воскресенье, 31 августа 2014 г.

Telefónny kábel: čo môže byť banálne?

Ak ste telefón alebo si len žiť vo veľkom meste, sme si istí, že telefónny kábel ste videli, nie raz, a možno aj nie predstavte si vec, viac banálne ako je táto. Avšak, môžeme vás uistiť sa, že váš telefón kábel viete, nie všetci...

Mali by ste začať snáď s, tam sú telefónne káble. Tak, telefónne káble, alebo ako sú nazývané viac "oficiálne" káble, SV'ASCO telefón, predstavujú vodiče sú určené pre stacionárne účastnícke vysielania (otvorený alebo uzavretý) vo vnútri alebo mimo budovy. Všetky káble SV'ASCO telefón mať vodivé medené vodiče s priemerom rovným len zlomky milimetra. Všetky tieto oblasti činnosti, v poradí, majú špeciálne izolácie (vzduch-porézne alebo pórovité papier). Izolované páry líšiť v určitých farbách a skrútený kábel. S'ich kombinovať dvoma spôsobmi: Povey lúč a krútenie.

V tom prípade, keď je telefónny kábel má twist lúč - má viac ako sto párov žil, ktoré spolu s cievky, ktoré sme už spomínali vyššie, prejdite pomocou Desyatka lúče. Teda, samostatné zväzky zabalené so špeciálnou páskou. V tom prípade, ak má kábel viac ako desať párov, jeho skrútené stoparic alebo patgamavorner lúče. Každý vodič má jeden z účtov lúč a jednu železnicu, ktoré sa líšia podľa farby pásky (ktoré sme tiež hovorili vyššie).

Ak telefónny kábel je Povey twist, on volal puleva, ktoré sú zamerané v opačných smeroch. Oni tiež zabalené špeciálne pásky, ako v prípade lúč s twist. Kábel tiež uložila viesť shell a špeciálne ochranné kryty.

Telefónny kábel: druh

Telefónny kábel, v závislosti od účelu použitia sa delia na:
  • externé (v prípade, keď ktorým telefónneho kábla do kanalizácie, telefón Kanalizáciu, pruženia, to je tradične používaný kábel telefónnej Cppap);
  • vnútorná (v prípade, ak inštalácia telefónny kábel poskytuje vnútri miestnosti).

Okrem kábel tiež delia na:

  • netienené a tienené;
  • bez hydrofóbne a s ním.

Pripojenie telefónneho kábla

Mnoho spotrebiteľov vyskytne rovnaká otázka, keď oni držať 4 drôty telefónneho kábla do ruky a pozri 2 drôt, kábel (tzv. plochý kábel)trčí zo steny. Otázka znie: "Ako sa pripojiť telefónny kábel? ". Na túto otázku sme sa dostať späť k vám ako najlepšie, čo môžeme reagovať.

V skutočnosti, pripojenie telefónneho kábla v tomto prípade neuveriteľne jednoduché. Žiadny systém alebo termostaty, ani ankete tu nebudete potrebovať. Takže, všetko, čo potrebujete, v tomto prípade je pripojiť akékoľvek dva drôty z cetirizina kábel do dvoch vodičov whipcord. "Ale čo o ďalšie dva drôty? ", - Odkazuje na štyri drôt, kábel, pýtate sa. A oni budú len "rezerva" - ich sami a nechcete. Je to veľmi jednoduché, nie?

Oprava telefónny kábel

Ďalšia kontroverzná otázka, ktorá často vzniká medzi spotrebiteľmi, platí doma robiť opravy, telefónny kábel. Len vedomie, že v niektorých prípadoch je to jednoducho nemožné, ak sa náhradné kábel jednoducho nemáte), a v niektorých prípadoch ekonomicky nepraktické (snáď to by malo byť jednoduché kúpiť a položiť nový kábel).

Avšak, ak telefón potrebujete práve teraz a budete mať spájkovačka, pásky, nôž alebo nožnice (niečo ostré odstrániť izoláciu a odrezať poškodenú časť kábla) môžete opraviť kábel a o ich vlastné, bez toho aby museli opustiť svoj byt. Po prvé, nájsť poškodené oblasti káblov, to bude pravdepodobne možné vidieť voľným okom. Potom rez (palec na pravej a na ľavej strane). Oba konce kábla odstráňte izoláciu okolo palca, a potom spájky vodiče tak, aby farby zápas. Ak potrebujete, aby naliehavé volanie, drôty môžete len twist (podľa farby), ale signál by mohlo byť zle, alebo to nemôže mať. Za to, že každý zvárané drôtené musí zábal elektrické pásky, a potom urobiť všetko, čo je rovnaké, s'dawsi všetky vodičmi v jednom kábli. Kábel oprava je vykonaná, blahoželáme vám!


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика