пятница, 29 августа 2014 г.

Ako vybudovať gril?

Ako vybudovať gril?


Ako vybudovať gril? Oddych na čerstvom vzduchu je vždy ocenené ľudí a pre moderného človeka je ideálna príležitosť na únik z každodenného zhonu, oddýchnuť si od kancelárskych priestorov, na získanie energie pre nové úspechy vo svojom živote. Preto, rekreačné chaty je preferovaný mnoho obyvateľov mestských oblastiach. A ak chcete, aby váš pobyt sedem'rodinou alebo priateľmi v krajine ešte príjemnejšie môžete vybaviť ho s domácim grilom, ktorá je veľmi ľahké robiť.

Technológia konštrukcie z tehál grilovanie

Gril v krajine stránky môže byť vyrobené z rôznych materiálov - kameňa alebo tehál, železo, a ďalšie Najčastejšie materiál pre stavbu grilu je ohňovzdorné tehly. Jeho popularita je vzhľadom k výhodám, ktoré sú z materiálov, ktoré obsahujú tepla-odolnosť, tepelná stabilita a nízka tepelná vodivosť. Žiaruvzdorné tehly často používa protiľahlých vnútorných povrchov krby, pece, komíny a potrebné pre izoláciu oheň. Spojka ohňovzdorných tehál tvorí druh shell, účinne zabraňujú rúra od horiace uhlíky a oheň. To je dôvod, prečo kvalitné tehly znášať dlhodobé vykurovanie až 1000 stupňov, pri zachovaní svoju silu. Aj žiaruvzdorných stavív udrží teplo vo vnútri krbu alebo pece a zachováva svoju pevnosť s opakovaným zmenám teploty. Okrem toho, žiaruvzdorné tehly sa vyznačujú tým vysokej tepelnej zotrvačnosti, že je, tehla pomaly zohrievať a pomaly ochladzuje a hromadí veľké množstvo tepla.

Technológia konštrukcie z tehál grilovanie je dôsledne vykonať nasledujúce kroky: výber umiestnenia stavby grilovanie a prípravu potrebných na prevádzku nástrojov a materiálov použitých pri výstavbe Nadácie a základňa oheň, muriva a výstavby výklenok na varenie, dekoratívne smerom na grile.

Pre prácu je potrebné mať ohňovzdorné tehly, piesok, cement troskový, ako aj kapacity na prípravu riešenia, kábel, kladivo, lopata, bulharčina, a lyžicou. Pri výbere lokality pre výstavbu gril, odporúča sa brať do úvahy smer vetra, typické oblasti. Potrebujete to, aby zápach z'sú pri používaní gril, nerušil susedov. Miesto by malo byť ďalej od obytnej budovy. Po výbere miesta pre konštrukcie je možné vypracovať projekt na oheň, aby sa kreslenie alebo stiahnuť možnosti na špecializovaných stránkach. A po výbere a type stavby, je možné začať s prípravou pôdy na stavebné Nadácie.

Stabilnú kapitálovú základňu, môžu byť potrebné pri výstavbe gril s strechu. Je možné byť obmedzená a inštalácia baldachýn ohňa, ktorý je pripojený na potrubie. Šírka gril, sa určuje na základe dĺžky špízy, a jeho dĺžka závisí od počtu špízy je možné používať súčasne. Zvyčajne dĺžka gril je z pol metra, a jeho hĺbka je 20 cm. Konštrukčná výška závisí od rastu ľudí. Budú používať, a to v priemere od 90 cm do 1 m 20 cm

Konštrukcia grilu

Teraz musíte vyplniť markup zvolenej lokality pre zariadenia Nadácie. To si bude vyžadovať stromy'drevené kolíky, ktoré by mali byť uviazol v krajine, po obvode budúcnosť Nadácie a medzi nimi ťahať lano. Veľkosť Nadácie je stanovená na základe veľkosti gril. Ak projekt predpokladá výstavbu konkrétne platformy, predtým, než oheň, potom veľkosti gril pridať šírka plnené konkrétne oblasti (zvyčajne od 50 do 70 cm). Po tomto, budete musieť kopať plytké (asi tridsať centimetrov) zákopy a môžete začať výstavbu Nadácie.

V spodnej časti výkopu musí byť položený piesku. To je rovnomerne, hrúbka, ktorá by mala byť od 5 do 7 cm. Na vrstvu piesku musí byť posilnené oka, ktoré sa bunky meranie 15 x 15 cm. Môžete tiež urobiť mreža z ventilu. Potom môžete pokračovať vo výstavbe ohňa, ktorý je potrebné pripraviť riešenie konkrétnych a nalejte ho rovnomerne na oceľová oka. Po naliatí úrovni Nadácie musí desať centimetrov hovoriť nad zemským povrchom. Ak to chcete urobiť, budete potrebovať debnenie, postavený z obvyklých dosky. Puzdra je nainštalovaný v zákopy a po konkrétne riešenia a sušenie je odstránený.

Ďalej, Nadácie je potrebný na pokrytie polyetylénový film pre jeho hydroizolácie a môžete prejsť na ďalší krok výstavby - muriva stien gril s žiaruvzdorné tehly. Po prvé, musíte priložiť prvé dva riadky z tehly, potom sa budete musieť vyložiť výklenok na palivové drevo a dať oblasti. Po tomto ďalšieho tehla, ktorým je na základe gril. Pre nika gril, musíte vykonať spojka sedem radov tehál. Potom môžete začať dekoratívne smerom postavený grilovanie. Pre tento fit dlaždice alebo kameňa.

Technológie pre výstavbu BBQ s rukami

V krajine, ktorú môžete stavať nielen pre oheň, ale aj grilovanie. Podľa tejto definície, čo v preklade z francúzštiny znamená "grilované na otvorený oheň m'hovädzie mäso, viete, špeciálne rúra je určené na vyprážanie pod holým nebom rôzne m'mäsové výrobky. V mnohých krajinách široko používať tehla grilovanie, a v poslednom čase, táto konštrukcia sa používa v našej krajine. Tento sporák je možné použiť nielen na varenie m'mäsové výrobky. Je tiež možné na pečenie alebo dusenej ryby,'Alice a dymu na ostatné výrobky. Môžete kúpiť v predajni pripravený pece navrhnuté na to, a môžete stavať barbecue pre vily s ich vlastných rúk.

Technológia self-budovanie GRIL je umiestnenie voľbou pre jeho umiestnenie a získavanie materiálov a nástrojov, zariadenia, Nadácie a základy, inštalácia komína a dekoratívne povrchové GRIL. Z materiálov musíte mať tehla vo výške 150 - 170 kusov, rovnako ako cement, piesok, p'pätnásť silikátových bloky a hliny. Nástroje potrebné prvoky. Zvyčajne sú v prítomnosti každý z kapitán a majiteľ domu.

Východisko a Základ pre BBQ

Miesto pre budovanie BBQ, vyberte túto voľbu, ak sa v dach organizované rekreačnej oblasti. Na stránkach, ktoré budete potrebovať, ak chcete označiť oblasť o veľkosti základne, a kopať zákopy hĺbky asi tridsať centimetrov. Po tomto výkopu je potrebné, aby vrstva z drveného kameňa, naplňte ho vodou a spevnená. Dobre vystužené posteľ drvený kameň je položený kovové posilnenie siete a aby debnenie vyrobené z dosiek. Debnenie musí mať výšku od 10 do 15 cm. To je naplnené betónu, predvarené a prežili. Po naliatí betónu, musíte počkať ešte dva dni, kým riešenie stvrdne, a potom môžete odstrániť debnenie a začať základná jednotka je gril.

Pre základy, ktoré potrebujete pripraviť hliny riešenie, ktoré hliny vyplniť vodou, môže vydržať zmesi do siedmich dní, potom sa dobre premiešajte, kým homogénnu zmes. Potom sa dva alebo tri vedierka dostal hliny riešenie a nalial ho do poľa. Hliny pridať jeden liter cementu a dva alebo tri vedierka piesku. Zmes hliny, piesku a cementu dobre premiešajte. Budete tiež musieť pripraviť riešenia cementu. Ďalej je potrebné vytvoriť základ pre drevo'drevené alcove. Výška túto medzeru môže byť 70-80 cm. Plyn-silikátových bloky zásobníka, zapínanie na nich cementu riešenie. Potom postaviť komín komín a pece časť GRIL zo žiaruvzdorných tehál a hlinených riešenie. Spolu pece zásobník tehly tak, aby okraje BBQ konala trochu. Toto je potrebné pre ďalšie dekoratívne dokončovacie budov. Pec je veľkosť tri alebo štyri tehly do hĺbky a 6 - 7 tehly široký a môže mať klenuté alebo obdĺžnikový tvar.

Inštalácia komína a dekoratívne dokončiť BBQ

Po, ktorým pece je potrebné na inštaláciu komína, ktoré môžu byť vyrobené z tehliarska hlina malty. Tehly sú stanovené paušálne. Potrubia musí mať poistku. Na zlepšenie komínový ťah na zadný panel poskytuje špeciálne ohýbanie. Na úrovni rúra je potrebné, aby dieru v tvare oblúka, kde sa potom nainštalovať drez s tečúcou vodou. Polkruhová výklenkov, je tiež potrebné urobiť a dolnej a hornej. V nich potom si môžete dať vedro vody. Výklenkov pre vedierka lepšie vybaviť dvere. Z boku budovy, ktorú môžete urobiť stoly na rezanie produkty.

Vonkajšie dokončovacie GRIL môže byť rôzny. Zvyčajne výklenkov a prázdnota konštrukcie sú vyrobené z kremičitého blokov a tehál, a stoly sú liate betónové alebo vystrihnúť zo stromu. Konkrétne tabuľky môžu byť hotový s kameňmi. Pre pohodlné, praktické používanie barbecue, ako aj dekoratívne účely, môžu byť postavené cez pec na streche. Aby strechou, je potrebné položiť potrubie v rohoch BBQ počas murárske práce. Potrubie bude rámca pre strechu a kryte sa vám s bridlice, dlaždice alebo iných strešných krytín. Esteticky vyzerá strechy na GRILOVANIE, posedenie s kameňmi.

Konštrukcia gril v lete chata je zábavné a jednoduché činnosť, ktorá nevyžaduje špeciálne zručnosti a drahé materiály a nástroje. Na želanie a vedomosti o stavebných technológií sú ľahko stavať sami.

Prejsť na: Tehla, sýtené betón, betónové výrobky → Tehla


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика