Ak ste ešte podarilo rast mladých hosť, veľmi skoro budete vidieť ho kvitnúť. Ospravedlňujeme sa, ale tento proces kvitnutia môže byť nazývaný orientačný bod len v prvých dňoch.

Po cvetnosti stratiť svoju krásu a vyzerajú celkom neschopný. Výnimky môžu byť len Hostitelia s manželskou kvety, avšak, tieto odrody nie je veľa.

Lavice a hostitelia

V blízkosti uličke s Hostiteľskou dať malé lavicu oddýchnuť a vychutnať scenériu tieto krásne kvety. Ak to chcete urobiť, navštívte dizajn záhradné lavice a rozhodnúť o konkrétnu verziu.

dizajn záhradné lavice

Lavice v dome

Záhradné lavice:

  • Bench očakávania

Tento lavičky by mali byť umiestnené pri vchode do domu. Analógový takýchto obchodov sa nazýva ruskú Banku. Obchod je nevyhnutným prvkom na prijímať žiadne návštevníkov, alebo ľudia, ktorí si neželáte pozvať do domu.

Táto lavica vám pomôže von, ak očakávate, že pre vašu domácnosť, alebo ak by ste sa vrátili s veľmi ťažké nákupy.

  • V lete lavičky

Typicky, tieto lávový pochádzajú zo Severnej strany domu, alebo v tieni veľkých stromov, aby v tieni počas celého dňa. To je tam, že sme si schovávať pred spaľujúce slnko.

  • Jeseň-jar láva

Tento láva úplný opak lete lavičky. To musí byť umiestnený v mieste, kde Sola oneskorené viac než len prechodných obdobiach (jar, jeseň).

  • Obchod farmer
láva poľnohospodára

Obchod farmer

Aj po práci v záhrade každé leto návštevník tajne chce byť na lavičke, porovnať dusíka späť a vizuálne posúdiť ich úsilie. V tomto prípade je lepšie nastaviť lavičku s späť, bližšie k záhrade.

  • Lavice v blízkosti vody

Na vode sa môžete pozerať večne, najmä ak máte lávy, a ktoré si môžete vziať. Na brehu záhradného jazierka alebo fontány povinné'musí byť lavičke tohto druhu.

  • Jedálenský lavice

Najčastejšie tejto lavičke stanovené vo veľkom letný bufet, kde sa celá rodina'I na obed, na prírodu alebo na letnej kuchyne pre vás na oddych od prípravky.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика