суббота, 29 марта 2014 г.

Dizajn hale bytu

Dizajn hale bytu

dizajn hale bytu Napriek malej oblasti, vstupná hala je veľmi dôležitou časťou bytu. Hoci izba je znížená, sme stále trávia určitú časť čas a je to tu privítať našich hostí, vyrobené dojem na nich. Konštrukcia haly apartmán môže byť najviac rôzne, ale vždy'musí odrážať celkový štýl a ktoré majú byť vykonané v kombinácii s inými izby.

Naša škola rekonštrukcia bola zostavená zbierka nápadov pre dizajn, takže si môžete nájsť presne môj nápad, ktorý bude klásť dôraz na vašu individualitu ako vlastník, a bude first minute, strávil doma, a čas oblečenie, ako príjemné je to možné.


Návrh dizajnu haly

Tajomstvo začína na vytvorenie vstupnej miestnosti svoje sny, návrh projektu chodbe. To nie je povinné'musí byť vykonané odborníkmi, aj nováčik, ktorý má Internet na dosah ruky.

Môžete nájsť možnosti pre inšpiráciu, alebo si môžete stiahnuť špeciálny program, ktorý vám pomôže vytvoriť model budúce opravy.

Jednoduché pohyby myšou môžete presúvať virtuálne nábytok, natreté steny a hľadajte také, ktoré chcete uložiť, a potom realizovať.

Myšlienka zdobenie stien

Hlavná časť dizajnér bremeno prechádza na stenách v chodbe, pretože pokles na prvý pohľad sa všetky prichádzajúce, tak to je cez steny, môžete dosiahnuť najviac neuveriteľné účinok.

Zvážte dizajn haly v obrazoch, ktoré odrážajú hlavnou myšlienkou zdobenie stien.

Takže:

  1. Tapety. Najviac klasickej verzii. Môžu byť ako obyčajný a mať hranice. Ak chcete zostať na variant, vzor, ornament by mali byť malé, aby sa opticky zväčšiť priestor. S rovnakým cieľom dávajú prednosť svetlé farby.

Luxusné látkové Tapety sa vzťahujú iba držitelia veľký priestor, ako sú pri vytváraní pohodu, aby izba menej. Neobvyklý vzhľad Tapetu s obrazom krajiny alebo mestá.

Návrh projektu chodbe

Foto Tapety s obrazom uliciach Benátok

  1. Omietky. Pretože silné spojky, zarovnanie steny s omietkou je veľmi odolná. V skutočnosti, omietka je biela materiál, ktorý môže byť zmiešaný s pigmentovými úplne ľubovoľnej farby, a preto, neobmedzujte svoju fantáziu.

    Dizajn chodbách v obrazoch

    Dekoratívne omietky, v chodbe

  2. Dlaždice. Najčastejšie používané dlaždice "tehla" alebo "prírodný kameň". Tento dizajn sa dokonale snúbi s cieľom izby. Okrem toho, je veľmi praktické, pretože je odolná a nenáročná na údržbu. Môžete Doplniť tieto steny lavicu, ktorá sa podobá záhradné lavice, alebo svetlo, ako svietidlo.

    Konštrukcia haly-Japonský štýl

    Dlaždice "tehla"

  3. Korok panel. Trubice, ktorý je vyrobený z kôry z korku dub, vytvára dobré tepelné a zvukové izolácie, ako aj veľmi ľahko sa lepí na povrchu. Materiál môžu byť rôzne hrúbky od 3 do 5 mm, ktoré môžu znamenať rozdiel v hlasitosti, napríklad, že sa prilepili iba cez spodnú časť steny.

Avšak, korku stene vyzerá veľmi efektívne. Korok náter odoláva vlhké čistenie, nepriťahuje prach a nie je deformovaný v dôsledku zmeny teploty. Vydané ako malé zásuvky A3 a korku Tapety rožky.

Korok Tapetu v chodbe

Korok Tapetu v chodbe

Na Palube! Nepoužívajte korku kryt, ak je byt má mačku, tak pre nich photocity jeho pazúry na trubke je príliš veľké pokušenie.

Pri manipulácii s týmito typmi krytiny ako dlaždice alebo Tapetu žiadne otázky, potom prilepíte korkové Tapety môžu byť neznáme.

Zvážte, ako lepidlo korku Tapetu v roll forma:

  • odstrániť starý náter, shpakljujut trhliny, priložte na stenu;
  • na stenu-papier dať špeciálne lepidlo pre rúrku alebo lepidlo pre ťažké Tapety;
  • lepidlo späť Tapety, s jedným z účastníkov opravy drží top list, a druhý - zarovná list;
  • ak regióne nie je dobre zabaviť, dať ďalší lepidlo tenkým štetcom;
  • spoje železný valec na švy;
  • oblasti, ktoré podporujú dosky, skrátiť nožnicami (v žiadnom prípade nie je možné použiť nôž), tak, aby nedošlo k prerušeniu panel.

Na Palube! Lepidlo pre rôzne druhy korkové Tapety povedané inak: pre niektorých ľudí na stenu pre druhých na seba Tapety. Povinné'uistite sa, že prečítajte si na obale, ako sa odporúča použiť lepidlo výrobcu.

Strop v hale

Strop je vyrobený z hliníkových koľajniciach

Strop je vyrobený z hliníkových koľajniciach

Strop vo vstupnej hale môže byť:

  • sadrokartónovými doskami wallpapering (ako je hladký a krok);
  • PVC panely;
  • hliníkové lišty (chróm alebo zlatý);
  • napätie.

Najspoľahlivejšie, keď nákladné, je zaveseného stropu, pretože on je schopný chrániť vaše opravy v chodbe z poškodenia vodou z susedov vyššie.

Podlahy

Podlahové krytiny závisí na vzhľad stien. Najobľúbenejší je dlažba, vzhľadom k svojej odolnosti voči pravidelné tepovanie.

Parketové Dosky ako prvok inter'vnútorné chodby v Japonskom štýle

Parketové Dosky ako prvok inter'vnútorné chodby v Japonskom štýle

Avšak, ak sa to vyžaduje estetiky (napríklad, ak chcete vytvoriť dizajn haly v Japonskom štýle), môžete použiť všetky vhodné materiálu - parkety, Dosky, laminát, linoleum a ešte parkety.


Zdroj: Uchebnik-Remonta. ru

1 комментарий:

Яндекс.Метрика