пятница, 29 августа 2014 г.

Oprava miestnosti 12 sq m

Oprava miestnosti 12 sq m

Oprava miestnosti 12 sq m Oprava miestnosti malý priestor pre väčšinu ľudí, zdá nemožný úloha. A nie preto, lebo proces opravy tak ťažké robiť, hlavným problémom je dizajn miestnosti. Pomerne často, tam sú časy, keď táto izba je spálňa a umiestnenie tabuľky s comp''yuter. Majú ísť do rôznych dĺžkach tak, aby harmonicky umiestniť všetky položky, okrem'interiéru do malého priestoru. Vytvoriť kvalitatívne design drží len skúsený dizajnér, ktorý, na rozdiel od obyčajných ľudí, vie, ako urobiť opravu miestnosti 12 m, a získať vynikajúce riešenie, ktoré spĺňa obyvateľov. A napriek tomu, opravy nelíši od práce v ostatných miestnostiach bytu, poďme zistiť viac.

Poďme urobiť plán práce

Konvenčne, opravy v miestnosti môže byť rozdelená do niekoľkých etáp.

A to:

  1. Prípravné. Po prvé, z izbe, uzavrieť všetky nábytok, takže prázdny priestor. Ďalej je odstránenie starej krytiny, steny a strop sú vymazané z Tapety, podlahy vymazať staré parkety a soklové.

Je vhodné meniť staré Okná s plastovými aby zrekonštruovaná kúpeľňa moderný dizajn. Svahy a parapety sú vyrobené na poslednom mieste, po zarovnanie steny. Tiež budete musieť zmeniť dvere nové, berúc do úvahy budúce dizajn.

Na poschodí spôsobené vyrovnávacia vrstva, potom nalejte pripravený na pokládku laminát alebo koberec. Steny a strop sú v súlade so sadrou. Je lepšie, ak sa znovu položiť rozvody a inštaláciu ďalších elektrických zásuviek.

  1. Opravy. Počas dokončiť práce na rekonštrukciu priestorov a poskytnúť mu s krásnym výhľadom.

Ak neviete, kde začať opravy izbu, na pamäti,'si to prebieha vždy zhora nadol.

Strop alebo na preclenie a re-maľované, alebo urobiť závesné dizajn, ktorý umožňuje vytvoriť krásny dizajn, ale vizuálne znižuje priestor. S steny konať podobne.

V prípade jednoduché zarovnanie steny vybrať krásne Tapety a prilepili ich. Avšak, často v starých bytov zladiť steny sú veľmi problematické a musia vybaviť Doska s rukami alebo inými materiálmi.

Medzi vrstvy plášťa materiál a steny umiestnené izoláciou, ktorá umožňuje, aby sa izba pohodlnejšie. Priamo na vrstvu pokrývajúcu je možné prilepiť na stenu-papier. Podlaha bola pokrytá vybrané podlahy - laminát alebo koberec, ktorý závisí od účelu miestnosti sám.

Prosím, rešpektovať! V prípade, výmena Okien, mali by ste okamžite urobiť svahoch a nainštalovať okenný parapet. Ak steny, ktoré budú obshivaetsya akéhokoľvek materiálu, hrúbka zvyšuje, resp. zvýši požadované rozmery parapet a svahoch v novom okne.

  1. Dizajnér. A teraz, všetky prípravky sú úplné a práca začína skutočný odborník. Samozrejme, jeho príspevok bol vyrobený v priebehu predchádzajúcich etapách - farba Tapety, podlahy a stropy, a osvetlenia v miestnosti boli vybrané na základe myšlienky návrhára, ale hlavná časť sa vypĺňa len teraz.

V závislosti od destinácie izba výberu nábytok - to by nemalo byť príliš veľa, pretože v miestnosti je také malé. Tiež nezabudnite o rôzne dekorácie, ktoré vytvárajú pohodlia a útulnosti v novom mieste. Po uvedení všetkých predmetov izba získa úplné.

Zvážte nuansy

S čím začať opravu izba

Príklad opravu

Samozrejme, že sme už opísali proces opravy vo Všeobecnosti. Môžete realizovať svoje vlastné nápady pre opravy malej miestnosti, ale nezabudnite, o niektorých veciach, ktoré môžu vážne zničiť vašu náladu v procese opravy.

Takže:

  • Pripravte sa na skutočnosť, že náklady na opravu jednej miestnosti bude nie menej ako 2 tisíc dolárov, s všetky potrebné materiály a mzdy pracovníkov. Nábytok nie je zahrnuté v odhade. Okrem toho, samozrejme, opravy, bude s'nový potrebné položky nezvestná v plánovaní, takže rozpočet bude rásť vo veľkom.
  • Nemusíte plánovať dopredu. Odhaduje, načasovanie a sumy peňazí, môžu byť bezpečne zvýšiť na 2 krát.
  • Na predchádzajúcom odseku sa platí podľa týchto pokynov: nekupujú materiálov vopred, aj keď si nájsť v obchodoch obrovské zľavy. Postupné používanie materiálov umožňuje uloženie spracovaných byt s mojich rúk, a niektoré opravy zariadení nemusí byť potrebné v budúcnosti.
  • Nie šetriť na materiály. Oprava je veľmi časovo náročné operácie. Tak to robiť príliš veľa. Použitie spoľahlivé a odolné materiály, ktoré vám uľahčia život počas prác seba a zvýšenie dôvery v budúcnosti. Vážení Windows, kanalizácia, parkety, umožní využiť ich oveľa viac ako lacné, ale nekvalitné.
  • Malý môžete uložiť na opravy. Pokleit Tapetu a položenie laminátovej môže niekto výkone vyhlásenie. Je nepravdepodobné, že potrebujú služby špecializovaných spoločností s predák a tím pracovníkov, stále viesť opravu, budú vás. Ale na náročné úlohy, ako je napríklad elektroinštalácie, výmena Okien, dverí a radiátory, je lepšie pozvať odborníkov.
  • Ak máte skúsenosti s niektoré materiály, alebo môžete poraďte sa s vaším priateľom o ich použitie, je lepšie použiť ich. Niekedy drahšie, ale neznáme materiály dávajú horší vplyv, ako staré a testované.

Vopred pripravená

Tak, rozhodnúť, čo potrebujete pre opravu izba malý priestor. Vypočítať náklady na odstraňovanie starých náterov, pridať náklady na povlakové materiály (primer a omietky) na steny a strop, plus náklady na Tapety a linoleum. Minimálne odhady zostavujú.

Samozrejme, v prípade viac globálne zmeny, opravy cena zvýši - len si myslím, výmena Okien a dverí, montáž sadrokartónových podhľadov, nový blok radiátorov, elektroinštalácie a vyrovnanie stien sadrokartónového.

Pridajte k tomu náklady súvisiace materiály, a bude mať dosť veľká suma. Ale nebojte sa, tieto peniaze sa minuli a najmenej ďalších 5 rokov na opravu otázku nie je možné vrátiť.

Ďalšie funkcie malej miestnosti

Opravy izby v hostel

Izba s balkónom

Pomerne často sa stáva, kúpeľňa s malým priestoru má prístup na balkón, čo vám umožní vychutnať na čerstvom vzduchu v teplom období. Zvyšok času sa zmení na sklade všetky druhy vecí, bez akýchkoľvek užitočných funkcií. Vykonanie niekoľkých jednoduchých operácií, môžete o'kombinovať s balkónom, s vlastným sociálnym zariadením, zvyšovanie k dispozícii oblasti a racionálne pomocou celý byt.

Tak, zrekonštruované izby s balkónom mierne odlišné od normy. Okrem komplexné opravy pracuje v jednej miestnosti sú pridané operácie izolácie, inštalácia dodatočných Windows a iných prácach na balkón.

Po prvé, mali by ste nainštalovať nové plastové Okná na balkóne a búrať múr, ktorý oddeľuje ho od kúpeľne. Tak ste sa vyhli zbytočným výdajom na inštaláciu dverí s oknami a ďalšie okno a bude schopný poskytnúť plastové rámy s manželskou posteľou alebo trojlôžkové presklené Okná majú výhľad na ulici.

S cieľom plne využiť novej rezidenčnej metrov, a nie v pohode časť apartmány majú nainštalovať špeciálny displej, ktorý zatvorí medzery v dolnej časti spracované balkón a izolovať všetky praskliny na stenách.

To je normálne konštrukcia pena a silikónové tmely, pretože štandardné cementu postupne sa zrúti pod vplyvom vetra a teploty. Na obrazovke sám je vyrobený z kovových profilov a polymérnych materiálov. Je dostatočne spoľahlivý a nebude potrebovať opravu na dlhú dobu, najmä ak kvalitatívne vykonanie izolácie.

Do pošvy vnútorná časť balkóna si môžete používať vlečky alebo obklad. Laminovaná drevotrieska alebo pravidelné Stravovanie a môže byť bezproblémovo ako podlahy. Strop je riešený prostredníctvom štandardnej dosky použité na opravu.

Budú to nie je zlé, ak na balkóne bude nainštalovaná batéria kúrenie, ktoré by sa náklady na kúrenie elektrické a vytvoriť priestor útulné a pohodlné. S takýmto zrekonštruovaný balkón vlastných rúk alebo do rúk profesionálov, okrem štvorcových metrov, dostanete lepšiu ochranu z ulice hluku a prachu.

Izby v hostel: to, čo potrebujete

Opravy izba s balkónom

Izby v hostel

Na rozdiel od bežných izby, zrekonštruované izby v hostel kvôli jeho multifunctionality. V skutočnosti takýto priestor o'kombinuje tri funkcie: spálňa, kuchyňa a predsieň. Vďaka talentovaný návrhár, ktorý môže harmonicky o'skombinovať to všetko v jednom inter'Yeri, pohodlné a vyhovuje vašim požiadavkám.

Po prvé, mali by ste sa starať o zapojenie: často v rovnakej Koľaji izba je veľké množstvo silných elektrických spotrebičov: mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica a dlažba, TV, viacerých počítačoch'počítače, atď

Okrem toho treba brať do úvahy zaťaženie žiarovka. Spoľahlivé elektrizačnej sústavy s neprerušiteľného napájania umožní používať všetky zariadenia, nie zo strachu pred preťaženia.

Veľmi ľahko rozdeliť izbu pomocou sadrovej dosky. Opticky zväčšiť priestor, pomôže použitie svetlé odtiene v výzdoba. Nábytok je najlepšie používať zložité, alebo multifunkčný, tak nie je neporiadok priestor.

Položky, ktoré je možné ľahko preskupiť: stoly na kolesách, Pohovky a políc tiež pomôže zlepšiť inter'EP a nezníži úžitková plocha priestorov.

Izba pre dievčatá: pár tipov na registráciu

Opravy izba pre dievča

Príklad návrhu izba pre dievča

Každý z možností je popísané vyššie, je ideálny pre malé priestory, však, opravy, izby pre dievčatá by mali byť uvedené niektoré detaily, bez ktorých žena nebude tak pohodlné.

Hlavná vec pre dievčatá - priestranný šatník s veľkým množstvom vešiaky a poličky. Každý zástupca slabšie pohlavie miluje zmeniť svoje šaty a kúpiť nové oblečenie, tak postupne, že bude naplnená silnejšie a silnejšie.

V návrhu z miestnosti, použite pastelové farby: väčšina dievčatá milujú ružové a biele.




Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика