суббота, 1 марта 2014 г.

Deti na izbe: vývoj obraz

Na rozdiel od vytváraní prostredia, ktoré je určené pre dospelých, okrem'jer dieťa má určité zvláštnosti. Na prvý pohľad, všetko by malo byť oveľa ľahšie, bezpečnejšie, a určite z estetického hľadiska. V budúcnosti, vytvára škôlky inter'rnu prostredie, byť si vedomí toho, že je prchavá látka, pretože Dozrieva spolu s jej obyvateľov.

Po prvé, pre detskú izbu sme si vybrať maximálne pohodlné, svetlé a tiché izby. Ako pravidlo, na druhom poschodí, vedľa rodičov spálne. Netreba hovoriť, aké je dôležité, aby obklopuje dieťa od prvých dní života. Samozrejme, rodičia sa snažia vybaviť inter'jer miestnosti dieťa, vybrali mu všetko najlepšie a najkrajšie. A zariadené škôlky predpokladá maximálne využitie prírodných, ekologicky čistých materiálov. Všetky povrchy v detskej izbe by malo byť teplé a príjemné na dotyk a ľahko sa dostanú do mokré a suché čistenie. Dôležité a dizajn. Po všetkých, dojem z ich vlastných domovoch zostane s dieťaťom v pamäti'pamäť pre život a vytvára základ pre tvorbu jeho estetický vkus.

Steny by mali byť ploché a hladké - žiadne dekoratívne omietky. Najlepšie papier na stenu-papier pod maľby alebo textil. Avšak, ako dieťa rastie a zvládnutie znamená umeleckého prejavu, ako sú perá a ceruzky, textilné steny môže byť zbytočný luxus. Pretože deti majú držať častejšie, než, povedzme, rodičov spálne.

Materiály na tému

Deti
Deti v farba: čo si vybrať?
Detská postieľka
Deti: 10 izby v jednej
Deti na izbe: môže a nemôže
Podlaha by mala byť teplá a praktické. Dobrý laminované parkety on antistatické, ktoré je veľmi dôležité pre zdravie'I dieťa. Dobrá voľba a korkové podlahy. To bude nielen poskytnúť dodatočnú izoláciu proti hluku, ale aj ochráni dieťa pred zranením ak spadne. A ešte vám pomôže udržať dobré pozrieť sa, dokončovacie mnoho rokov, pretože trubica má schopnosť zotaviť sa z mechanické deformácie.

Strop v miestnosti je neobmedzené pole pre predstavivosť dizajnéra. Často to má výhľad na hviezdnu oblohu alebo obrázok vzduchu mraky. V bezodnej modrá šikovný bude vzduch hady, vtáky, fantastické postavy, atď.

Výber nábytku do detskej izby, budeme najprv venovať pozornosť jeho použiteľnosť, vizuálnu príťažlivosť a, samozrejme, cena. Ale tam je ďalšou dôležitou vlastnosťou je bezpečnosť. Všetci poznáme príbeh o tom, ako tot uviazol môj prst medzi tyče postieľke alebo v baroch operadlo stoličky. Alebo zapletené v mriežke arena. A aj ranený ostrý roh tabuľky. Aby sa takéto problémy, pre účastníkov detí situáciu najlepšie jednoduché formy a veľké detaily, by nemali byť žiadne vyčnievajúce rohy, skrutky a matice. To platí pre všetkých bez výnimky: detská postieľka, prebaľovací stôl, Manege, stoly, hojdačka, hračky boxy, Walker, atď.,

A materiálov? To môže byť tak lacné, ale kvalitné laminátové a plastové, a pole. (Mimochodom, stromy'drevené obruby často pokryté špeciálne plastové, bezpečné pre detské zuby). Ako pre matrace, mali by ste hľadať model, špeciálne perforované podlahy, savé a priedušné.

Pri zariaďovaní detskej inter'interiér je veľmi dôležité pokrytie. To by nemalo byť dráždivý; žiadne ostré výkyvy. Prirodzene, horné svetlo. Ako stropné osvetlenie, môže byť použitý ako tradičný luster, a vstavaný systém zavesenia lampy. A samozrejme, že by mali byť niektoré ďalšie zdroje svetla vo forme sconce, písací Stôl lampy a malé nočného. Na prvý, toto je robené pre pohodlie matka, a v budúcnosti pomôže vytvoriť dieťaťu pohodlné podmienky pre spanie, hry a aktivity.

Výber farieb inter'interiér je určená nielen podľa polohy miestnosti v dome a jej prírodné svetlo, ale temperament dieťaťa. Jediná vec, ktorú by ste sa mali vyhnúť je, kontrastné farebné kombinácie, ktoré môžu mať negatívny vplyv na psychiku dieťaťa. Je známe, že farba Združenie detí sa menia s vekom. Pre predškolskom veku, je považovaný za ideálne svetlé nasýtených paletu farieb. Často môže dieťa vidieť a nástenné maľby. Ak malý je často kvetinové dekorácie alebo obrázky vtákov, ryby a zvieratá, staršie deti môžu byť ponúkané a vážnejší obraz. Z dôvodov praktickosť u detí často nechajú voľný stenu, aby dieťa mohlo dostať ju čerpať. V tomto prípade je ideálne umývateľný materiálov.

Era vysokých technológií neboli vynechané pozornosť a priestor na bývanie dieťaťa. Aby mobile communications'ASCO spoločnosť poskytla všetkými možnými spôsobmi, " " sledovanie stavu Vecí v deti v neprítomnosti matky. Väčšina z týchto využívať bezdrôtový systém "monitory". Prístroj sa skladá z miniatúrna kamera so zabudovaným mikrofónom a prenosné rádio vysielač a prijímač signálu s reproduktor a farebným displejom. Okrem toho, je tu aj tzv. "telefón opatrovateľka". Umožňuje podporu pre hlasový kontakt s dieťaťom, aj keď sa na druhom konci domu: špeciálne nakonfigurovaný snímač bude reagovať na dieťa plače, a budem odoslať signál do vášho mobilného telefónu.

Predškolského radosť

Ak je dieťa dostatočne detská postieľka prebaľovací stôl v dospelých spálňa, dieťa je staršie ako dva roky a lekári a psychológovia odporúčajú istí, vybaviť svoju vlastnú izbu. Toto bude rozvíjať nezávislosť, a okrem toho sa odísť z zbytočné problémy a niekedy až príliš starostlivá rodina. V slove, vo veku priestor transformované do jednotlivých detský svet.

V mnohých ohľadoch, ostávajú rovnaké: materiály pre nábytok a dekorácie interiéru, musí byť v súlade s environmentálnymi a hygienické normy. Je dôležité, aby ho bolo možné ľahko udržiavať v čistote. Je lepšie si kúpiť niečo, čo môžete ľahko vymeniť, čisté, alebo na umývanie, pretože prostredie, bude musieť čeliť všetky druhy kože, škrabance a iné "zranenie". A na vine pre zranenie by nemalo dieťa a seba, ľahko reaguje na výber materiálu.

Pre pohodlie dieťaťa miestnosti vyrobené zonirovat na spanie, priestor pre hry a miesto na prax. Nedávno v dizajne detskej izby čoraz viac využívajú princíp pódium divízie. V tomto prípade, izba je rozdelená na dve časti, z ktorých jedna je nastavené nízke pódium. Napríklad, na jednej strane je možné, aby súčet po schodoch, a na druhej, ponechať voľný priestor na lôžku, sa snaží strčiť pod ním, vytvára priestor pre hry. Prípadne, dve'multilevel organizácie: horný stupeň posteľ, a dolnej sídlo alebo hrať oblasti. Tento priestor je ľavej bude dosť ubytovať, napríklad malý športový areál. Neporiadok je potrebné sa vyhnúť. Je veľmi dôležité, že merania prvkov stav dieťaťa zodpovedá veku a veľkosti jeho obyvateľov. Preto by bolo rozumné dať prednosť taký nábytok, ktorý je vzhľadom na zdvíhacie a posuvné mechanizmy budú transformované ako dieťa rastie.

Pre deti v predškolskom veku optimálne nasledujúci súbor nábytku: postele, skriňa (mimochodom, môžete volať a na chodbe, ak izby nie sú veľmi priestranné), stojan na knihy, malý stolík (hneď ako bude dieťa ísť pochopiť základy vedy, bude potrebné konvertovať na Stôl, nočný stolík alebo úložný box na hračky. Toto všetko by malo byť pohodlné na používanie. Spanie zvyčajne usadí v miestnosti. Ak sú deti, dve z nich, aby sa ušetrilo miesto posteľ zmysel vybrať poschodovou. Ďalej by mala byť noc.

Neprijateľné akékoľvek tmavé farby, ktoré môžu depresívne pôsobiť na psychiku malých obyvateľov. Zbytočné a kontrast kombinácie. Niekoľko svetlé doplnky v podobe, povedzme, koberce, vankúše, stenové panely, obľúbené hračky je dosť.

Útulok pre teenager

O 14 rokov dieťa vstupuje do novej etapy života: intenzívne rastie, zmeniť pohľad na svet - v skratke, roztomilý kvetinové Tapety dať miesta na druhé, viac agresívne a "advanced" dizajn. Pre rodičov, to je čas premýšľať o re životný priestor dieťa. Bývalý "džentlmenskej set - posteľ, skriňa, police, písací Stôl, aj naďalej. Ak plocha miestnosti umožňuje, kreslo, konferenčný stolík, prípadne iné objekty primárny nutnosťou.

Špecialisti existujú určité rozdiely v názoroch. Na jednej strane, gauč pohodlné v noci sa premení na posteľ, v popoludňajších hodinách, keď zložil, v rekreačnej oblasti.

Z tohto dôvodu je lepšie kúpiť pohovku s jednoduchý mechanizmus ("kniha") a najlepšie na kolesá. Avšak, v praxi nie každý teenager je možné na každý deň feat tvorbu a rozklad na gauč. V tomto zmysle, postele pohodlné.

Okrem zdravie'I správne držanie tela je viac užitočné. Jedinou požiadavkou je oddeliť ho od zvyšku miestnosti. To možno vykonať pomocou výklenkov, obrazoviek, textilné a flat rack. Pre dospelých detí výrobcovia ponúkajú aj modely miest, ktoré "roll" pod-vybavená v miestnosti pódium.

Nie menej dôležité a zóna ukladanie. Po všetkých, udržiavanie poriadku je umenie, ktoré sme v podstate od detstva. Všetko, čo je potrebné od rodičov - poskytnúť dieťaťu vhodné podmienky. A to je najlepšie, skrine a regály, ktoré sú vytvorené v jednej modulárny systém. To je úplne vhodný pre oblečenie, knihy, hudbu z Cd a iné poklady a zbierky, ktoré teenager. Ako pravidlo, "wall" je umiestnený v bezprostrednej blízkosti vzdelávacích oblastí, vybavené všetky vedecké kanonikov: comp'počítača, police, zásuvky, veľké povrchu písací Stôl a pohodlné kreslo alebo stoličku.

Ak chcete ušetriť čas a peniaze múdrejšie, aby vyberte si nábytok, ktorý sa dá ľahko transformovať v závislosti od destinácie. Rovnaké police môžu byť upravené pre obe výšky a šírky; včerajšej tabuľky bez väčšej námahy, aby zase comp'počítačový kútik a šatník pre hračky - ukladanie kníh a Cd.

Ako pri liečbe, využitie drahé materiály, ako teenager, ktorý sa snaží pre seba-potvrdenie, bude určite zmena inter'EP na vlastnej chuti a harmónie, dekoračné steny s plagátov a posterov, ako aj vyplnenie priestoru s k ničomu, podľa nášho názoru, príslušenstvo. To nie je náhoda izba teenager tak často bitý z Valného štýl domu. Avšak, toto je pravdepodobne diskusiu na tému "dospelých" inter'jer. A zatiaľ čo vaše dieťa je dieťa, dieťa by si vnímanie okolitého sveta podľa porozumenie, rozumný, milý, večný. A samozrejme, krásne.

Jan ROSSO

Zdroj: Vidieku prieskum

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика