суббота, 30 августа 2014 г.

Úložný priestor v malom byte

Súhlasím, každý človek pre pohodlné existencie veľkého počtu predmetov. Umiestniť ich v priestrannej miestnosti nebude ľahké, ale čo ak náhodou ste sa stať majiteľom menšieho bytu. V tomto prípade, nezúfajte a skúste racionálne usporiadať malý priestor, že nikto drahých centimeter nie je márne, a každá vec bola na jeho mieste.
Na niektoré metódy na ukladanie vecí v malom byte, nájdete v tomto článku.

Dosť ťažké byť optimistický a verí, že vaše malé byty budú sa napríklad o poradí, v ktorom miestnosti, s najväčšou pravdepodobnosťou, ako narušovanie sklad všetky druhy vecí, ako na bývanie, a chcete nájsť konkrétny objekt, je potrebné predložiť tieto vykopávky medzi hromadami knihy, oblečenie, riad, atď. Áno, v tomto chaose krátky čas upadnúť do zúfalstva, pretože ste si stiahli a bez toho, že malý priestor je najviac negatívny vplyv na ľudskú psychiku. Ale z akejkoľvek situácii je vždy cesta von, a dokonca aj malý byt môže byť príklad objednávky za správny prístup na ukladanie vecí.

V prvom rade, predtým ako začnete uvažovať inter'jer svoje malé ubytovanie, zapojiť sa do "zásoby". Je tam jeden, nerozbitný pravidlo: ak položka neboli uplatnené v priebehu roka, to by nemalo, preto nie súcit, dať do koša všetky nepotrebné a zbytočné veci.

Ak v úzkej malý byt, musíte mať veľa rôznych vecí, bez neprehľadná miestnosti, nemusíte kupovať veľké a objemné predmety pre interiérový dizajn'interiér, najlepšie je použiť nízku svetla modul alebo kabriolet nábytok. Voľný priestor povrchov stien, vždy sa môžete vyplniť otvoriť závesné police, kde si môžete dať všetky drahé srdce čačky, rovnako ako knihy a ďalšie doplnky.

Racionálne riešenie situácie malých priestoroch je rack. Pomocou jednoduchý dizajn môže byť vybavený kompaktný, ale funkčné pracovné miesto a nainštalovať ho v pozdĺžnej stene alebo použitie takýchto nábytok pre vodiace otvory okien, ako aj na oboch stranách dvere, alebo cez dvere. Rack zvláda úlohu oblasť aj v malej miestnosti, nie sú rozdelené podľa oblastí, a slúži ako prezentácie pre rôzne predmety, obrazy a domáce rastliny. Nespornou výhodou otvorenom ráme vzory - ľahký prístup do všetkých predmetov. Nie je potrebné spomenúť, aké dvere hid potrebné vec pre vás. Tu všetko, čo je v nedohľadne, všetko ľahko dostupné bez ďalšieho úsilia.

Veľmi zaujímavá možnosť je kabriolet nábytok z rovnakej časti štvorcový alebo obdĺžnikový tvar. Môžete si kúpiť alebo urobiť svoje vlastné ruky a vytvoriť priestranné, steny. Veľkosť a počet takýchto prvkov je zvolené v závislosti od vašich potrieb a veľkosť položky, ktoré chcete zachovať. Podrobnosti sú tak blízko a na diaľku od seba, všetko závisí na vašej fantázii a tvorivosti.

Nie menej univerzálny nábytok od rovnakého otvoriť podiums. Môžu store čokoľvek sa vám páči použití všetkých rezerv štvorcových. Okrem toho, s'vzájomne prepojených prvkov, v závislosti od šírky a výšky, môže pôsobiť ako spoločný lavičke, alebo dokonca gauči.

Pri nákupe gauč poznámka na modely s vstavaný rámček pre bielizeň. Tento dizajn bude pomáhať udržiavať poriadok v dome, ako to bude fit a vankúše a prikrývky, a sú nevyhnutné pre každodenné použitie bielizeň. Ako na posteľ, potom pod ním je vždy miesto, kde si môžete uložiť nielen oblečenie, ale aj kníh alebo dokumentov. Samozrejme, nemali by ste blok polí alebo balíky, ktoré priestor, je ľahšie použiť ready-made krabice od Skrinky alebo police prvky, nábytok a nastaviť ich dole na obvode posteľ. Samozrejme, ideálne možnosťou je zakúpiť moderný model s priestranné zásuvky, ktoré možno ľahko vyriešiť problém na skladovanie posteľnej bielizne, hračiek a iných vecí. A ak budete chcieť, a všetko, čo vždy po ruke, nastaviť okrem toho, nočné stolíky: štýlové, moderné a pohodlné.

A ešte jedna Rada. V žiadnom prípade nedávajte do vašej skrine a výklenkov, ak existujú, a lepšie zvážiť alternatívy ich dizajn a vybavenie rôznych pluku. Tiež nie je neporiadok do priestoru, v hale, a myslím, že o podkroví, pretože na vrchole, to sa hodí veľa rôznych predmetov. Čistenie pomocou univerzálnej škatule, stoličku, a vrchné oblečenie je dostatok priestoru na bežných zvislé ramienko.

Teda, problém skladovania v malom byte sa dá ľahko vyriešiť pomocou racionálneho organizácia priestoru a je navrhnutý tak, inter'vnútorné ubytovanie.

Autor: Volokitin Julia



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика