пятница, 29 августа 2014 г.

Osvetlenie inter'vnútra prostredníctvom optických vlákien. 2011-08-04 10:50:09

Výstavby a rekonštrukcie.

Osvetlenie inter'vnútra prostredníctvom optických vlákien.
2011-08-04 10:50:09


Ľudia sa vždy chcete vyzdobiť svoj dom vnútri, vonku, priľahlý pozemok v rôznych hľadísk - farby, náterové farby, príslušenstvo. Ale rozdiel je svetlo, cez ktorý si môžete urobiť doma oveľa viac expresívne, krásne, pohodlné a útulné. Okrem toho, pomocou moderných technológií a trendov inter'profesionálny svetelný dizajn, stal možné významne znížiť počet drôtov, znížili nebezpečenstvo požiaru, a minimalizovať iné problémy, takže len skvelý svetelný efekt.


Najmä jeden z najsľubnejších svetlo prvky sú dnes Led diód, ktoré majú významný zdroj, malé rozmery a veľmi vysokú účinnosť. Tiež, nie veľmi dávno, v dizajn a usporiadanie inter'jer začal aktívne používanie optických vlákien a optických vlákien, ktoré sú schopné vykonávať nielen infračervené svetlo, ktoré je použité v informačných sietí na prenos signálu, ale viditeľného svetla v širokom rozsahu.

Optické vlákna je pevné tenké trubky z priehľadného materiálu, pokryté s ochranným odráža svetlo-proof membránou, cez ktorú svetlo prejde celú cestu s najmenším stratám.


Vlákno je zvyčajne vyrábané zo skla alebo plastu. Obyčajný človek je ťažké predstaviť si, aké ľahké ohýbanie skla, ale preto, že vlákna sú tak malé, priemer, sklo získava vlastnosti amorfných sklenené vlákno môže slobodne sa omotal okolo prsta ako obyčajný medený drôt. V tomto prípade stačí len pam'pamätajte, že príliš ostré ohyby zvýšenie straty svetla v dôsledku porušenia zásady celkovým vnútorným odrazom.

A sklenených a plastových majú svoje výhody a nevýhody. Tieto materiály sú rôzne zmeniť rozsah prenášaných žiarenia. Tak, na veľké vzdialenosti, svetla v optických vlákien zo skla, stáva mierne zelenkavá. K tomuto javu dochádza v dôsledku prirodzených obmedzení na okrajoch viditeľného spektra. Sklo je odolné, vydrží vyššie teploty a nie je vystavená krátkovlnné žiarenie, ktoré môže zase žlté plastové a rozpadnúť. Ale pre plastové vynašiel rôznych spôsobov a metód na liečbu nedostatky - rôzne prídavné látky v materiáli, ultra silné materiály, shell a iné.


Svojvoľné obmedzená len na výrobu potrieb a módny návrhár trajektórie prenos svetla je len jedna z výhod optické svetelné. Veľmi dôležitým prvkom je aj úplnú nezávislosť od napájania. V mieste, kde je optické lampy, bez elektriny, nie, pretože na jeho území sa končí tam, kde to svetlo, vodič pripojený swetloyar.ru. Z tohto dôvodu je možné dosiahnuť elektrickej a požiarnej bezpečnosti, ak chcete použiť širokú škálu zariadení na osvetlenie pre takéto objekty'predmety, ktoré nemôžu byť osvetlené tradičnými prostriedkami - napríklad pre osvetlenie, bazény, kúpele, sauny, krajinných kompozícií, fontány.

Zdroj svetla nie je len nebojí vlhkosti, ale môže byť umiestnený vo vodnej nádrže fontány. Optické káble sa neboja zlom počasí, nízka teplota, je možné chôdze a behu. Sú to vynikajúci materiál na výzdobu bytov, krajiny domy, zámky, záhrady, pavilóny, a tracky.

Výber formy a intenzity svetla umožňujú riešiť mnoho rôznych funkčných úloh. Treba poznamenať, že účinnosť optické svetelné systémy, vytvoriť cielený, nie difúzne, ako z bežnej lampa, flood light, aj keď vezmeme do úvahy straty v optický kábel skončí nie menej než tradičné žiarovky.

Všetky obvyklé žiarovky dáva veľa tepla, a to nevýhoda, aj keď v menšej miere, trpieť a iných svietidiel. Takže veľmi často v silným slnečným žiarením (napríklad štúdia) je výrazne horúce. V vlákniny ako problém nie je prítomný - všetky nepotrebné teplo (a zbytočnej elektriny) vľavo v miestnosti s swetloyar.ru a v izbe je držané pre jedného čistého svetla.

Najmä, ak ste v miestnosti, obrazy visia na stenách, alebo je veľa Starožitností, je lepšie použiť optické svetelné, od tepelného žiarenia z bežnej žiarovky, ktoré poškodzujú umeleckých diel a Starožitností.


Vďaka optických vlákien je možné realizovať najviac odvážny dizajn nápad, aby si uvedomili, že pomocou konvenčných svietidiel implementovať veľmi drahé, alebo dokonca nemožné. Napríklad, klasické vplyv na hviezdnej oblohe, keď na strop spálne hviezdy ligotať sa, vznikajú a zanikajú hmlovina, kométy rúti...

Svetlo v týchto zariadení sa podáva veľké množstvo optických vlákien, a preto s'je schopnosť vytvoriť komplexné dynamické osvetlenie, meniť jas a spravovať odtiene.


Pre takýto variant usporiadanie bude potrebné zábava swetloyar.ru farebný filter, mobilné prístrešky a iné údaje, ktoré umožňujú šíriť svetlo rôznych farieb a intenzity skupiny vlákien zväzok. Ak zdroj je použitý Led, možnosť elektronickej a dokonca aj softvér na ovládanie účinky. Na opačnom konci vlákien je rez a odstránené do konca vlákna vytvoriť bod zloženie a zhromaždené do skupín forme väčších útvarov.


Zúčtovanie oblasti shell, môžete získať žiariace riadok ľubovoľný tvar. Existujú špeciálne trysky, ako boku alebo na rohu svietiť. A najviac očarujúce a čarovné je účinok vzácne kryštály a diamanty na okraji vlákniny, kde svetlo svieti vo väčšine jedinečný spôsob, ako.

Samozrejme, optické svetelné vyžaduje pomerne veľké počiatočné investície v porovnaní s tradičným osvetlením. Ale so zreteľom na prevádzkové náklady-spotrebný materiál, ako viete, tam je svetlo), je často úspornejšie.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика