пятница, 29 августа 2014 г.

Opravy izieb: design

Opravy izieb: design

Opravy kúpeľne Opravy - príležitosť nielen na aktualizáciu dekorácie na steny a strop, ale aj vytvoriť nový inter'jer. Tento článok sa bude hovoriť o opravu izieb: dizajn priestorov na rôzne účely.

V etape vypracovania návrhu,-projekt je predpokladom je, možno, jednu z najťažších a zaujímavých úloh, ktoré budete musieť vykonať v priebehu opravy izby. Si ceruzku a papier alebo otvoriť špeciálne comp'počítačový program, pomocou ktorého môžete vytvoriť model miestnosť v 3D, a myslím, že to, čo inter'Yeri by ste chceli bývať.

Aj keď máte obmedzené finančné prostriedky na opravu, je lepšie zvýraznenie v tejto fáze, určité množstvo konzultovať s odborným projektantom. Špecialista vám pomôže vytvoriť zaujímavý a harmonické inter'er, a poviem vám, ako si vybrať dokončovacie materiály, ktoré sa zmestí do prideleného rozpočtu.

Škôlky

Oprava veľkej miestnosti

Dizajn detská izba

Štýl a inter'interiéru detskej izby priamo závisí od pohlavia a veku dieťaťa. Zvláštnosťou tejto izby je skutočnosť, že po oprave detskej izby sa spájajú funkcie balíka office, spálne a priestor na hranie.

Všeobecné požiadavky na navrhovanie detí ako:

  • Bezpečnosť;
  • Funkčnosť;
  • Prítomnosť v inter'Yeri farba;
  • Prítomnosť veľkého skrinky a zásuvky pre ukladanie hračiek a oblečenia.

Prosím, rešpektovať! Príjemný prírastok do izieb pre deti všetkých vekových kategórií (od najmenších, aby dospievajúci) bude malý tajné priestory.

Je jasné, že dizajn detská izba môže zostať rovnaké v priebehu rokov. Dieťa rastie, zmeniť svoje chute a potreby tých, alebo iných prvkov inter'jer.

Preto, výber dokončovacie materiály na opravu detská izba pre chlapca alebo dievča, venovať pozornosť nie veľmi drahé. Je tiež dôležité, že sa možno mal odolnosť voči mechanickému poškodeniu.

Miestnosti, zariadené v čiernej a bielej, a tiež s pomocou tmavo hnedá farba nie je veľmi vhodný pre deti. Pri návrhu dieťa je najlepšie používať svetlo pastelové odtiene.

Ak hovoríme o miestnosti pre veľmi malé deti, výkresy alebo nálepky na steny v podobe anime postavy vám pomôžu oslabiť pokojnú atmosféru a pridať inter'jer farby.

Prosím, rešpektovať! Zvýraznenie v izbe je miesto pre detskú kreativitu, môžete uložiť na dekorácie do izby. Táto oblasť tvorivosti môže byť čokoľvek: pozemok, Tapety na plochu, kde sa dieťa by malo byť umožnené čerpať; Skriňa dvere, maľované na plošné dosky; korok na stenu, ktoré by mohli obsahovať výrobky, hračky, obrázky, atď

Veľmi časté dizajn rozhodnutie o registráciu detská izba - použitie v inter'Yeri strop s cloud vzor. Kto z nás v mladom veku nemal rád ležať na tráve a pozerať sa na oblohu? Strop v miestnosti, napodobňovanie modrá rozlohu plávajúce mraky upokojujúci účinok na psychiku dieťaťa a dokonale zapadá do inter'jer miestnosti.

Pretože detská izba je viacfunkčný priestor, kde bude dieťa učiť a hrať a spánku, môžete tu platia pre projektovanie, ako územné rozhodnutie. To je, zdieľať izbu s nábytkom alebo farbu stropu a stien vo viacerých funkčných oblastiach. Nábytok v tomto môže pomôcť obrazovky a police.

Rekonštrukcia haly

Opravy izba s dvoma Windows

Konštrukcia haly

Oprava veľkej miestnosti myseľ vytvára útulné rekreačnej oblasti pre všetkých sedem'th a hostia z domu.

Preto, konštrukcia haly by mali byť pohodlné a sympatický. Najväčší priestor, ako pravidlo, stanoviť pohodlné m'gauč a kreslá a stôl, kde si môžete dať nápoje a občerstvenie pre hostí.

Vytváranie od nuly inter'jer veľké miestnosti, dizajnéri najprv prísť s niektorými detail, okolo ktorých sa stavať ďalšie podmienky. Táto položka môže byť čokoľvek, od krb v izbe, TV, konferenčný stolík, alebo dokonca otvoriť.

V závislosti od účelu opravený hale sú vybrané dokončovacie materiály pre jeho dizajn. Napríklad, ak veľkej miestnosti používa sedem'rodiny pre spoločný oddych, pozerať sa na TELEVÍZIU, stretnúť sa s priateľmi v tichom, pokojnom prostredí, má zmysel vytvoriť inter'jer v pastelových farbách.

Prírodné dokončovacie materiálov - slamy, dreva, a tak ďalej - životné prostredie bude obsahovať viac pohodu a teplo domova. Obývacia izba, ktorá je používaný ako miesto pre hlučné strany môžu byť zdobené vo veselých a veselé farby.

Samostatne, je pravda, opravy izba s dvomi Oknami.

Interiérový dizajn'interiéru miestnosti s dvoma Windows môžu byť zdobené v rovnakom štýle, alebo v niekoľkých rôznych smeroch. Holistické vnímanie priestoru z tohto nebude trpieť, pretože každý okno, ktoré bude pôsobiť ako oddeľovač inter'kariéry oblasti, zatiaľ čo zostávajúce v rámci jednotného priestoru.

Napríklad, v hale s klasickou inter'kuriéra, okresné a jedného okna môžu byť zdobené v štýle Provence alebo Baroka. V miestnosti, kde Internet'interiér v Country štýle je schopnosť mix viacerých kultúrnych oblastiach Západnej a Východnej štýly.

Kúpeľňa opravu

Kúpeľne

Kúpeľne

Moderné kúpeľne v bytoch a domoch nie je len miesto pre príjem vody postupy, ale aj miestom, kde sa ľudia môžu naozaj relaxovať a odpočinúť si. A jeho stanovisko by nemali držať na všetky druhy nedostatky v inter'Yeri. Naopak: oprava a dizajn kúpeľňa by mala byť taká, že na tomto mieste bolo úžasné.

Ak chcete navrhnúť vlastnú kúpeľňu v klasickom štýle, na stenách je lepšie revet s mramorové podlahy a nábytok na výber z prírodného kameňa. Vzor a farba skrine a poličky v kúpeľni by sa mali prekrývať s steny.

Farby z tašky aby vyhovovali všetky chuť. Tradičné prvky klasického štýlu sú takých materiálov ako žula a mramor. Napríklad populárne dnes mramorové dosky mohli byť viac úspešne kombinovať s elegantný nábytok, svetlo, farby.

Do klasického štýlu v kúpeľni fit a dokončiť Benátskej omietky, imitácie prírodného kameňa.

Prosím, rešpektovať! Tradičné dokončovacie materiál pre kúpeľni je dlažba. Mnohí majitelia bytov a domov podceňovať dekoratívne omietky. Medzitým, to je prekrásne a odolné dokončovacie materiál dokonale odoláva vysokej vlhkosti.

Kúpeľne vo vidieckom štýle (alebo inak, krajina) umožňuje použitie v inter'interiér, prírodné materiály, a ukončovacie prvky ručné práce. Napríklad, často ponúkajú nastavená prútený nábytok, vyrobené zo špeciálnej, odolné voči vysokej vlhkosti materiálov.

Atmosféru luxusu a staroveku, v kúpeľni je vytvorený pomocou dizajn v štýle Retro. Steny v kúpeľni dominuje prírodné drevo, nábytok je zvolený stromy'Jan. Všetky Starožitnosti, nejako stand'spojené s ohľadom na vaňa, bude tu veľmi vhodné.

Možnosti pre experimenty dáva etnický štýl. Kúpeľňa je fyzická alebo strom wild kameň, hlavne sivej alebo hnedej.

Teda, moderné technológie a predstavivosť dizajnérov, aby snov pri registrácii kúpeľne.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика