понедельник, 31 марта 2014 г.

Stavať s drevom

Napriek množstvo nových stavebných materiálov, mnohí z nás, pri výbere materiálu pre dom, dať prednosť strom, pretože jeho estetiky a techniky. Výstavba moderné domy z dreva by mal byť rýchly a kvalitatívne. A nevýhody z prírodného dreva - pálenie, hniloby a relatívne nízkou hustotou - dnes sa naučil vyriešiť.

LVL lúča (vrstvené dyhové drevo je drevo, dosky a trámy, vyrobené zlepením dyhy s paralelným usporiadaním vlákien. Ekologický materiál je vyrobený z prírodného dreva, trvanlivé a estetické odvolanie. Materiál je homogénny, zachováva fyzikálne vlastnosti a rozmery pri všetkých prevádzkových podmienkach. Štruktúra je charakterizovaná symetria a homogenity. Žiadne deformácie, minimálne zmrštenie.

Materiál sa vyznačuje vysokou prachechnogo dokonca aj v porovnaní s lepené nosníky. Prípustné zaťaženie na tiahnuce sa pozdĺž vlákien a ohýbanie takmer dva krát viac ako bežné drevo.

LVL lúč má vysokú nosnosť a odolnosť voči agresívnym médiám, slabá absorpcia, bio-a požiarna odolnosť (drevo je ošetrené samozhášacie prísady a antiseptiká), dobré zvukovo a tepelne izolačné vlastnosti, nedostatok "studenej mosty".

LVL lúč má hrúbku až 106 mm, šírka - 10-180 cm, dĺžka až 18 M. Cena dreva je závislá na veľkosti (priemer 20 tisíc rubľov za meter kubický).

LVL lúč sa jednoducho ovláda, rýchlo zmontovať, dizajn tohto materiálu nevyžaduje posilnené Nadácie a majú zvýšenú seizmickú stability.

Jedinečné vlastnosti materiálu Zobov'povinné technológie. Lepenie dosiek z dyhy sa deje tak, že spoje každej následnej vrstvy sú rozložené po celej dĺžke nosníka. To dáva materiály so špeciálnymi vlastnosťami. Všetkých výrobných fázach, sú pod comp'oternm kontroly.

Na produkciu dreva sú guľatina z ihličnatých druhov. Sú hydro-a tepelné spracovanie, a po debarking a rezanie prísť do potrubia ostreľovanie stroj. Sušené dyha testované a triedia, opakovane kontrolovať jeho vlhkosť. Pre lepenie dosiek z dyhy je aplikovaný neutrálne oxidácii živice, ktorá zaisťuje požiarnu odolnosť materiálu.

Technológia výroby z dreva, má veľa spoločného s výrobe preglejky. Rozdiel je, výroba preglejky, vlákniny vrstvy dyhy sú kríži, a v produkcii dreva v paralelných a dáva materiálu homogenity a stability. Polotovary sú rezané v presnej veľkosti na pozdĺžne bruski alebo dosky.

LVL lúč sa používa pre zariadenie nosné konštrukcie budov a stavieb; výstavba mostov, pontónov; drevo rám bytovej výstavby, pri výrobe strešných väzníkov systémy, podkrovia, podláh, stropov, debnenie prvkov pri monolitických dom budovanie, výrobu stavebných konštrukcií - schody, dvere, Okná, pavilóny, verandách; nábytok a predmety okrem'jer.



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика