суббота, 30 августа 2014 г.

Ako si vybrať detská nábytok?

Detský nábytok nie vždy sa líšia od dospelých vo veľkosti (aj keď v ideálnom prípade by mali zodpovedať veku dieťaťa), ale má charakteristický vzhľad.



Ak máte možnosť dať svoje dieťa samostatnú izbu, potom by mal zvýrazniť najjasnejšie, najsuchšie a najteplejšie miestnosti v dome, najlepšie na Slnečnej strane. V ideálnom prípade, každé dieťa by malo mať svoje vlastné územie, kde nie je priestor na hry a detí v triedach. U detí by mala byť nič zbytočné, a nábytok je potrebné dať len najviac potrebné. To bude jednoduchšie na údržbu čistoty a poriadku v miestnosti. Najlepšia voľba pre detská izba je transformovaná nábytok.

Sady ako nábytok patrí nie len jednotlivé položky. To je multifunkčné štruktúra, ktorá pozostáva z dvoch'poschodové postele, rebríky, šmýkačky, na ktoré sa môžete'vysťahovať, skrinky, police a skrine. S pomocou nábytok "transformers" dieťa, je naučiť sa vybudovať svoj vlastný svet.

Na zvýšenie podmienky používania nábytku, je jednoduchšie dostať modelov, ktoré možno konvertovať, ako vaše dieťa rastie. Tieto môžu byť stoly a stoličky, výška sedadla a vrcholy, ktoré sú regulované, alebo detské postieľky, nakoniec obracia do takmer dospelí (do 190 cm na dĺžku).

Plánovanie okrem'interiéru detskej izby, je potrebné starať sa o hypoallergenicity, pretože najčastejšia forma Alergie je prach. Snažte sa zavesiť na stenu, koberce, a všetky Závesy byť vyrobené z umývateľné textílie.

Matrac na posteľ právo polopevné, s minimálnou hrúbkou 6 cm, s vekom vyrobené z bavlny alebo ľanu. Obsah by nemal spôsobovať alergie, môže to byť, napríklad, kokos alebo morské riasy.



U detí by mali byť navrhnuté a pohodlné farieb tak, ako nie kaziť zrak vášho dieťaťa. Je lepšie vybrať pastelové farby: svetlo zelená, modrá, atď., - ktoré zvyšujú normálne osvetlenie miestnosti a ísť aj s teplou farba prírodného dreva. V detskej svetlé farby vyzerajú skvele, ale nemali by byť príliš veľa.

Je potrebné zabezpečiť, prirodzené svetlo, voľný vstup do škôlky. Miestnosti potrebné ako svetlé luster na strope a lampa na stene. Okrem toho, v pracovnej oblasti dieťa by malo byť stolná lampa, ktorá sa nachádza na ľavej strane. Strop všetky svietidlá musia byť nemeckimi.

Materiály použité na výrobu detského nábytku, pred'sú zvýšené požiadavky, najmä pokiaľ ide o ich ekologickej čistoty. Z tohto pohľadu je lepšie, že nábytok bol stromov'drevené (napríklad borovica - lacné a krásne materiálu). Avšak, dreva nie je veľmi praktické, pretože tam sú BM'Atini aj z malých mechanických účinkov. Byť pripravený na skutočnosť, že s časom stromy'Yana nábytok potrebuje modernizáciu, napríklad, základným náterom a maľoval.



Všetky druhy platní je lepšie vybrať si kvalitné MDF alebo drevotrieska s nízkou emisie formaldehydu (tento údaj musí byť blízky nule).

Materiály na tému

Detská izba ako rozprávková
Deti na izbe: pridať trochu veku
Deti na izbe: vývoj obraz
Deti: 10 izby v jednej
Deti na izbe: môže a nemôže
Ako krytie pre dieťa nábytku používajú materiály, ktoré znesú tepovanie. To môže byť rôzne farby, laky, laky, alebo vysokej pevnosti laminátové a melamín, ktorý sa bude prezentovať aj nábytok je hygienickejšie.

Najdôležitejším zariadením dieťa - security žijúcich v jej dieťa. Žiadne vysoké posteľ by mala byť vybavená restrictors alebo majú vhodné nárazníky; kovové kľučky, rohy, a tak musí byť vymenené za plastové, aby sa zabránilo zranenie. Kupovať nový nábytok v detskej izbe, musíte skontrolovať kvalitu tvarovky a spoje.

Ak je to možné, nevyberajte skrine s sklenené alebo presklené dvere, radšej otvorené police zatvorené. Okrem toho, hĺbka prípade by nemalo byť viac ako 50 cm a výška je tiež malé, tak, aby dieťa šancu získať potrebnú vec.

Zdroj: ovd. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика