пятница, 29 августа 2014 г.

Príslušenstvo pre detskú izbu 2011-08-03 11:29:50

Výstavby a rekonštrukcie.

Svietidlá pre škôlky
2011-08-03 11:29:50

Takže izbe vášho dieťaťa, budete nevyhnutne čeliť problémom výber svietidiel: mnohí z nich v obchodoch, a väčšina z nich sú svetlé, nezvyčajné, krásne. Čo variant zostať? Budete samozrejme potrebovať model, ktorý sa hodí štýl prostredia v miestnosti, ale, čo je dôležitejšie, detské lampy by mali byť pohodlné a bezpečné, pretože určuje a pohodlie, a do istej miery zdravotných'I malé vlastníkom priestorov.

Na veci, ktoré ich obklopujú deti, pred'sú špeciálne požiadavky: po prvé, security je pravdepodobnosť zranenia dieťaťa by mali byť obmedzené na minimum, po druhé, ekologickú čistotu materiálov je zaručená neprítomnosť škodlivých látok a aditíva (farbivá, lepidlá). Preto, položky pre deti by mali povinné'uistite sa, že prejsť kontrolou toxicity a majú certifikát kvality. A je potrebné si ich kúpiť v obchodoch, venovať pozornosť výrobcu (lepšie, keď je veľký a dobre-známy) a sú pripojené certifikáty.


Zatiaľ čo osoba je ešte malé, je dôležité, ak chcete skryť všetky zásuvky a vodiče: zrazu príde na myseľ, aby patrí v sieti hračka lampa napájaná z batérie, alebo si vyskúšať sila drôtu na zub. Niekoľko prvých mesiacov života, dieťa nemusí jasné svetlo, je veľmi vhodné stolná lampa s nepriehľadné tieni pri postieľke alebo baby prebaľovací stôl a malý jednoduchý formulár nočného (ako malé dieťa by nemalo na neho dostať rozptýliť).

Avšak neskôr, keď sa začne pohľad na okolité objekty, o krásu prostredia bude musieť myslieť vážne. Aj keď sa stále diskusiu deje, o tom, ako dlho dieťa začína rozoznávať obrysy objektov a ich farby, jedna vec je istá: estetická výchova by mala začať od útleho veku, ktoré tvoria dieťa umeleckým vkusom. Je tiež dôležité, pam'nezabudnite, že väčšina živé dojmy, pokiaľ ide o situáciu doma zostanú v nás od detstva a ako teplé spomienky z nás celý život. Preto, ak chcete vytvoriť útulnosti a psychickej pohody v miestnosti aj trojmesačné dieťa je veľmi dôležité, ako svetelných zdrojov v tomto procese zohráva dôležitú úlohu.


Farbenie dieťa, musí byť pokojný, m', ktoré nemusia mať svetlé kontrastné kombinácie (pneumatiky). Ale vo Všeobecnosti, pastel pozadí potrebné zriedkavé farebné škvrny - to by mohlo byť svetlá v podobe veľkého hračky. V pracovné podmienky sa vyplniť miestnosť s teplým m'ako svetlo (žltá, svetlo oranžová, svetlo zelená, modrá), a deň na pobavenie dieťa, kreslenie jeho oči. Lampa v tvare zvierat a kvetov predstavil dnes v obchodoch, vo veľkom počte. Sú vyrobené z lepenky, drevo, farebné plastové alebo sklenené. Môžu byť upevnené na strop vo forme farebných pologuli s jasný obraz alebo vznášať sa vo vzduchu, pozastaviť, tenký držiteľov struny. Formulár môže byť veľmi rozdielne: ploché postavu ako mačka, slon, pes, s žiarovka-"brucho" v centre alebo na'objemnú bee vyrobené z plastu. Jeho vzhľad a dizajn pripomínajú hrkálky, a vaše dieťa ich povinné'ocenia.


Navrhnuté svietidlá na čítanie v 60 VT, ale ak investujú úpravy nízke energie, napríklad 25 wattov, získate nádherný večer. Existuje tabuľka voľby v podobe hračky (kačice, korytnačiek, vtákov) s jasnými caps-odtiene. Sú dokonale usporiadané na komody, police, alebo okenný parapet. Často výrobcu, plánovanie séria svietidiel pre detskú izbu, dáva im vtipné mená, a dieťa zvykne na tieto názvy, ktoré chcú spaním známych zvierat na noc. Ceny žiariace hračky pre najmenších jeseň v rozmedzí od 1 do 5 tisíc rubľov v závislosti od výrobcu a materiálov.


Keď dieťa vyrastá v jeho izbe nie je to jedno svetlo zábavné tvar osvetlené by mali byť a hry zóna v strede miestnosti a pracovnej oblasti s písací Stôl, kde kreslí, formy, učí sa písať. Okrem toho, lampa, je lepšie zvoliť vysoký vplyv, že padol do mnohých ostré kúsky, ak sa to stalo ísť, napríklad, m'loptu. Teraz produkujú takmer bezpečnej ploche halogénové žiarovky so špeciálnym polstrováním proti úrazu elektrickým prúdom a štýlový dizajn.


Okrem toho, nad posteľ musím zavesiť Matt lampa s nastaviteľným jasom, takže sa môžete pozrieť na obrázky v knihách, pred spaním, a potom na zníženie intenzity a ísť spať. Môžete použiť trochu noc "Svetlyachok", palice priamo do steny. On lacné - spotrebuje iba 0, 3 W, a vyžaruje pokoj, tlmené červené alebo zelené svetlo. Veľmi zaujímavou možnosťou nočného v podobe hračky, napríklad klaun alebo v práci. Toto nezvyčajné, lampy, ktoré budú určite ocenia tvoj syn, bude stáť asi 9-tisíc rubľov, Ale vzhľadom na kvalitu a použité materiály musia priznať, že to stojí za to.

Veselá nálada v detskej môžete vytvoriť a použiť viacero gule, vyrobené z plastu, montáž na nastaviteľné pruženie. Tým viac, že budú slúžiť dlhšie ako štandardné modely: dokonca aj vtedy, keď dieťa rastie, toto svetlo môže byť použité, a ďalšie - je univerzálny a môže sa ľahko zmestí do kúpeľne pre tínedžera.

Výber lampa, byť si vedomý toho, že svetlo v pohode modrasté zafarbenie, blízko prírodných, menej únavné pre oči, než obvyklé žltá žiarovka, najmä ak máte čas na prácu na comp'počítača. Nedostatočné osvetlenie plastové môže rozpustiť vo použitia silných svetelných zdrojov. Takže po zakúpení ho, vytiahol jeho pre šnúru z elektrickej siete, skontrolujte kúpiť pre konzistentnosť.


Keď Vaše dieťa rastie, v škole je to teraz veľa obavy a záujmy: neustále visí na Internete a čítanie veľa. Zmenila aj situácia, že teraz sa rozhodne sám. Možno váš syn chce žiť v kabíne kapitán alebo na ranči kovboj na Divokom Západe, a dcéra si izba Scarlett O''hara z "Gone with the wind. V tomto prípade nič nie je nemožné: teraz na trhu, poskytuje mnohé možnosti už hotové detské izby, plne zariadené v určitých štýl. Sada obsahuje, ako pravidlo, a svietidlá. Vybrať vhodný model, nebude ťažké. V nepripravených Kubrick si môžete zavesiť na stenu na čítanie v okne, "kovboj ranč" zdobia "petrolej na čítanie"a boudoir Scarlett-sconce v podobe rozkvitnutej ľalia. Tieto nové modely sú už nájdete v oddelení "Svetlo" pre dospelých: detský sortiment vaše dieťa rastie. Nákupom tohto modelu, sa zvyčajne zídu vo výške až 3 tisíc rbl.


Avšak, okrem identity konštrukcií osvetľovacie zariadenia, ktoré sa viažu zvyčajne na steny vedľa nábytok a iné predmety okrem'vnútra, a celkový strop svetlo, a viac miestne pracovné svetlo. Je to veľmi dôležité, pretože dospievania je vysoké riziko, že pokaziť zrak zle organizované osvetlenie. Pre pohodlné svetlo situácie odborníci radia, aby nainštalovať aspoň tri druhy svetelných zdrojov: strop, steny a miestne pracovný Stôl. Každý z nich má svoju dôležitú úlohu. Tak, a stropu by mali byť mäkké a rozptýlená, vytvoriť spoločné zázemie v prítomnosti priamy zdroj vyššie pracovného priestoru, že dieťa nemal obťažovať videnie pri práci alebo čítanie.

Na strop môže byť inštalovaný kartáčovaný strop, kábel (alebo autobus) pozastavenie systému alebo prípojný bod osvetlenie v strope. Steny sconces, vyberať podľa štýlu alebo kúpiť kompletný s nábytkom, zavesiť pri posteli alebo na stoličke, kde je vaše dieťa čítanie. Keď z miestnosti, potom deti rôzneho veku, osvetlenie pre nich (najmä nočné lampy) by mali byť individualizované, a vybraná tak, že jedno dieťa vie čítať, a svetlo z lampy si neodporúčam ho nikomu inému.


Osvetlenie je vytvorený použitím špeciálnych stolové lampy. Nákup takáto lampa, to stojí za zváženie, že svetlo sa v pohode modrasté zafarbenie, blízko prírodných, menej únavné pre oči, než obvyklé žltá žiarovka, najmä ak máte čas na prácu na comp'počítača. V blízkosti okolia, hladké a pohodlné, dať svetlo halogénové modely, a existujú spôsoby, ako v ktorom môžete nastaviť jas a stojí okolo 2 tisíc rubľov Tabuľka pracovné svietidlá s energeticky úspornými prvky sú umiestnené v cenovom rozpätí od 1, 5-2, 5 tisíc rubľov, Cena závisí nielen na štruktúru a typ lampy: drahšie bližšie jeho svetlo prirodzeného denného svetla.


Strop modely s mliečneho skla odtiene môžu byť zakúpené od 1 do 2 tisíc rubľov Viac pôvodné, ako stropné Okná s prírodnými rozptýleného svetla bude stáť viac. Inštalácia sloty alebo vodivé systémy pre strop bude závisieť od veľkosti miestnosti, zvolený dizajn z vodivého pneumatiky a lampshades. Najjednoduchšia možnosť ako lampy, ktoré môžete nastaviť sami - žiarovky na lanách. Vaše dieťa bude milovať tieto pokročilé systémy osvetlenia, pripomínajúce prvé lietadlo - niekoľko možností, ako je ich cena je vysoká, je možné nájsť a rozpočet lampy za 500 rubľov a svetelné systémy pre niekoľko tisíc, hlavná vec je rozhodnúť sa, čo sa vám páči a môžete dovoliť.



Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика