пятница, 29 августа 2014 г.

Vidiecky dom. Úlohou dažďovej kanalizácie

Dnes, takmer každý dom zhrnul vlastné Kanalizácia, určený na filtrovanie, zber údajov a ich odstránenie sedimentov. Fungovanie týchto odpadových jednoduché: taveniny alebo dažďovej vody stečie žľabu a zhromažďujú sa v špeciálnych kanálov. Teda, predtým, než idete do kanalizácie, kvapalné vám prejsť niekoľkých fázach liečby, ako to prejde cez Peskova. Okrem toho, búrka odvodnenie umožňuje nielen, aby sa zabránilo erózii územia v obvode budovy, chránené pred nadmernou vlhkosťou záhradné rastliny.

Projektovanie systémov dažďovej kanalizácie pre krajiny domy by mali úplne zodpovedajú prianí a požiadaviek vlastníka tohto majetku. Preto je v mnohých ohľadoch špecifické prevádzky bude závisieť na želanie majiteľa. Dnes mnohé spoločnosti využívajú individuálny prístup v práci na inštaláciu a návrh Kanalizácie.

Zariadenia, Peskova a podobné typy čov sú základom systémy čistenia pre dažďovú vodu. Čistenie odpadových vôd je najdôležitejším prvkom každej kanalizácie. Dnes, najčastejšie z týchto typov zariadení, ktoré sú vybavené kanalizácie: nízkoúrovňové, vybavenia, mastnoty a sorpcii tlaku filter.

Zariadenia, ako jej varianty, robí môj malý rad úloh, ale spoločne slúžiť spoločný cieľ - ochranu kanalizácie z nadmerného znečistenia chem. látky, častíc tukov a piesku. Zariadenia typu ECO-N - je kompletné vybavenie na odstránenie odtok z povrchovo aktívne látky, emulzie, ropné produkty, detergenty. Ich hlavné aplikácie a účel - čistenie odpadových vôd na parkovisku, územie, čerpacej stanice, carpool a kemp pred ich zavedením do centralizovaného kanalizácie. Vybavenie umožňuje vysoko kvalitné čistenie vody, po ktorom sa stala úrovne znečistenia, ktoré zodpovedá potrebné požiadavky.

Na toto čistenie zariadenia, vybavenie, voda musí mať nasledujúce parametre: suspendované látky nie viac ako 200 mg / l ropných produktov nie je viac ako 80 mg / l. V prípade prekročenia týchto parametrov pred vybavenie musí byť inštalované Peskova.

Peskova je navrhnutý tak, aby zhromažďovať piesku a bahna, ktoré spadajú do kanalizácie. Inštalácia Peskova vyrábať na konci kanalizácie. Po dokončení inštalácie sa musia čistiť. To by malo zabrániť nadmernému hromadeniu smetí, pretože to môže viesť k zablokovaniu celého systému. Kanalizácia krajiny, domy, auta umýva, garáže bude trvať dlho, ak sa budete riadiť všetky potrebné normy a bezpečnostné opatrenia: pre dažďovej kanalizácie a potrubia je len potrebné pravidelne vykonávať preventívne ošetrenie udalosti.

Kontaminovaná voda, obchádzať Peskova sú oslobodené od väčšiny nerozpustené látky. Okrem toho, v Peskova zrážková časť ropných produktov. S takýmto vybavením všetkých kanalizácie vrátane Kanalizačného potrubia, ktoré spôsobí malú škodu na životné prostredie. Výkon Peskova v rozmedzí od 1 do 20 l. na druhej.

Ak je to potrebné, vyčistite odtok pred vypúšťanie noriem do dažďovej kanalizácie po Peskova nastaviť sorpcii tlaku filter alebo zariadenia,. S nimi Kanalizácia bude pracovať efektívnejšie. Sorpcii tlaku typ filtra BSF je určená pre čistenie odpadových vôd z nerozpustené látky a ropných produktov.

BSF je vertikálne nádrže naplnené uhlia sorpcii materiál. Upchaté kanalizácie, prekonávanie sorpcii materiál, vyčistené potrebné parametre, ako na ropné produkty a suspendované látky. Materiály pre filter - nerezová oceľ, vystužené sklo a PVC nie sú predmetom vyhnívanie a korózii.

Výhodou sorbentov je jeho relatívne nízka cena a doba prevádzky (až sedem rokov bez výmeny). Pri navrhovaní kanalizácie tento filter je súčasťou technologického systému dažďovej vody, liečba. Ako pravidlo, pred filtra je nainštalované zariadenie, a / alebo Peskova, že poskytuje potrebné na čistenie vody. Mazivo interceptor sú určené na odstránenie z odpadových vôd z priemyselných a verejných zariadení tuku. To môže byť tiež použitý pre reštaurácie, kuchyne, mäso a iné podniky, kde odpadové vody znečistené mazivo. Pasce sa skladá z polymérových kontajnerov potrubný systém pre Ministerstvo tuk-obsahuje kanalizácie.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика