пятница, 29 августа 2014 г.

Výmena liatinových kanalizačných rúr plastového

Ak ste majiteľom starých liatinových rúr, Kanalizácia, potom je tento článok je pre vás, pretože skôr alebo neskôr budete čeliť otázke, výmena liatinových rúr plastového. A lepšie ak je plánovaná výmena, nie v tiesni. Avšak, ak máte zručností v malých inštalatérske, v prítomnosti asistenta a schopnosť vlastniť takýto nástroj ako "bulharský", by ste mali byť schopní zvládnuť sami. Najprv budete musieť určiť oblasti liatinových rúr, ktoré chcete nahradiť. Ak to potrubia stúpačky, budete potrebovať podobné priemer 110 plastové rúry, ak je to kanalizačných rúr v domácnosti, budete potrebovať plastových rúr s priemerom 50. Jednoduché dátové spojenia rúr nevyžaduje žiadne špeciálne znalosti. Plastové rúrky sú vzájomne prepojené prostredníctvom konektora sa nachádza na jednom konci rúry a tesnenie gum je vložená do drážky v zúženie trubice. Po pripojení potrubia s špeciálne svorky upevnený k stene.
Najväčší zložitosť nahradenie spôsobuje demontované liatinových kanalizačných rúr. Rúrky sa dajú ľahko rezať pomocou páčidlo. To je veľmi dôležité vziať do úvahy je potrebné používať ochranné okuliare a masky. V opačnom prípade vám bude zabezpečiť sami prechladnutie a kašeľ. Ak je to možné demontovať, liatinové rúrky do zásuvky, potom to bude váš život jednoduchší pre vás a menej komplikácií počas dokovacej plastovej trubice a žehlička. Ale aj ak to nie je možné ju - nie je to beznádejné. Existujú špeciálne zníženie spojky, s ktorým sa budete môcť pripojiť a pripojiť plastové potrubie s železnej. Nenechajte skutočnosť, že nemôžete urobiť rez liatinové rúry plne. Pomerne znížiť ho o niečo viac ako polovica obvodu a na malé jej offset alebo pokus na os otáčania praskne. Hlavná vec, že by ste mali vedieť, že železo je veľmi krehký kov, tak to nie je žiaduce použiť kladivo s kovovou spp, aby sa zabránilo oddeľovať kus železnej rúry a udrel ho vo vnútri. Tak, to môže zablokovať alebo výrazne znížiť vzdialenosť kanalizačné rúry a vytvárajú ďalšie problémy. Je lepšie použiť kladivo s gumovými alebo drevené showerhead.
V neprítomnosti brúsky, môžete použiť obvyklé pílku na železo, ale čas sa výrazne zvýši. Tiež sa odporúča pre montáž plastových rúr zvážiť revíziu poklopy. Mnoho zanedbané, ako k ničomu, ale verte, že dizajnéri domov, nie je divu, že poskytli. Takže ak ste náhodou núdzové situácie v časti na vašom poschodí, v neprítomnosti vnútorného auditu zásuvky bude musieť znížiť rúry a dodatočných nákladov z vašej strany.
Ak váš kanalizačné stúpačky nie je v uzavretom dobre, po nahradení liatinových kanalizačných na plastové, prípadne zvýšiť objem s odstupom kanalizácie na stúpačky, t. . steny plastových rúr sú oveľa tenšie než liatiny. Ale tento problém je ľahko vyriešiť, ak montáž plastových kanalizačných rúr použiť špeciálne teploemkost merelan. Otvory medzi poschodiami v prechode stúpačky môžu byť ľahko uzavreté pomocou peny.
Myslím si, že pomocou tohto článku a ktoré majú najmenší zručnosti kanalizácia, pre vás nebude ťažké vymeniť svoje staré liatinových kanalizačných rúr na nové plastové, ktoré nevyžadujú žiadnu údržbu, nepodliehajú korózii a iné nedostatky z liatinových rúr. Ale robiť toto nahradenie, budete tiež ušetriť od nebezpečenstvo, že v záplave odpadových vôd, z nebezpečenstvo zaplavenia susedov bývajúcich na poschodí nižšie, ako aj pachov, ktoré vznikajú pri zničení železa Kanalizácia.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика