суббота, 29 марта 2014 г.

Tepelné izolácie pre váš domov, minerálna vlna, izolácie stien, domov, izolácie, izolácia stien, izolačné materiály, izolácie domov

Tepelné izolácie pre váš domov

Dom, v ktorom žijeme, musí byť útulná. V zime by mali byť v teple a pohode v lete. Tento tepelný komfort je možné dosiahnuť len v prípade, ak vnútorných priestorov domu sú chránené pred vagaries počasie dobré tepelno izolačné materiály.

Znížiť tepelné straty budov a stavieb sú široko používané špeciálne tepelno-izolačné materiály, ktoré majú nízku tepelnú vodivosť, nízka špecifická hmotnosť, sú vyrobené v pohodlnejšie pre spotrebiteľov formulár a predáva za prijateľnú cenu. Napríklad, sklenená vlna sa vyrába vo forme dlho m'všetky rohože. Sú ľahko rezať obyčajný nôž, keď ktorým sa prakticky žiadny odpad. Tieto materiály sú odolné voči poveternostným vplyvom, a niektoré z nich nie sú zničené, dokonca aj na dlhodobý pobyt v zemi alebo vo vode. Pórovité štruktúra tepelno-izolačné materiály, pomáha znížiť ich zvuková priepustnosť. Špeciálne popularitu medzi odborníkmi použiť rohože a dosky vyrobené z tenkého skla, vlákien (jeho priemer 4-5 mikrónov).

Tepelné izolácie pre váš domov

Znížiť tepelné straty budov a stavieb sú tepelne-izolačné materiály z minerálnej vlny a expandovaného polystyrénu, nízkou tepelnou vodivosťou a nízkou hmotnosťou.

Vzhľadom na takéto vlastnosti rohože a dosky zo sklených takmer všade sú použité pre tepelné izolácie striech, podkroví a interfloor podláh, stien a podláh, do budov a stavieb. Všetky laminátové výrobky nie spáliť alebo napáliť veľmi zlé.

Laminát rohože sú k dispozícii vo forme dlhých čiar rôznej hrúbky a šírky. Majú hustotu 10, 5-25 kg / m 3 a tepelná vodivosť 0, 038-0, 047 W / m 2 (závisí od značky, produktu). Pre zvýšenie efektívnosti využívania v podmienkach, významných pravidelne alebo zvetrávaním niekedy maskované (kryté) s hliníkovou fóliou (na papier substrát) alebo handričku z laminátu.

Nie menej pohodlné a technologické vyrobené zo skleného obdĺžnika. Oni sú viac husté (13-85 kg / m 3) a menej pružná ako mať, ale lepšie udržať svoj tvar a nie je tak vystavený na vertikálne deformácie. Tepelná vodivosť tieto dosky od 0, 032 0, 0420 W / m 2, že je ešte o niečo lepšia ako na podložky. Okrem bežných dosky vyrobené z laminátu, ktorá je upravená priemyselná produkcia Garavani (majú vodu-odpudzujúce vlastnosti) dosky, a tiež dosky, nasirovna Shklovalakno list a hliníkovej fólie. Matka, ako ľahšie výrobkov, je vhodné použiť pre izolácie v podkroví a lofts. Sklenými doskami trochu ťažšie, a preto častejšie sa uplatňujú na tepelnú izoláciu podláh, stropov, pivnice, vnútorné priečky a vonkajších stien.

Jedinečné vlastnosti tepelnoizolačné dosky vyrobené z lisovaného polystyrénu. Sú vyrobené z pena, oxid uhličitý, polystyrénu a majú veľmi nízku tepelnú vodivosť (0, 025-0, 035 W / m 2), ktorá zostáva stabilné nielen v podmienkach atmosferickej vlhkosti, ale aj prostredníctvom priameho kontaktu s vodou. Hustota 35-45 kg / m 3, vlastnosti pevnosť 30-50 t / m 2 na 10%lineárnej deformácie.

Vlastnosti tepelne-izolačné materiály

Má relatívne vysoký kmeň-pevnostných charakteristík.

Šetrí izolácie a mechanické vlastnosti v rámci cyklických zmenách teploty.

Nie zničená kontakt s pôdu a rastliny.

Je nehorľavý materiál a nepodporuje proces spaľovania.

Šetrné k životnému prostrediu, pretože neobsahuje v štruktúre freons.

To sa používa na stabilizáciu teploty režim suterénoch budov a ich ochrana pred mrazom ich pivníc, izolácia stien, pivníc a zníženie tepelných strát budov prostredníctvom ich podzemné prvky. Vďaka svojej vysokej pevnosti a veľmi nízkej tepelnej vodivosti dosky extrudované polystyrénové peny je ideálna tepelná izolácia podlahy na prízemí, poschodí nad studenej pivnice a na tzv. teplé podlahy s núteným kúrenie. Ako dobrý tieto dosky a v iných prípadoch, napr. na izolácie striech, podkroví a interfloor overlappings, aby sa zabránilo opuchu pod základmi budovy.

Často izolácie vyžadujú prvky budov a stavieb s zložitejšia konfigurácia. V prvom rade sa to týka potrubia studenej a teplej vody a ventilačné systémy. Na takéto účely, kostra vyrobená špeciálne predmety v tvare valcov a rozšírenie (značka), podložky rôznych veľkostí. Tepelná izolácia valce, rohože a dosky technické účely maskované s hliníkovej fólie a skla, aby tých výrobkov, ktoré si vyžaduje silu, schopnosť chrániť proti vode a poveternostným vplyvom.

Tepelné izolácie pre váš domov
Mat vyrobené z minerálnej vlny, navyše horúci fólie.

Spolu s izolačné materiály, najmä vláknité, vždy používajte špeciálne filmy a nátery, ktoré sú určené na ochranu týchto materiálov od vlhkosti, fúkanie vzduchu tokov a na utesnenie spojov jednotlivých prvkov tepelnej izolačnej vrstvy. Bez takáto ochrana v mokrých alebo odpísané častí tepelná izolácia vytvorená tzv. tepelné mosty, podporovať nadmerné tepelné straty.

ProBar'Erna film (bariéry) chráni tepelno-izolačné materiály z vlhkosti, ktorá kondenzuje z vodnej pary obsiahnuté v atmosfére teplejších oblastiach. Super-rozptýlená film zabrániť mokré izolácie z vody, ktorá prichádza zvonku (ako pravidlo, to zrážok). Oni sú dobrí gidroizolyator, ale zároveň majú možnosť prejsť vodnej pary generované v interiéri alebo v priestore medzi parozábrana a vonkajšieho oplotenia areálu (steny alebo strechy).

Rovnakú schopnosť prejsť pár vode a vetru majú poschodí, ale ich hlavnou úlohou je zabrániť prierezové fúkanie izolácie plotu. ProBar'Erna film (bariéry) a vetru odolných náterov môže byť aplikovaný na vláknitých izolačných materiálov vo fáze ich výroby (podklad fólie z hliníka a skla fiber), čo výrazne zvyšuje produktivitu práce stavebné práce.

Vonkajšie zateplenie stien, z budov a stavieb, je vždy lepšie ako vo vnútri, ako to zabraňuje zamrznutiu stien v chladnom období. Avšak, to je niekedy potrebné izolovať steny zvnútra. Ak je toto vnútorné obloženie z gescartera na kovový rám, v intervaloch medzi profilmi rámu vhodné položiť laminát rohože alebo dosky s hrúbkou nie menšou ako 15 kg / m 2. Pre ich inštalácia nie je nutná ďalšie spojovacie prostriedky. Prirezku rohože alebo dosky na mieste by mali byť vykonávané s náskokom 2 cm z každej strany na zabezpečenie tesný zapadajú do klietky štruktúr a medzi sebou navzájom.

Pred izolácie z sadrokartónových by mali poskytovať ProBar'er - pull, nepremokavé membrány, alebo použité izolačné rohože (dosky), vrstvené hliníkové fólie. Ak sa tak nestane, vodná para, prenikol z priestorov, bude kondenzovať na chladnom povrchu steny a hydratujú izolácie, čím sa zhoršuje jej izolačné vlastnosti. Keď dobre padnúce izolácia a parozábrana film bude umiestnený, môže byť šité na stojane kovové kostry listy sadrokartónových.

Tepelné izolácie pre váš domov
ProBar'Erna film je stanovené pop izolácie.

Pre tepelnú izoláciu rozbil striech sa používajú gidrogenizirovannye laminát rohože a dosky s hustotou 15-20 kg / m 2 (čím väčší je sklon strechy, tým vyššie by malo byť hustota). Oni môžu tiež byť zachytené s hliníkovou fóliou. Fit miesto, rohože alebo dosky sú umiestnené v medzerách medzi krokvami, alebo nosník rámu. Ďalšie upevnenia nie je potrebné, vďaka elasticite materiálu.

Z vnútornej izolácie na spodnej strane krokvami upínacie popruhy pripojené parozábrana film (ak izolácie nie je kashirova fólie). Jej kĺby uzavretých s'pripojte lepiacou páskou. S vonkajšej izolácie na hornej strane krokvami alebo lúče koľajnice rámca podľa vonkajšie opláštenie položil hydroizolácie. Laminát rohože (dosky) nikdy mokré, medzi nimi a hydroizolácie by mal byť vytvorený vetraná medzera 2-4 cm, a hydroizolácie by nikdy prísť do kontaktu s týmito rohože.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика