пятница, 29 августа 2014 г.

Koberec je luxus, alebo nutnosť života?

Príchod studeného nútené pracovať usilovne "na teplo", vytvoriť pohodlnú klímu v byte alebo v súkromnom dome. Ale sotva bude útulné a teplé v miestnosti, kde nahé dlažba steny "sú perfektné v kombinácii s mramorové podlahy. Táto situácia je skôr formálne ako doma, a určite neprispieva na relax po náročnom pracovnom dni. Na útulnosti obývacej izby alebo spálne poskytnúť viac, m'" položky okrem'interiér - všetci pochádzajú z detstva, a pam'pamätám naše prvé plyšové hračky. Dnes, naša diskusia sa zameria na koberce - ťažko niekto bude popierať, že tento predmet môže dať nádherný výhľad najviac neutešený inter'jer. Hodil sa na zem a zdanlivo unavený predmetu situácia dnes je opäť prichádzajú do módy.

Príbeh pokračuje

Rodisko ručne vyrábané koberce sú Irán, Irak, Čína, Afganistan, Azerbajdžan, Turecko, Turkménsko, Indie a Afrických krajín - Maroko a Tunisko. V dávnych dobách pre kočovné kmene z Východu koberec bolo všetko - a stanu, a posteľ a sedadla. To bolo použité v modlitbe, koberec, urobil sedlo, koberec dal nevesta ženícha. S týmto stand'pripojený skutočnosť, posvätnosť Mat, ktorá bola utkaná v jednej kópie na jeho sedem'th, alebo ako darček k vážení hostia. Prvý koberec manufaktúry s'objavil len v III storočia na území moderné Irán, a neskôr aj v Číne a Turecku. V stredovekej Európe Orientálny koberec príručka pre dlho zostala česť katedrály a Kráľovské rezidencie, bolo vytvorenie neuveriteľne cenné a drahé.

Výnimočný stav koberec prekvapené mierne až v polovici XIX storočia, so začiatkom stroj výroby. Tieto centrá boli Francúzsko, Belgicko a Nemecko. To však neodráža na popularite človekom diel, len výrazne zvyšuje ich cenu.

Priateľ, kamarát a brat

Kvalita koberca je determinovaný mnohými faktormi: zloženie, hrúbka a pevnosť upevnenia vlákna, pilot výšky a hmotnosti na jednotku plochy, kvalita farby a hustoty uzlov. Mimochodom, čím viac, tým lepšie obliekanie, a koberec je hustejšie.

Ručne vyrábané koberce, vždy sa z prírodných materiálov. S osobami, používať, ako pravidlo, vlny alebo hodvábu, ale na zlej strane - bavlny, vlny a hodvábu. Tieto koberce sú považované za najdrahšie popri vyrobené v technike chumáčovanie, kde zväzky látky "strelsau" na základe osobitného striekačky.

Mimochodom, koberce nie sú len stojí za to, a bez toho, nazývajú koberce, dní na jeho sumakhs, koberce. Prvý rozdiel je, že nemajú zlej strane, to znamená, že obraz je podobný na oboch stranách, a robil koberce iba manuálne.



V modernej inter'Yeri relevantné koberce s handrou - rovné, kučeravé vlasy alebo head' pletené slučky, a tiež v technike chumáčovanie. Vzor koberca, akýkoľvek, v závislosti na celkový štýl domu a životné prostredie. Ako predtým v móde stručné pevné pokrytie v prírodných odtieňoch, ale to neznamená, tabu na klasické motívy a medailónky, a svetlé abstraktný obrázok. Koberec môže byť vyrobená a náčrt zákazníka, v súlade s individuálne požiadavky a parametre.

Podľa odborníkov, povesti o nepríjemnosti pomocou koberce sú značne prehnané. Najbežnejšie čistenie oživí koberec do života, bez ohľadu na to, ako zlé má pred. Mimochodom, existuje mnoho starých receptúr, ako vyčistiť koberec sami seba, nehovoriac o tom, široký Arzenál domácich chemikálií.

Pri nákupe koberec, je dôležité, aby sa zabezpečilo, že to nie je cítiť z ovčej zaobchádzať s anti-alergické a antistatické a premočený antimolnoe a anthrazene riešenia.

Použite ho pre účely

Ak chcete vytvoriť koberec je vrcholom miestnosti. Ale tu povinné'musí brať do úvahy mnoho faktorov. V prvom rade treba myslieť spôsobom, ktorý bude založený na koberci. Ďalej nezabudnite na malé detaily interiéru'jer. Tak, vizuálne zlepšiť priestor, v svetlých farbách a mierne znižuje veľký vzor geometrických foriem. Ak spálne dobré svetlo pastel "upokojujúce tóny, potom v obývačke, môžete implementovať tie odvážne farebné fantasy.

Materiály na tému

Hodiť o zem... horizontálne socha!
Kobercom poschodí
Kobercom história
M'ako chodník a pekné spánku
Ak izba je otočená na Juh a tam je vždy veľa slnka, možno je to trochu "vlhký", hádzanie na podlahe koberec v pohode tóny. Ak sa v miestnosti princíp tmavé, koberec povinné'musí byť teplé tóny.

Dôležité a štruktúru koberca. Pre spálňu, "kríž", ktorý minimum, ste nemali váhať a vybrať koberec s najdlhšou NAP - "hairy poschodí a zvuk stopách bude absorbovať, a nohy v teple. Obývacia izba - miesto pre verejnosť, je vhodnejšie koberec zhromaždenie krátke. Vo veľkých miestnostiach sa dnes stáva veľmi módne položiť niekoľko koberce rôznych textúr.

Tento koberec bude trvať dlho, pretože tam je dôvery'I, že starší koberec, tak je to jemnejšie. Na Východe odporúčame aj aktívne trample na koberci niekoľko desaťročí, že pilot, on bol nakoniec rozdelená do vlákien a má stať naozaj m'. Ale drvivá väčšina moderných povlakov sú umelé. Sú oveľa ľahšie čistenie a oveľa lacnejšie, čo je dôvodom ich popularity.

V niektorých prípadoch odborníci dokonca odporúčajú kúpiť umelé podlahy. Sú ideálne napríklad v kuchyni alebo chodby, nevyhnutných pre kúpeľne a interiérový dizajn'interiér na prízemí domu. Dnes high-kvalitné umelé povlak na spĺňať normu z ekologicky čistých produktov.

Jeho umelecký význam dnes koberce obsadiť medzipoloha medzi starožitného nábytku a starožitností, vytlačí - takže zvážte profesionálov. Ako na koberce, ručne vyrobené z prírodných materiálov, ktoré vždy boli a zostávajú neprekonané tvorby. Takže v zmysle investičných koberec je pomerne stabilné "'kt". Niečo myslieť, tým viac, že tento koberec - radosť "long-playing", ktoré potešia nie len vás, ale aj niekoľko generácií potomkov.

Ekaterina Kapitonova

Zdroj: Novinky na trhu nehnuteľností

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика