суббота, 30 августа 2014 г.

Vnútorná výzdoba garáž s rukami

Vnútorná výzdoba garáž s rukami

Vnútorná výzdoba garáž s rukami Garáž by mala byť nielen pohodlné a bezpečné miesto na uloženie auto. Mnoho motoristov trávia väčšinu svojho voľného času. Tak, vykonal interiér konečnú úpravu garáže s rukami musí vytvoriť príjemnú atmosféru pre prácu a vizuálne uľahčiť a rozšíriť miestnosti.

Široký sortiment, ktorým čelí materiálov vám dá možnosť, aby sa harmonicky rozvíjať vnútorný priestor jednotlivé Parkovacie miesta podľa vlastnej chuti a možností.

Betónové podlahy v garáži

Základ z betónu prvý krok k organizovaní vašej garáži. Takéto pokrytie je cenovo dostupný a trvanlivé, to je perfektne odoláva nepriaznivým podmienkam. Ale má významné nedostatky: zvýšený prachu a slabá odolnosť voči znečisteniu.

Vrchná vrstva betónu postupne vymazané a podlahy sú pokryté škaredé šedohnedá nádych. Nečistoty a chemické látky, ktoré sa pretekajú v garáži, nový náter, ktorý podporuje trvalo udržateľné a nepríjemný zápach v miestnosti. Ale táto situácia sa dá vyhnúť, ak na ochranu betónu základe osobitných prostriedkov.

Ako vyzdobiť garáž

Podlahy z betónu garáž

To môže byť špeciálna impregnácia alebo maľovať. Ale je potrebné povedať, že ich život je malé od jedného roka do troch rokov. Takže musíte neustále robiť opravu podlahy. Ak ste takéto vyhliadky nie je spokojný, ale môže sa vzťahovať na konkrétne kvapalného polyméru podlahy. Majú vynikajúci výkon a majú životnosť niekoľko desaťročí.

Hlavná vec pre liatie betónu základňa je presne zachovať. Inak, podlaha začne crack a rúcať.

Najlepšie na prízemí, v garáži je pevná železobetónová doska, ktorá spočíva na základoch budovy. Avšak, ak chcete vyplniť vyžaduje značné úsilie, špeciálne techniky a pozvať tímy pracovníkov, toto všetko značne zvýši čas, výstavby a jeho nákladov. Preto sa obyčajne vyberie taký spôsob výstavby základnej podlahy v garáži.

Sú usporiadané podľa úrovne výbava spp alebo trochu vyššie.

Hrúbka betónu by mali byť o 8/10 cm. Pred liatím riešenie pôdy dôkladne vyčistené a je zarovnaný horizontálne. Ak je to potrebné, plnenie, to je vykonaný piesku alebo v malých štrk, nasleduje ubíjacie.

Mix známky M200/300 môžete si objednať ready-made betón, miešanie rastlinných alebo sa pripraviť. Predpokladajme nasledujúce pomere: 1 diel cementu, piesku a tri kusy štrk alebo drvený kameň.

Tak poschodí je hladký, vytiahnite šnúrky alebo úroveň nastaviť odolné omietky majáky profilu rúry. Nezabudnite usporiadať zosilnenie oka. Konkrétne pour karty, sa snaží robiť to nepretržite. Ak máte nejaké signály, potom dať riešenie v pásmach medzi nimi.

Po zmesi budú využívať, starostlivo oscurita a zarovnajte povrch. Vybaviť dokončiť na základe bude možné po 28. dni jeho vyplnenie.

Dôležité! Mimo garáže, na obvode povinné'uistite sa, že slepý oblasti, šírka by mala byť nie menej ako 60 cm. Technologicky je vykonané rovnakým spôsobom ako podlahy. Slepý oblasti je dosť 4/5 cm z betónu, jeho lietadlo by malo mať malé tilt 1. 5 / 2 stupňov smeruje od steny garáže. Je to potrebné na odstraňovanie snehu sa roztopia a zrážkových vôd z budov.

Vnútorné ostenie garáže

Technologicky, povrchová úprava garáž s jeho rukách je, po prvé, a nie jej dekoráciu a ochranu.

Prevádzka tohto zariadenia je veľmi tvrdé a omietnuté steny s ich rúk a na poschodí sú často vystavení silné chemikálie, palivá, priemyselné oleje, antifreezes, a tak ďalej, vlhkosť a teplota klesne. Áno, a možnosť mechanického poškodenia je veľmi vysoká.

Preto, čelí vo vnútri garáže by mal zabezpečiť účinnú ochranu zo všetkých týchto deštruktívne faktorov.

Po prvé je potrebné vziať do úvahy, že toto miesto musia byť pripravené podľa prísnych bezpečnostných noriem pre auto a, samozrejme, jeho majiteľ. V garáži je uložené horľavé látky, a existuje reálne nebezpečenstvo vzniku náhodných iskry.

Stojí garáž z vnútornej strany musia byť vykonané iba z materiálov, ktoré sú:

  • nie Horľavosti;
  • sú odolné voči chemickým vplyvom.
  • odolné voči špine a nie absorbovať pachy;
  • ľahko umývať a čistiť;
  • sú odolné voči nárazom a mechanickým zaťaženiam.

Zoznam a povedať, pevné a výrazne obmedzuje množstvo materiálov, ktoré sú vhodné na pokrytie steny garáže. Nie poslednú úlohu v záverečnej výber rôzne riešenia hrá a ekonomický faktor.

Iný odtieň. Nemali by ste dôverovať lesklý edition, ktorý sa často, aby príklady dokončiť garáže, viac ako obývacia izba drahé chalupe. Biela podlaha, dokonale zladené s omietky stien a stropov pozrite sa, samozrejme, efektívne, ale v skutočnosti sa rýchlo stratí všetku túto krásu.

Biela mimoriadne náročný na čistotu v izbe. Takže, čo je také skvelé vyzerá na foto v časopise, malý, pomerne krátky čas, stratí svoj lesk.

Mali by ste si uvedomiť'nezabudnite, že farba je dôležitým faktorom pri vytváraní harmonického inter'interiéru v každom typu izby. S jeho pomocou môžete hrať s priestorom a rozšíriť ju aj vizuálne. Navyše čelí v teplé a svetlé farby vám pomôžu skryť veľa nedostatkov náteru.

Ďalší dôležitý správny výber je sila a odolnosť sliznice. Týka sa to najmä malých garáže, kde je každý meter štvorcový je prevádzkované s maximálne zaťaženie.

Odporúča sa, aby v týchto oblastiach maximálnym využitím všetkých druhov na steny a podlahy štruktúr - polička, v podkroví, skrine, atď. Zase, ako vnútornej štruktúre garáž pred'je zvláštne požiadavky na spracovanie jeho povrchu. To musí vydržať významné dodatočné zaťaženie, koniec koncov, mnoho týchto štruktúr, často dosť významné.

Ďalej sa pozrieme na príklady dokončovacie strop s rukami, podlaha a steny garáže. Popísať najčastejšie spôsoby, ako self-smerom garáž, ktorá umožní slušný spôsob, ako vyzdobiť tejto budovy.

Ako stoning garáž tradičné omietky

Ako ozdobiť steny v garáži

Omietnuté a natreté steny, garáž

Pokrývajú steny garáže, má murované steny, je tradičné a veľmi jednoduchý spôsob, ako. Nerovnomerné oblastiach a o ochrane stien budovy sú extenzívne využívaných omietky riešenia, ktoré tvoria ich odolné a spoľahlivé pokrytie.

Na vrchole zmes je navyše aplikovať ochrannú vrstvu farby. Je to najlacnejšia a prístupným spôsobom čeliť akékoľvek steny s rukami. Je vhodný aj pre povrchov z betónu, sýtené betónu a penové bloky.

Vrstvy omietky stien vnútorných alebo vonkajších taktiež chráni povrch zo všetky typy zranenia a nehorľavého materiálu. Jeho pomerne ľahko opraviť.

Skôr ako si vyzdobiť garáž, majte na pamäti, že takéto práce je najlepšie aplikovať omietku a farbív určené pre vonkajšie použitie, ktorý je, nebojí vlhkosti a veľké rozdiely teplôt.

Je potrebné upozorniť, že možnosť smerom garáž omietkových zmesí, má niekoľko nedostatkov. Je to špinavé, mokré a dlhý proces, ktorý sa uskutočňuje vo viacerých fázach.

Ak chcete získať pevnú, rovnú plochu, ktorú bude musieť najprv naučiť základné zásady, ako omietka a po dôstojnej práce, prísne dodržiavanie technológie použitia každej vrstvy plášťa.

Dokončiť garáže keramické obklady

Dokončiť garáž s rukami

Keramické podlahy v garáži

Je to jeden z najlepších nátery na steny a podlaha garáže. Povrch, na ktoré sa vzťahuje s keramické dlaždice, majú dobrú pevnosť a dobre chránené pred mechanickým a chemickým poškodením, vlhkosťou a oheň.

Garáže, ktoré sú hotové používanie ako stavebný materiál, vzhľad, esteticky príjemný, čistý a dobre upravené. Ale, je stanovené, že steny musia byť dostatočne pevné, aby odolali ďalšie konečná vrstva.

Lietadlo musí byť prepojená so sadrou alebo s menšími zmenami na odstránenie vady vrstva dlažba lepidlo.

Prosím, rešpektovať! Hlavné nevýhody, ktorým čelia vyrobené z keramických dlaždíc je pomerne dlhý proces, muriva a vysoké náklady na pozvanie zamestnancov. Ale môžete to urobiť, a ja položenie dlažby. Hlavná vec je, nie ponáhľať a zamyslene robiť prácu krok za krokom.

Interiér garáž, plastové dosky a obklady

Obloženie stien a stropu garáže plastové panely

Obloženie stien a stropu garáže plastové panely

Keď si vybaviť garáž s použitím plastových panelov, potom po niekoľkých hodinách bude úplne pripravený na prevádzku. Tento spôsob spracovania je veľmi rýchle a dostupné, vzhľadom k nízkej cene tento stavebný materiál a Montážne práce sa konajú bez nečistôt a prachu.

Pred zdobia steny garáže, myslím, že o tom, aký panely na výber.

Odborníci odporúčajú kúpiť na to výzdoba fasády, vyrobené z polyvinylchloride. Tento plast je vodotesný, hygienické a protipožiarne. Vonku sa môžete stráviť dokončiť obklady s ich rukách.

Pevné leaf materiál, strom'drevené alebo kovové laty, upevnené pomocou skrutiek na povrch steny. Treba poznamenať, že to je najúčinnejší spôsob, ako čeliť kovové garáže, pretože si izolovať ich umiestnenie medzi rámom a obloženie platňa tepelne izolačného materiálu.

Z mínusy poschodí je potrebné poukázať na slabé stránky jeho vplyv silu, a výrazné zúženie vnútorný priestor najmenej sm Tiež budete musieť pozorne sledovať umiestnenie kostra tyčí, aby sa ľahko namontovať namontované systémy - police, v podkroví, skrine, atď.

Keď je vnútorná dekorácia garáž s mojich rúk, ktorým čelí strop v garáži je lepšie použiť špeciálne navrhnutý špeciálne pre neho, plastové panely. Sú lacnejšie, aj keď majú menšiu odolnosť. Ale to nie je tak dôležité, pretože strop je takmer nevzťahuje na mechanické vplyvy.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика