понедельник, 31 марта 2014 г.

Kanonik domov z neba

Ako pravidlo, v predvečer opravu alebo dekorácie nové bývanie najhorúcejšie diskusií, príčina, štýl inter'interiéru nábytkom a výzdobou stien alebo podlahy. Stropy až donedávna, táto akcia mala unenviable úlohu by byť hladký a biely, zvyšok je nedôležité. A aj keď na dosiahnutie dokonale hladký povrch, nemali by sme komfort seba s tým, že strop priťahuje pozornosť pár dní po aplikácii. Dnes je všetko inak: hmotnosť nové materiály a technológie otvorili nové obzory vo všetkých smeroch dokončovacie procesu. Vrátane stropu dokončiť.

Skutočne, o rozsahu zmeny, ktoré majú prísť na rovinatom povrchu náš domov, zdá sa, mal prekročiť rozmery vývoj, ktoré sa vyskytnú iné komponenty z jeho objemu. Zručný dekorácie stropov môžu robiť akýkoľvek sen prísť inter'EP, zdôrazniť spresnenie situácie a dokonca opticky rozšíriť priestor. Staroveký hrad alebo Palác v Orientálny štýl, morských vĺn alebo zložité geometrické tvary - dnes obvykle strop môcť sa znova nevteluje aj v hviezdnej oblohe! A keď vezmete do úvahy fakt, že okrem stropov ocele a bohatší, potom možno je na čase, aby predefinovať jej vnímanie priestoru, nový spôsob posudzovania hodnoty povrch pre lustre. Schopnosť odolať povodne a požiare, vlastné reflexné a zvukovo-dôkaz schopnosti, zabezpečiť ekologickú čistotu a byť spokojný s minimálnym starostlivosť - a to nie je kompletný zoznam vlastností s moderným stropy!

Typológie stropy

Najjednoduchšie klasifikácia stropov umožňuje rozdeliť do dvoch veľkých skupín. V prvej sú tie, ktoré sú základom pre spracovanie stáva poschodí. Jeho omietky a farby alebo pošvy alebo vložiť cez s dekoratívne prvky vyrobené z dreva a iných materiálov. Do druhej skupiny možno pripísať stropy poskytuje pre výstavbu individuálnych dizajn, ktorý je pripojený k hlavnej strechy. Na základe tohto návrhu vytvára falošné, pozastavené a pretiahol stropy. Pozrime sa podrobnejšie na technologické vlastnosti a aplikácie z najpopulárnejších typov strop nátery.

Najtradičnejší a náklady málo spôsob, ako vybaviť stropu. Ekonomické položil nie len náklady na materiál, ale v schopnosti vykonávať samostatne pracovať, ak izba nie je v stave zanedbávať. Avšak, na druhú stranu tejto mince je potrebné pre dlhý cyklus práce na príprave a natieranie povrchov. V novej miestnosti, skladá sa z postupu náter, omietky a puttying povrch s následným farbivá. V závislosti na stupni nerovnosti v základnom povrch je pokrytý rôznymi počet vrstiev a konečná úprava materiálov. Keď drsnosť hĺbky viac ako 10 mm po aplikovaní vrstva primer odborníci odporúčajú používať omietky, piesku a na báze cementu, ktoré sa potom aplikuje tmel pre jemné vyrovnanie povrch náter a náter. Keď hĺbka nezrovnalosti je od 3 do 10 mm, vhodné omietky sadrové základ, ostatné kroky sú rovnakého vzoru. A ak odchýlka od dokonale rovný povrch nesmie prekročiť 3 mm, stačí dať tmel pre jemné vyrovnanie a povrch náter a náter.
Ak strop je vyhotovený v minulosti využívané plochy, povrch je lepšie odstrániť staré vrstvy laku. Ale začať na opravu stropu na začiatku prác na vybaviť podlahové a stenové povrchy.

Odborné poradenstvo:
odstrániť starý náter zo stropu jedným z troch spôsobov:
- Mechanické - poškriabania laku alebo jej odstránenie, pomocou brúsnych strojov so špeciálnymi tryskami, sandblasting;
- Tepelné - použitie, budovanie a Sušiče termopechati;
- Chemické čistenie povrchov s pomocou špeciálnych produktov, ktoré pre každý druh farby je pridaný do príslušného typu rozpúšťadla.

Osobitne je potrebné dotyk farbenie stropy v miestnostiach s vysokou vlhkosťou. Ich dokončovacie odborníci radia, aby sa kúpiť špeciálne zlúčeniny navrhnuté presne na tieto účely. Našťastie, dnes výber týchto na trhu je dostatočne veľký. Hlavná vec je, použiť ich pri každom štádiu práce, a nie byť obmedzené na kreslenie na vrchole zvyčajne omietky, plnivá a priméry dokončovacie materiál s vodu-odpudzujúce vlastnosti. A primer, ktorý je aplikovaný na základný povrch povinné'musí obsahovať prísady od plesniam a hubám. Ako pre špeciálne laku, toto môže byť súčasťou latex, akryl alebo silikónové.
Pre vybaviť z stropy v nevykurované miestnosti bude vyhovovať univerzálne materiály, ktoré môžu byť použité ako pre vnútorné a vonkajšie práce.

Laminované strop
Asi pred desiatimi rokmi táto metóda strop získal takú popularitu, že viedlo k rýchlemu rastu dovozu a hmotnosť vzhľad priemyselnej oblasti, špecializujúca sa na výrobu stropných obkladov. Rozšíriteľná polystyrénu (alebo penovým), laminát, a panely z rúry alebo laminátové priťahuje jeho relatívne jednoduchý spôsob uchytenia na strop a po jednoduchých starostlivosť pre čistý povrch.
Dlaždice z Polystyrénu sa vyrábajú pomocou lisovania cez materiál má vysokú v'žiada v tekutej forme, prostredníctvom vypracovania nástroj), vstrekovania a odtlačkom pečiatky. Dajú sa nalepiť na rôzne druhy povrchov : betón, presklené bloky, drevo. Ak máte v pláne na zdobenie povrchu, na ktorom ste použili akékoľvek dokončovacie materiály, všetky farby pred nalepením nie vymazať'byť istí, - dostatok vyčistenie lokality, kde ona ťahá preč. Pre lepenie dlažby vyrába širokú škálu lepidlá, preto výber je lepšie riadiť sa radami odborníkov. A vyzdvihnúť lepidlo, tak, že neskôr, ak budete chcieť zmeniť inter'er, omietnuté stropy je možné ľahko odstrániť bez poškodenia základné povrchu.

Odborné poradenstvo:
Vzhľadom na to, že polystyrénu začne topiť pri teplote nad 80 C, nesmie byť umiestnené v stenové a stropné svetlá bližšie 20-30 cm od stropu;
- Nepoužívajte na čistenie stropu je z polystyrénu, organické rozpúšťadlá (benzín, acetón);

Ak máte v pláne používať laminované strop vo vlhkej miestnosti, to sa najlepšie hodí steklooboi. Lepí sa im raz, potom môžete prevádzkovať poschodí 20-30 rokov, výhodou steklooboi môžete maľovať až 10-15 krát.
Ako pre korkové a laminátové výrobky, napriek nedostatku dlaždice, navrhnutý špeciálne pre použitie na strop, stále sa uplatňujú na takéto povrchy. Tak, korok, dlažba má vynikajúce tepelne izolačné vlastnosti, takže uplatnením slušné množstvo fantázie, môžete získať exotické podlahy k stropu, ktorý vám pomôže udržať teplo v miestnosti. Ak korku sa budú používať vlhké miestnosti, pred montážou by to malo byť impregnované s vodu-odpudzujúce štruktúry.

Strop nastaviť získala širokú popularitu, kvôli schopnosti vytvoriť zložité geometrické vzory pre malé náklady. Ložisko prvky (kovové profily, tyče) sú pripojené priamo na prízemí a na strate výšku priestory sú definované len podľa ich hrúbky. Existujú dva typy takýchto stropy: kovový stojan a nastúpil do sadrokartónu. Dať sadrokartónových požadovaný tvar, hydratujú ju, ohýbať na požadovanú konfiguráciu, a po zaschnutí trvá špecifikovanej forme. Vyššie sa aplikuje primer a dokončovacie farby. Týmto spôsobom môžete získať dome, klenby alebo viacúrovňové stropné konštrukcie. Mimochodom, schopnosť sadrokartónové zmeniť formu pod vplyvom vlhkosti dnes nie je dôvodom pre odmietnutie používať, a v mokrých priestoroch. Výrobcovia ponúkajú dnes špeciálny typ sadrokartónových pre tieto priestory označené ODOLNÉ, nie je samostatný typ sadrové materiály, označené skratkou ZÁLIVU.

Kazetového podhľadu je systém skladajúci sa z podpory (kovový rám, ktorý je zavesený na hlavnej prekrývajú) a k nemu pripojené, ktorým čelia prvky (moduly), rovnaký tvar a veľkosť. Tvoria nové povrchu stropu a potrebujú opravu, sú ľahké zmeniť, a to vďaka ich zhodnosti. Výhody závesných systémov je schopnosť maskovať sa vady základnej sumy, ak chcete vytvoriť vrstvená štruktúra, rozširuje možnosti dizajnu a využiť uvoľnené miesto pre inštaláciu je potrebné inžinierske komunikácie a inštalácie osvetlenia. Okrem toho, postroj zlepšenie tepelnej izolácie a majú hluku-útlmové vlastnosti. A v škálu farieb a textúr moduly pre kazetových podhľadov, zdá sa, nepozná rovnaká! Napríklad, zrkadlové stropy môžu byť použité holografické obrazy. Jediná vec, ktorá slúži ako obmedzenie rozsahu je znížiť predpoklad výšky asi 12-15 pozri

Vo forme modulov, kazetových podhľadov, sú rozdelené do dlaždice, panel, stojan, cluster, ikony a oka. Ako prax ukázala, najviac populárne dlaždice a panel modulov. Na ich výrobu sú bežne používané plasty, drevovláknité dosky, MDF, minerálna vlna, omietky, sadrokartónové a dreva. A v závislosti na úrovni požiadaviek, pred'sú až po strop (odraz, odolnosť proti vlhkosti, zvukovú izoláciu a tepelné izolačné materiály, ktoré sa používajú v rôznych podobách a kombináciách. Napríklad, môže strom zdobia strop vo forme pole, a vlákniny výplň s syntetických alebo cementové spojivo. A sadry, schopný udržiavať priestory, čisté životné prostredie, zvyčajne ide do výroby modulov pestrých farbách. Pod jednotný názov "plastové" sú často založené na dvoch materiálov s rôznymi aplikáciami. Nárazu-odolný polystyrén sa používa na výrobu zrkadlo stropy a polykarbonátu môžete vytvoriť kazetové podhľady s osvetlením.

Schéma montáž sadrokartónových podhľadov určiť prvky na uchytenie modulov a technické vlastnosti profilu. Ak používate skrytý rám (pri moduly sú priľahlé pozorne, a rám nie je viditeľné) s vymeniteľné alebo non-vymeniteľné moduly, strop je veľmi podobné tradičným. Ale inštalácia takéhoto povrchu je veľmi zložitý, a v prípade opravy alebo výmeny modulov bude vyžadovať úsilie špecialista. Je jednoduchšie pripojiť a následne udržiavať strop s otvoreným rámom, keď moduly sú rozdelené na štvorce alebo obdĺžniky. Ak chcete aktualizovať útržok systém zavesenia, zostavených pod otvorený okruh, bude jednoduchšie a rýchlejšie. A to je dosť veľa na človeka.
Ale nemyslite si, že všetky kazetových podhľadov, by mali byť štvorcové alebo obdĺžnikové! Napríklad, v chodbe, môžete použiť schému so snímateľnými a čiastočne vymeniteľné moduly rôznych konfiguráciách, a na vytváranie trojrozmerných štruktúr bude potrebné pomerne neobvyklé vo forme modulov. Krivkový sekcie bude zabezpečovať plynulé prechody medzi úrovňami, a, s'miešajú s plochou súčasťou rámcovej pomôže vytvoriť zaujímavý inter'm riešenia, ktoré dávajú osobnosti na izbu.

Kazetového podhľadu, skôr, jeho vzdialených predkov bol používaný v starovekom Grécku, Ríme a Egypt. Textílie, pretiahol po obvode miestnosti, v tej istej rovine s strop, niekedy namočia do limy riešenie a vysychajú, utiahnuté, tvorí takmer rovný povrch. V 60-tych rokoch XX storočia nápad bol zhromaždený Švédi, a potom francúzskych výrobcov zdokonalená technológia výroby PVC-filmy, ktoré sa vyrábajú dnes na strop. Majú dosiahnuť dokonalú kombináciu vysoká pevnosť a plasticita obrazy od náročnosti aplikácie vplyv zmenšujúci sa, že udržať tajomstvo, tajomstvo výrobu jedinečných plátna. Rozptýliť pochybnosti o jeho silu, skeptici dokonca ponúkajú ako experiment stáť na plátne veľkosti v metroch štvorcových, natiahnuté na rám. Dospelých povolené aj skočiť na neho - v každom prípade, plátno bude natiahnuté, ale nie je zlomená! A po niekoľkých minútach späť do perfektnom stave.

S'kto sa objavil viac ako 10 rokmi v Rusku, kazetových podhľadov a rýchlo získal obrovskú popularitu vďaka jeho početné výhody. Tieto zahŕňajú:
- Jednoduchosť a hygienické zariadenia (celý proces trvá niekoľko hodín, na dva alebo tri dni v závislosti od zložitosti návrhu);
- Prakticky neobmedzené konštrukčné možnosti (kvôli plasticity materiálu je možné vytvoriť povrch všetky konfigurácie); strečové tkaniny môže byť lesklý (zrkadlovo) a Mat, všetky farby, nech vo svetle a sú ideálne výustiek;
- Antistatické vlastnosti a nevyžaduje dodatočné čistenie;
- Ekologické a požiarna bezpečnosť (oheň kazetového podhľadu nesvieti, ale len topí). A slnečnému žiareniu mu ľahostajný zachováva pôvodnú farbu a jas počas celej životnosti, ktoré podľa oficiálnych dokumentov je 10 rokov, a v skutočnosti - 100%!
- Vode odolný - jeden z unikátnych vlastností strop. V prípade povodní môžu vydržať až 100 litrov vody na jeden (! ) Meter štvorcový. Kvapalina sa zhromaždia na jedno miesto a formy bublina. Po čiastočnom demontáž a odvod vody textílie bude vyschnúť a vráti do pôvodného stavu, pri zachovaní dokonalý vzhľad a tvar stropu. A nábytok, steny, podlahu a, ako následok, obsah vášho Bankového účtu, bude spasený.
- Strop nie kondenzácii vlhkosti (tenkou látkou rýchlo sa zahrieva na teplotu miestnosti), takže môžu byť použité vo vlhkom prostredí.
- Inštalácia na strop sa zníži predpoklad výške len 3 cm;
- Výstavba na strop umožňuje okrem lustre vytvoriť systém zabudované svietidlá akýchkoľvek ťažkostí a bez obmedzenia ich počtu. Dôležité je, aby sa vopred určiť, kde sa bude nachádzať, a pam'nezabudnite, že sila žiarovky nesmie presiahnuť 60 wattov a halogénové - 35 W Okrem toho, v priestore medzi primárnym a natiahnuté strop môžu byť umiestnené akustické zariadenia, izolačné materiály a klimatizačných systémov;
- Jednoduchosť inštalácie zaisťuje dostupnosť všetkých zariadení a komunikácie, ktorá sa nachádza medzi základňou a natiahnuté strop a opakované demontáž nemá vplyv na kvalitu a vzhľad plátno.

Proces inštalácie je nasledovný: tenké PVC film (Barrisol) alebo textílií (Clipso) úsek a potom upevnené v špeciálneho rámu pevného PVC alebo hliníka, ktorý je upevnený pod stropom. Minimálna vzdialenosť interceiling space - 3 cm, veľkosť, ktoré sú určené predovšetkým na základe zvoleného systému, inštalácia a počet pomôcky, ktoré sú určené na to, aby mohol byť umiestnený pod stropom. Vzhľadom na skutočnosť, že postupom inštalácia na strop vylučuje výskyt nečistôt a špiny, to sa zvyčajne vykonáva po ukončení hlavných štádiu dokončovacích prác. Iba funkciu inštalácie je použiť teplovzdušná pištoľ pri používaní tkaniny PVC-fólie. Jeho pôvodnej veľkosti približne 7% menej priestoru strop, ale účinok molekulárnej pamäte'ATI zvládnuté špecialisti spoločnosti, zabezpečuje presnú zhodu vo veľkosti po inštalácii. Plátno Barrisol je vyrobený presné merania v závode vo Francúzsku a má zvárané po celom obvode elastické harpúny. Špeciálne stierky je stanovená pre montáž profilu, plátno je vykurovaný pomocou teplovzdušná pištoľ a bez námahy "prgorams" v profile. Po chvíli sa ochladzuje a vytvára dokonale hladký povrch. Počas vykurovacej teploty vzduchu v miestnosti môže dosiahnuť 45-50 C, a ak je tu priestor farieb, budete musieť zabezpečiť, aby išli cez tento proces v inom mieste. Ak ohriateho vzduchu je stále nevyžiadanej pošty, môžete použiť inú technológiu a nastaviť stropy vyrobené z polyesteru (Clipso). Oni nasýtených zmes polyesteru a prijať potrebné tvoriť sami. Materiál použitý na Clipso stropy 15-20 krát silnejšie ako PVC. A systém profilov z hliníka alebo vyrábajú lisovaných profilov z PVC, sa neustále vyvíja, dáva nové možnosti.

Veci sa nám to páči, alebo nie, ale s časom sa všetko mení. A nejaký čas to je len rýchlo. A dokonca aj strop urobila krok do nového Tisícročia previesť, s pokročilými funkciami. Nové textúry a farby, materiály a technológie, formou a funkciou - teraz to nie je len biele a hladké! A tak absurdné, môže byť považovaný za predpokladu, že v dôsledku revolučných trendy prichádzajúce zo stropu, meníme? A začať vnímať priestor ich domovov, a to nielen v rovine, ale vo výške nielen v prvých dňoch po skončení opravy!

Zdroj: dom. ngs. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика