суббота, 30 августа 2014 г.

Ako izolovať dom

Zvyčajne takéto otázky sú riešené v štádiu výstavby. So zákazníkom prerokovaná všetky detaily projektu, po ktorom spoločnosť-developer vyhľadávaní, výstavba domu, dáva mu používanie klient už zohriaty. Ale ako izolovať dom, ak sa počas výstavby, sa neprijme žiadne opatrenie na winterization budovy? Ak chcete začať s, ktoré sa pozrieť na spôsoby, ako izolovať podlahu v miestnosti.

Dnes, tam sú dve možnosti, kúrenie Podlahové - elektrický podlahy a podlahy s ohrev vody. Ak elektrické podlahové vykurovanie vám ušetrí kúpiť, potom v procese ďalšieho prevádzky inštalácie, budete musieť stráviť relatívne veľa peňazí, na elektrinu. Na tomto základe väčšina ľudí dáva prednosť vybaviť svoje domovy s systémov ohrevu vody. Tieto podlahy sú trochu drahšie, elektrické, ale v procese ich použitie, ktoré nevyžadujú poplatku za komunálne služby.

Technologické inštalácie teplé podlahy je veľmi jednoduchá. Predtým, na poschodí sú kovové plastové potrubia, alebo špeciálne hadice, ktoré sú napojené na Centrálny systém zásobovania vodou. Po potrubie je umiestnené v miestnosti je poter (lepenie, podlahy), úroveň, ktorá by mala byť nad úrovňou rúry / hadice nainštalovaný vykurovací systém a pol do dvoch centimetrov. Po, na betónovej podlahe môžu byť položené parkety, laminátové parkety, obklady a dlažby alebo iné dokončovacie materiálu. Predtým, pred ktorým čelí poschodí, to by sa malo zaobchádzať prípravné zmesi.

V prípade tepelnej izolácie stien, veci sú trochu odlišné. Ak prednej steny budovy sú zateplené z vnútra pary alebo elektrické alebo plynové radiátory, ako izolovať steny domu zvonku? Odpoveď je jednoduchá. Dnes existuje mnoho stavebných materiálov, ktoré sú určené pre izoláciu z vnútornej a vonkajšej strany steny. Najúčinnejší materiál, ktorý je lepšie prácu izolačné steny, dnes považovaný za penoizol. Je nehorľavý, okrem toho, technológia tepelná izolácia stien tohto materiálu je celkom jednoduché. Listy penoizol blízko seba, sú upevnené na fasády, špeciálne armatúry. Ako výsledok, dom získa úplne nový vzhľad. Však zanechať penoizol otvoriť sa neodporúča. Tak, akonáhle ste si vybudovali steny domu s týmto materiálom, môžete začať smerom fasády. Pre tieto účely ideálne hodí vlečky.

Vo vnútri, steny izolovať minerálnych látok. Musí byť zostavený rám pre následné stanovenie izolácie. Rámci sám je zvyčajne zhromaždené od stromy'drevené trámy. Po ohrievača bol odstránený, a to by mali byť uzatvorené do sadrokartónu.

Na sadrokartón, môže slúžiť ako druhá stena základ pre jeho ďalšie spracovanie. Po prvé, miestnosť spatlese, po ktoré na sadrokartónové môže byť prilepený Tapetu alebo dlaždice. Tiež, sadrokartónové môžu byť maľované. Treba poznamenať, že penoizol tiež ideálny pre zahrievanie stien zvnútra.

Teraz, poznať technológiu tepelná izolácia stien, ste bez námahy budú môcť vykonávať izolácie z ich domovov na vlastnú päsť.

Na uvedenej schéme predstavuje účinnosť izolácie, v porovnaní s inými spôsobmi утеплtнія:


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика