пятница, 29 августа 2014 г.

Kvety a vázy v inter'Yeri 2011-08-01 17:20:36

Výstavby a rekonštrukcie.

Kvety a vázy v inter'Yeri
2011-08-01 17:20:36

Kvety v inter'Yeri . Izbové rastliny sú jedným z najčastejších šperkov bývanie. Ich výber závisí úplne na chuť vlastníkov a ich dodržiavanie jeden alebo iné odrody rastlín. Zvyčajne kvety umiestnené na okenné parapety a zatvoriť Okná, rastliny môžete ozdobiť stôl, sideboard.


Je dôležité poznamenať, že kvety zvýšiť vlhkosť. V noci sa vypúšťa oxid uhličitý, preto v izbe, kde som spať, nemali by byť príliš veľa. Čerstvé kvety do vázy v iných ročných obdobiach - najviac prístupné výzdobu vášho domova. Sú krásne a príjemné na každej izbe a v akejkoľvek situácii.


Že krásne kytice z ruží, alebo harebell, gladioly alebo kvitnúce starší? Právo, toto je ťažká otázka, odpoveď bez toho, aby videl vázu, miesto, kde si kyticu, a izba by sa mal vyzdobiť. Veľmi krásne môže byť veľa obvykle jasne žlté púpavy. Niekoľko vychádza z týchto farieb vo všetkých žltá hlina hrniec na pozadí svetlé steny miestnosti môže byť považované za lepšie ruže a pivónie-kompatibilita'súvisiace nemotorný diamond-tvarované kvety, ktoré sú niekedy predáva na trhoch. To nie je počet farieb, a to ani v krásu niektoré púčiky, a v harmónii so sebou, s váza, v ktorej stoja.


Vázy môže byť veľmi jednoduché, nenáročné formy - kola, vo forme misy, džbány, atď. Kytice vyzerá pekne, ak kvety sú umiestnené v hmotnosti voľne, nie príliš preplnené. Na stole sú zvyčajne nízku vázu s kvetmi. Kytica poľných kvetov môžu byť umiestnené v hliny, pokryté s glazúrou'Yu jar alebo Pohár. Zabudnúť-me-nots môže byť uvedený do nízky, takmer ploché sklenené vázy. Ruže sú najmä krásne v kryštálová váza, dahlias v širšom a nízku vázu z krištáľu, skla alebo porcelánu. V vysoký, tenký krásne vázy dva až tri gladioly alebo chryzantémy; kyticu ľalií dobré vo svetle porcelán alebo kamenina misky, kytice karafiáty v krištáľovo misy.

Ako sa zachovať sviežosť kvetov? Na rezané kvety dlhšie udrží sviežosť, musíte dodržiavať pravidlá. Farby vody by mala byť úzko. Keď dáte ich do vody, nižšie stoniek vo vode, 2/3 dĺžky. Čalúnenie koncoch vychádza približne na 1 pozri, toto by malo byť vykonané vo vode. V gladioly, tulipány, pansies, irises a pelargónie tipy stonky by mali byť rozdelené na 4-6 pozri odrezať všetky listy z tejto časti stonky, ktoré je ponorené vo vode. Zmeniť vody každý deň, a voda by mala byť izbovej teploty.


Neumiestňujte do vázy s kvetmi v nedeľu a v blízkosti zdrojov tepla. V noci je lepšie dať kvety na chladnom mieste alebo na parapete. Kvety môžu mať, ak na 1 l vody dať 0, 3-0, 5 g aspirín alebo niekoľko (5-6) kryštály kyseliny citrónovej. Niektoré rezané kvety vyžadujú osobitnú starostlivosť. Tak, Mimóza, orgován, agát, než si dať ich do vody, je dobré rozdeliť na koncoch výhonkov. Vodná ľalia, ľalia na niekoľko hodín dajte vody až do kvetu, a potom odrežte špičku stonky a dať do vody, a iné farby. Sladký hrášok dobre zachované v často vymeniteľné vody (dva až trikrát denne).


Zabudnúť-me-nots musieť dať na chladnom mieste, vody nemení, ale každý deň naliať nejaké čerstvé. Niekedy sa odporúča withering kvety oživiť, ich umiestňovanie na tretej podiel stonka mi v horúcej vode. Tento kus je potom rez stonky a kvety opäť dať do studenej vody. Ale toto poradenstvo je otázna, pretože to dáva veľmi krátkodobý účinok a nie pre všetky farby a nie v každom ich stavu.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика