пятница, 29 августа 2014 г.

Oprava miestnosti

Oprava miestnosti

Oprava miestnosti Po prečítaní tohto článku, môžete sa naučiť, ako urobiť opravu izba s jeho ruky: ako dizajn, vybrať dokončovacie materiály a dôsledne, krok za krokom, aby sa všetky práce.

Aké sú izby v moderných bytov?

Sovietske skúsenosti v opravu izby s rukami stále v blízkosti mnohých našich spoluobčanov. Preto, byt, kde sa má opraviť kúpeľňa, spravidla, vyzerajú rovnako.

Dom, určený pred 20 rokmi, všetky z nich majú balkóny, tesne blokuje všetky Okná. Teda, podľa plánu stavitelia, slnečné svetlo nemôže preniknúť do miestnosti.

Atmosféra, pohodlie, starých Sovietskych zvyk, je vytvorený pomocou budova na číslo hnedej skrinky na jednej strane miestnosti, a na protiľahlej stene sa zvyčajne trvá počet miest (gauč a pár kreslá-monsters).

Pohľad skrine z tohto pohľadu skutočne, ponúka najviac panoramatické. Tak kúpeľňa vzhľadom na chýbajúce pocit, úzke chodby. Koberce na steny s psychedelic vzory dopĺňa útulný inter'jer typické izby v typickom byte. To povedome?

Redecoration miestnosti

Zastaraný dizajn

Rozhodovanie o tom, čo robiť opravy v kúpeľni, v prvom rade zbaviť nevyžiadaná pošta a nápady išiel dole v histórii éry. Dnes v móde, svetlé izby, veselé farby, funkčný nábytok a veľké priestory.

Ako začať

Rozhodnite sa, predovšetkým, čo je izba začať opravy.

Podľa všetkých pravidiel, kapitálu opravy v byte sa začne od jeho najďalej rohu, a v smere z východu. Posledná zrekonštruované vstupné priestory. Prečo? Pretože chodba je najviac silne dopravných priestoru v byte. On'zdieľať všetky izby.

Preto nečistoty, prach a nečistoty vám nejako sa tu s'byť. Nie je to tak urážlivé, ak sa bude vzťahovať na starý náter, ste stále bude odstrániť. Ale ak trosiek usadiť sa na úplne nový nedávno ošetrené steny v chodbe, budete rýchlo uvedomiť si svoju chybu, že začala kapitálu opravy bytov v zlom smere.

Určiť miesto opravy, rozhodnúť otázku o tom, čo by ste chceli dosiahnuť. Chcú, aby sa len kozmetické opravy miestnosti alebo sen globálnej zmeny inter'jer?

Na papier alebo v špecializovaných comp'počítačový program vytvoriť náčrt budúcich priestorov. Schvaľovanie projektu "sedem'rodina a koordinuje ju s rozpočtom, sa opisujú v etapách kroky k dosiahnutiu cieľov. Čo treba robiť v prvom rade, že druhú, a tak ďalej

Prosím, rešpektovať! Dokonca aj keď sú veľmi ekonomické výdavky peňazí na opravu miestnosti, v štádiu vypracovania návrhu projektu ešte by nebolo na škodu mať pomoci profesionálnych dizajnérov. Že nie je len kvalifikovane zmeniť inter'EP, na zvýšenie priestoru miestnosti, ale aj na výber dokončovacie materiály, ktoré budú dokonale hodí do vášho rozpočtu.

Oprava izba je 16 metrov štvorcových

Odstránenie Tapiet

Demontáž

Poradie oprava miestnosti, tak ako všetky ostatné priestory, ako pravidlo, sa nelíši od odrody.

Opravy kúpeľňa, ako aj všetky ostatné miestnosti, vždy by ste mali začať s odstránenia zo steny a strop starých náterov. Ak máte v pláne re-vyrobené podlahy, potom demontážne práce sa budú dotýkať podlahy.

Prípravok pre demontáž je, aby sňal všetky nábytok z miestnosti. Ak to nie je možné, všetky povrchy lepšie pokrytie Noviny, pretože prach a nečistoty počas ich odstraňovania starých dokončovacie materiály bude veľa.

V tejto fáze stirayutsya Tapeta je odstránený zo steny a strop farby a omietky. Ďalšie kroky budú závisieť od toho, aký druh povrchovej úpravy bytov vlastnými rukami budete robiť.

Ak steny sú plánované tak, aby stick s hrúbkou steny prác, výzdoba steny, panely a strop v blízkosti napätie alebo závesné dizajn, zarovnanie povrchu nemôže strácať čas. Uvedené dekorácie dokonale skryť všetky nedostatky.

V prípade, ak oprava izba je vkladanie jej tenký papier, Tapety, aplikácie vrstva dekoratívne omietky na stenách a tak ďalej, hladký povrch je nutné. To sa vykonáva pomocou kresby na stenách a strope primery a 2-3 vrstvy výplne.

Prosím, rešpektovať! Pred vyvodením každú novú vrstvu tmelu by malo byť umožnené suché asi 24 hodín.

Ak oprava miestnosti predpokladá, inštalácie, elektroinštalácie, montáž vykurovacieho potrubia, inštalácia klimatizácie, napätie a kazetových podhľadov, tieto práce sú vykonávané pred dokončovacie práce na objekte.

Aplikuje sa na stenách Tapety, stenové panely, dekoratívne omietky, alebo akýkoľvek iný materiál, ktorý ste vybrali na dekoráciu miestnosti.

Aké opravy budú vykonané v miestnosti

Dokončovacie

Dekorácie

Pri výbere materiálov, ktorá stojí za zváženie oprava, čo miestnosti, ktorú bude vykonávať. Maľovanie a fyzikálne vlastnosti materiálu sa bude líšiť. Tak, napríklad, pre dokončovacie z detskej izby je vhodný aj rozpočet papierové Tapety alebo dekoratívne omietky, ktoré sú odolné voči mechanickému poškodeniu.

Vykonáva opravu miestnosti pre prijímanie hostí, nákup najlepšie materiály, pretože život je tvár domu. Kúpeľňa sa predpokladá prítomnosť tam, termo a vode odolných materiálov, ako sú dlaždice, alebo film natiahol strop.

Odhady o počte takýchto materiálov. Na opravu miestnosti, 16 štvorcových metrov, môže trvať 6 roliek Tapiet a 6 balíčkov Tapety vložiť. Zvážte tieto čísla pre nákup týchto materiálov v obchode.

Teda, oprava izby, aj keď je to únavné, ale Rosu'asevana úlohy (ak ste štíhla na to všetkých sedem'orgáne) môže byť vyriešený v priebehu jedného víkendu. Samozrejme, to všetko závisí na veľkosti miestnosti, ktoré sa chystáte byť opravené.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика