суббота, 29 марта 2014 г.

Dokončovacie dlaždice

Dokončovacie dlaždice

Podlahy a steny stanovené pevné keramické, mramor, terakota, Kam'dreva) alebo viac, m'ktoré (vinyl, korok, linoleum) dlaždice, vždy praktické a dekoratívne. Doska je rozdelená do 2 kategórií.

Pevná dlažba zahŕňa keramiky, terakota, kameňa, bridlice, mramoru a terazzové rôznych farieb a textúr. Drahšie a ťažšie, keď ktorým sa ako m'ktoré, tvrdé dlaždice je veľmi dlhá. Napríklad storočia terakota veľmi dlho, to aj dostane lepšie s vekom.

M'čo dlaždice - vinyl, linoleum a korku - krajší a m'Yaksha pod nohami, ako firma, a nie je tak drahé. Ako dlaždice sú jednoduchá inštalácia, nie je náročný na údržbu. Vinyl a linoleum majú rôzne dekoratívne tvary. Pokrytie m'dlaždice, ktoré je tiež odolný, aj keď nie tak, ako pevných materiálov.

Dokončovacie dlaždice
Na podlahe čierne a biele keramické dlaždice, vybavené šachovnica", je tradičný a veľmi obľúbený, nie je ešte z módy. Používa sa v návrhu retro štýl súčasného. Odolné dlažby z keramiky je vynikajúci podlahy podlahy v silne používaných oblastí, ako sú haly.

Pred usadzovacej na to, aký typ a štýl dlažba, je potrebné myslieť, či to bude prístup na situáciu. Napríklad, že nie všetky podlahy znesie veľa z Cam'drevené dosky, a v kuchyni, nie každý keramické obklady vhodné pre čelia práce povrchov a umývanie. V prípade pochybností sa obráťte medzinárodná spoločnosť, ktorá predáva obklady.

Tipy

  • Niektoré firmy poslať vzorky vášho zvolené dlaždice tak, že môžete vidieť, ako to bude vyzerať v miestnosti s prírodným a umelým svetlom. Potom si môžete urobiť konečné rozhodnutie.
  • Kúpiť nejaké krabice dlaždice, skontrolujte číslo strany uvedené na balení. Malo by to byť rovnaké, inak riskujete získať dlaždice rôznych odtieňov. Ale, môže byť potrebné dlaždice rôznych strán, dve alebo viac farieb.
  • Vždy trvať niekoľko dlažba v rezerva, dúfajú, že chyby merania alebo na boj. Opýtajte sa predajcu, či praktizuje v ich obchode vrátiť nevyužitú dlažba a v akých prípadoch je to možné.

Podlahy príprava

  • Dlaždice podlahy by mal byť nainštalovaný na pevné, suché, hladké podlahy, inak povrchu bude deformovať a nosí nerovnomerne.
  • Praskliny a drážky na betónové podlahy kabíny, aplikovať cementu smrteľník, ale ak poschodí je nerovnomerné, použite Samaratransgaz zmesi.
  • Na stromy'rustikálny poschodí na posilnenie voľné Doske a zatlačením vyčnievajúce nad povrch hlavy klincov. Povrch je úplne hladký, abate podlahových dosiek drevovláknitá doska pred inštaláciou dlaždice.
  • Záver niektoré typy dlažieb je zvyčajne ťažké Kam'drevené alebo terakota - by mali poučiť špecialistov, ktorí môžu odporučiť obchod.
  • Keramické obklady

    Nosenie-odolný, vodotesný, ľahko sa čistí keramické dlaždice praktické a atraktívne pre steny, podlahy a iné plochy v budove, ako sú pracovné povrchy a krby. Ceny sú rôzne, v závislosti od toho, či sa rozhodnete dlaždice sériovej výroby alebo kus tovaru. Predaj obkladov apiece, štvorcových metrov (metrov) alebo poštové schránky s rôznym počtom jednotiek.

    Typy obkladov

    Keramické obklady na stenách je rôznych vzorov, tvarov a veľkostí, jednofarebný alebo vzorovaný, dekoratívne, hladký alebo razený. Vyrába aj keramické panel alebo dosiek; border; obklady lstella ("kapely"); dlaždice pre nožnice a odkvapov, dáva dokončovacie finálny vzhľad. Na predaj sú tepelne odolné a tepelne-odolné dlaždice na pracovné plochy a krby.

    Dokončovacie dlaždice
    Keramická dlažba je vynikajúci obklady na steny a podlahy, v kúpeľni, kde pary a vody sprej rýchlo zničí farby a Tapeta. Nožnice a dekoratívne dlaždice povoliť, aby sa zabránilo nudné jednotvárnosti keď sa robia veľké plochy v plnej farby.

    Keramické dlaždice na podlahe je silnejší ako obkladačky; to spáliť na vyššiu teplotu, aby to extra silu. Ako obklady, dlažby sa stane najviac rôznych druhov, tvarov a štýlov, individuálnu a hromadnú výrobu presklené a neglazované, že pred použitím laku. Okrem obvyklých obklady sú vyrobené hranice a vložky.

    Kontaktné prvky

    Keramické dlaždice alebo panely s ručne maľované úľavu, obrázky, ovocia a zeleniny, ktoré vyzerajú skvele na dlažba steny. Dekoratívny panel je súčasťou dobre koordinované dizajn, vrátane dlaždíc, hladký a vzor, ako aj vybraných tón maľované obkladačky a lstella, hranice a tmavo modré dlaždice nožnice.

    Obkladačky

    Obkladačky - handmade výrobky, vyrobené v technike, ako intarzie, ale tu hliny alebo Kam'Jan hmotnosť tvorili viskózna kvapalina. Na rozdiel od konvenčných dlaždice vzor na povrchu vzor, ako keby ponorený vo vnútri je dlažba. Mozaika výrobky sú m', aké farebné kombinácie a atraktívny vzhľad na Autocenter podlahy pod staroveku.


    Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика