суббота, 30 августа 2014 г.

Ako vybudovať kvality domov

Analýza všetkých smeroch krajiny, rozvoj, odborníci zoznam hlavných kritérií budovanie kvality domy. Analytici tvrdia, že reťaz etapy výstavby krajiny domy by mali obsahovať kvalitatívne vykonávaní týchto krokov: Geológia mieste konštrukcia, dizajn, použitím materiálov a kvalifikovanej stavitelia, ktorí pracujú na vaše stránky.

Geológia stránky

Aj keď hľadáte aby minimalizovali svoje náklady pri výstavbe domu, geologický prieskum lokality, nie je hodný uloženia: toto je dôležité etapy prípravných prác, zanedbanie, ktoré môžu spôsobiť vážne problémy v budúcnosti. Pretože, viete, že to bude hanba ak investoval milióny rubľov v konštrukcii neskôr spôsobí zlyhanie Nadácie a deformácie stien.

Tak, že je prvý investovať niekoľko tisíc rubľov pre vykonávanie geologických-prieskum prác a uistite sa, že váš dom budete stavať, nie na voľný piesok a nie sú pokryté nedávno močiar. Výsledky štúdie sa ukázať, aký typ Nadácie budete musieť postaviť pod nosné konštrukcie budovy.

Projekt home

Tak potom nie si myslel, ako posilniť domov, musíte sa najskôr vyberte kvalitu projektu domu. V súčasnosti súkromné vývojári majú dve možnosti získať vysoko-kvalitný dizajn dokumentov. Po prvé, môžete si kúpiť ready projekt domu, a, po druhé, zveriť rozvoja jednotlivých projekt architektonickej Kancelárii.

Prax ukazuje, že získanie pripravený projekt, to je často viac spoľahlivé možnosť výstavby, je možné, že na vašom individuálnom projekte bude pracovať na včerajšej "Trojica", a výsledkom je táto budova je veľmi zlá.

Všeobecne platí, že všetko bude závisieť od kvalifikácie a skúseností, dizajnéri a inžinieri. Tak pam'nezabudnite, že ak vám ponúka na vytvorenie návrhu domu za nízku cenu, potom dávajte pozor: zlé projektu môže poprieť všetky investované do výstavby fondov.

High-kvalitné stavebné materiály

Je jasné, že kvalitatívne postaviť dom môže len kvalitné materiály, ale tu je spôsob, ako pochopiť, čo materiálu je pred vami, keď sa niektorý predajca pevný nahvalivat vášho tovaru? Aby nemali byť zamieňané s voľbou je potrebné pravidelne konzultovať s odborníkmi na trhu a počúvať odporúčania nezávislých odborníkov.

Konštrukcia domu

Ak vám kompetentne vykonávať všetky prípravné práce získal kvalitný projekt domu, a potom zverené pracovné miesta pre robotníkom, môžete sa spoľahnúť vaše peniaze hodené do vetra. Musíme povedať, že z hacky a podvodov v ruskej stavebný podnik je teraz rozvedený veľa. Preto, kompetentný a starostlivý stavitelia nájsť nie je tak jednoduché.

V záujme make nesprávnou voľbou, je odporúčané, aby sa so sprievodcom, v prvom rade odporúčania priateľov a známych, ktorí už postavený a šťastný život v ich krajine domy. Ako čas ukáže, v Rusku word-of-mouth má vždy najviac spoľahlivý a dôveryhodný zdroj reklamné informácie.

Dávajte pozor, aby tieto tipy, a potom si postavil dom, v priebehu času, nesklame vás.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика