пятница, 29 августа 2014 г.

Opravy koridoru

Opravy koridoru

opravy koridoru Tento článok sa bude hovoriť o opravu chodby: v akom poradí, vykonávať a ako si vybrať dokončovacie materiály pre túto časť domu, takže môžete opticky zväčšiť priestor.

Ak ste typ, v každom vyhľadávača frázu: "opraviť koridor: video", alebo dokonca "photo", môžete nájsť mnoho zaujímavých nápadov o tom, ako zdobia priestor.

Pretože chodby vyžaduje veľmi dôkladný prístup k výberu dokončovacie materiály a nábytok, ktorý je nielen brať príliš veľa priestoru, ale aj opticky rozšíriť hranice chodbe. Takže, začneme dlho očakávaná oprava budovy s ich ruky!

Stojí za zmienku, že opravy na chodbe bytu, ako pravidlo, je oveľa viac spoločného, než v akejkoľvek inej oblasti.

Toto je miesto, kde sa ľudia prvý pád, pochádzajúce z ulice. Tak, nečistoty a prach hromadí tu vo veľkom počte.

Prosím, rešpektovať! Ak dokončiť chodby sa vykonáva v priebehu väčšie opravy v byte, priestor musí byť opravené v poslednom kroku. Pretože nečistoty a prach od iných miestností, jednej ceste alebo iný bude dostať tu.

Čo je koridor v moderných bytov?

Vo väčšine štandardných bytov chodba je úzka a tmavá miestnosť, s'spája niekoľko miestností, kuchyňa a kúpeľňa. Slnečné svetlo tu dole minie na všetkých, s výnimkou toho, že sa dvere v kúpeľni. Preto, svetlo tomto mieste pred'sú špeciálne požiadavky. Preto, ak chcete poznať odpoveď na otázku, ako urobiť DIY opravy kvalitatívne a nie ublížiť.

Ako na výber dokončovacie materiály, oprava chodby vyžaduje inštaláciu v tomto mieste Tapetu so špeciálnou vrstvou, ktoré im umožnia vydržať, tepovanie.

Ďalšou možnosťou - Tapety pre maľovanie, čo vám z času na čas urobiť malé kozmetické opravy. Ako strop môžete dať prednosť úsek štruktúry, pretože tento detail inter'jer tiež ľahko sa čistí. Ako podlahové krytiny vhodné umývateľný keramické dlaždice alebo linoleum.

Oprava školskej chodbe odporúča skončil vo svetle farby (pretože je tma a úzky priestor) a zároveň nie je ťahy farbách - svetlo sivá, béžová, modrá, a tak ďalej, Farebné Tapety budem tu na mieste..

Pri vytváraní inter'interiér v úzkom koridore najlepšie, aby dokončovacie materiály, ktoré bude mať extra centimetrov štvorcových.

Pokračovať na opravu chodby

opravy chodby s rukami

Wallpapering

Prvá vec je rozhodnúť o konečnej podobe z chodby. Je možné vziať ceruzku a papier a vymyslieť všetkých sedem' - vanie o konečný výsledok práce.

V profesionálnom prostredí, toto sa nazýva " vytváranie dizajn-projekt miestnosť.

Podrobne pokynov na dosiahnutie vytýčeného cieľa, budete vidieť, že otázka "ako urobiť opravy na chodbe? " Nájde viac reálnom prevedení.

Poďme sa pozrieť o čo by sa malo urobiť prvý a ktoré druhý a tretí? A ako robiť lacnú údržbu?

Opravy koridoru v obrázkoch vždy vyzerá jednoduché a zábavné. Avšak, v skutočnosti to stáť'je spojená s veľkým počtom významných diel.

Po prvé, počas opravy je potrebné vykonať demontáž starej steny-krytiny.

Na čistenie vypnúť Tapetu môžete:

  • S pomocou vody. Potrebujete na mokrom povrchu a počkajte, kým sa vstrebáva. Moderné Tapety, lepidlá veľmi zle znáša vlhkosť a ľahko zaostávajú za wall ak je mokré.
  • Pomocou špeciálne kvapaliny demontáž Tapety. To je teraz k dispozícii v mnohých hardvéru obchodov. Princíp je rovnaký ako u vody: stačí vlhké steny. Len Tapeta sa bude pohybovať ešte rýchlejšie.
opravy chodby v byte

Strop

Oprava stropu na chodbe, beží po odstránení starých náterov od steny už skončil, a nový Wallpaper ešte nie je uzavreté.

Inak budú bombardovaní s vápna, prachu a iných nečistôt. Zo stropu vymazané vápenné mlieko alebo maľovať. Ak máte v pláne na vápenné mlieko alebo maľovať znova, potom povrch by mal byť základným náterom (s cieľom poskytovať lepšiu priľnavosť whitewashing alebo lakovaným povrchom), shpatlevat a omietnuté.

Výsledok by mal byť dokonale hladký povrch. Ak ste sa rozhodli nainštalovať na chodbe, alebo napätie namontovaný systém, strop môže byť ponechaný v rovnakom stave, v ktorom bol pred náterom.

Prosím, rešpektovať! Dokonca aj vtedy, ak máte v pláne uzavrieť základné napätie strop alebo na stenu, dizajn, očistiť ho od starých vápenné mlieko alebo maľovať ešte potrebovať!

Po všetkých častí staré omietky sa môže skôr či neskôr prerušiť a na jeseň na povrch, napríklad, strečové tkaniny, a zlomiť to.

Oprava podlahy v chodbe tiež začína demontáž starých podlahových krytín, ak je to potrebné, podlahový poter na vyrovnanie a stohovanie nového materiálu.

V mnohých prípadoch majitelia opustiť staré krytiny v mieste. Pretože to nemá nosiť von tak rýchlo, ako stenové a strešné materiály.

Opticky zväčšiť priestor chodby

opravy úzke chodby

Zrkadlo posuvné skrine v chodbe

Robí ťažkú prácu, ste pripravení na konečnú úpravu dekorácií. Je to viac príjemné časť v tom zmysle, že je menej stand'je spojená s prachu a stavebné odpady.

Rozhodli opraviť chodbou s jeho ruky, stále sa odvolávajú na profesionálnych majstrov, ak je váš byt plánujete nainštalovať falshpotolka - napätie alebo závesné.

Skutočnosť, že záručná doba po inštalácii tohto systému je viac ako 10 rokov. Ak nemáte žiadne skúsenosti, montáž kazetových stropov, potom s najväčšou pravdepodobnosťou nebudete môcť robiť svoju prácu na vysokej úrovni. Bezplatná pomoc na odstránenie závad špecialistov nie je.

Ak oprava sa vykonáva v malých koridor pre visual zvýšenie jej rozmery odborníkmi odporúčané použitie ako dokončovacie materiálov s leskom alebo lakom napätie stropy.

Koridor, ako v zrkadle, opäť zaznamenaný'je v plátno povrchu, vytvára efekt veľké rozšírený priestor.

Opravy úzke chodby zahŕňa inštaláciu skrine s zrkadlové dvere.

A, no, ak tieto zariadenia sa otvorí na princípe "kupé" - pohyb od seba v rôznych smeroch. Tak, to bude možné vyriešiť dva problémy: opticky zväčšiť priestor šírky a fyzicky ušetriť miesto na otvorenie skrine, dvere.

Vo Všeobecnosti, zrekonštruovaný, chodba je však problematické, ale zároveň zábavné.

Koniec koncov, máte možnosť snívať relatívne požadovaný vzhľad miestnosti a sny prichádzajú do života s jeho vlastných rúk.

V štádiu vytvárania návrhu projektu, môžete sa poradiť s profesionálnymi dizajnérmi z priestorov, ktoré vám môže poskytnúť zaujímavé nápady na opravu chodby.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика