понедельник, 31 марта 2014 г.

Technológia smerom od steny s keramické obklady

Príprava protiľahlých stien tým, dlaždice

Smerom stien tým, dlažba je v záverečnej fáze povrchová úprava steny. Všetky hrubé práce by mali byť v tomto čase ukončený. Je to ďaleko od vás, Pane, kto stojí na dokončenie zosúladenie procesu všetky steny v miestnosti. Potom dlaždice zbiehajú. Steny musia byť zladené, Rotbart by mali byť suché, všetko by malo byť na zemi a na ktoré sa vzťahuje s primer!

Prečo som zdôraznil skutočnosť, že musí byť plne vyškolení v všetky steny v miestnosti? Pretože nie je nič horšie, keď sa po čelí stien z keramických obkladov sú viditeľné rozdiely v rohoch. Ak začnete klásť dlaždice opraviť ho, bude už neskoro. Aby sa zabránilo tejto nočnej mory nemáte sa stalo - sa bude venovať náležitú pozornosť, aby tento proces vopred.

Technológia smerom dlaždice

Teraz pár mojich tipov, ktoré vám pomôžu steny revet dlaždice. Mali by ste začať s výberom dlaždice lepidlo. Prečítajte si zloženie dlaždice na obale, tam budú aj odporúčania pre výber lepidla. Ak nie, požiadajte predajcu, aby mi povedať, čo tento kameň je lepšie lepiť. Ak ste si kúpili dlaždice na trhu, nie je to stojí za to. Tam predávajúci je dôležitejšie predať ako pomôcť zákazníkovi, aby obloženia stien s keramické dlaždice.

Keď si kúpite lepidlo, pozorne si prečítajte pokyny na jeho pestovanie a využívanie. Ak lepidlo sa nalejte vodu, a on sa príliš tekuté, potom je lepšie lepiť nebude. Toto je prípad, kedy je potrebné uprostred zeme, inak keramické dlaždice, bude výzvou pre vás.

Odporúčam vám použiť lepidlo na povrch - lepšie na stenu. Aplikovať rovnomerne na mieste, kde bude lepená dlažba. Priamo smerom od steny pomocou dlaždíc tak urobili. Vezmite kameň, a pritisla proti múru, kabát s lepidlom. Máte pár sekúnd na jej trochu posunúť. Ak nemáte čas, a lepidlo dobrej držať pevne. Ak urobíte chybu, nie je to desivé. Dlaždice vrúble úhľadne spolu s lepidlom a potom otkachivaetsya v teplej vode.

Teraz ďalší bod. Existujú špeciálne oblastiach, ktoré sú nainštalované medzi dlaždicami. Pomáhajú presný (jednotné) medzeru. Nemali by byť zanedbané, bez nich si dlaždice presne tak, nie dať. Mimochodom, by nemalo byť dovolené tlak dlaždice na seba. Za takýchto hmotnosť môže prasknúť. Ak to chcete urobiť, a nechať na odvetu. Po dlaždice bude byť vykonané - tieto časti sú odstránené, a švy plášťa pomocou hladítka.

Na dyha ukázalo, rovné, dlaždice začne šíriť od spodnej vrstvy. Po prvé, dať celý riadok po podlahe, potom druhý atď., Prvá doska je umiestnená v rohu. Často sa stáva, že dĺžka stojí múr tak, že posledná doska nie je lož, to bude musieť byť zrušené. Pre takéto "cut off" dlaždice vybrať kúta. Rozmýšľate o tom, kde ho usporiadať podobné poškvrny smerom nechytilo oko. Mimochodom, tento problém je vyriešený mozaiky, keď dlaždice sú nakrájame na menšie prvky a šíriť v problémových rohu celej kompozície.

Keď dlaždice je už pripojené do steny, jej trochu zraziť špeciálne kladivo. To poskytuje najlepšie nastavenie dlaždice a lepidlá. Búšenie veľmi opatrne, aby pri stenách keramické obklady nie jej do splitu.

Postupujte podľa týchto tipov a budete sa stretávajú dom je čistý a uprataný, a ak je šťastie, a od prvého okamihu.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика