воскресенье, 30 марта 2014 г.

Dvere: dyhy alebo pole? 2010-11-16 16:31:30

Výstavby a rekonštrukcie.

Dvere: dyhy alebo pole?
2010-11-16 16:31:30


Naozaj, čo je lepšie a praktickejšie. Ako prestať?

Hľadáte interiérové dvere, každý z nás je konfrontovaný s problémom, ktorý sa dá zhrnúť do nasledujúcich slov: prečo dyha, nie množstvo alebo naopak? Na otázku, ako komplikované ako jednoznačný.

Výber interiérových dverí, by Ste mali vychádzať z konkrétnych oblastí, v ktorých budú inštalované. Tak, kúpeľne a izby s vysokou vlhkosťou, neznamená, inštalácia pevné drevené dvere. Vysvetliť, prečo: pole, pozdĺžne alebo celku, v každom prípade, zostáva byť nažive a neutralizovať jej pohyb (rozšírenie alebo kontrakcie) v procese prevádzky je prakticky nemožné. Preto, ak chcete nainštalovať masívne dvere na wc - nie je veľmi praktická možnosť. Ak Ste neotrasiteľné presvedčenie, že iba pole vojde do inter'jer izbu, potom v tomto prípade je lepšie zvážiť možnosti dyha pole. To znamená, že dizajn dverí je z masívneho lepené masívneho borovicového s položený MDF a lisovaných dyhy. V tomto prípade, mobility strom je minimalizované jeho dizajn.

Ako pre masívne dvere v ich dokonalé pochopenie, mali by ste vedieť nasledovné. Pilný dvere pole je veľmi dobrá a veľmi drahé. Typicky, rám je vyrobený z masívneho kusov kameňa dub alebo blesku (v prípade Európskej dreva), a panel z lepeného spolu dosky. Avšak, tento návrh má niekoľko funkcií. Aby sa zabránilo deformácii dreva, použitie starostlivo vybraných, sušené materiál, ktorý sa používa pre zodpovedajúce dreva s rovným zrna. Najviac často, počas ťažby dreva majú na jatočnú až 70 percent z dreva. Cena týchto dverí je tak vysoká, že naozaj kvalitné dvere môžu byť vyrobené len umelo a na objednávku. Sériovo vyrábané dvere, hoci sú stále veľmi drahé, ale zvyčajne majú pár krivkový vlákniny bary, z ktorej sa dvere, a o pár rokov môže ohnúť alebo trhliny. A v kĺboch crack s'sú takmer na všetky masívne dvere po niekoľkých rokoch. Pri výbere pevné dvere by sa mali vždy starostlivo skúmať všetky detaily a vyberte položku dvere s relatívne jednoduché vlákna na povrchu dreva.

Ak sa rozhodnete dyha MDF - bude poskytovať seba a svoje dubové od zbytočnej práce, nemusíte premýšľať o pravdepodobnosti vŕzgať, o zníženie alebo zvýšenie trhliny. Dyha dvere - lídrami trhu... a to nie je náhoda. Najviac často, výplň dverí je vyrobený z symetrické dyha, ktorá vytvára viac harmonický vzhľad. Výber materiálu je obrovský - od tradičných až exotické dubového dreva. Dyha je spracované vlhkosti-dôkaz riešenie, potom je aplikovaná na vrchole lak povlak na ochranu farby.

V skutočnosti, dyha, prírodný materiál, ktorý je kúsok z pravého dreva. Farba a textúra dvere vyrobené z dyhy - tradičné, ako pre dvere vyrobené z drevín. Takéto dvere sú krásne, ušľachtilé a prirodzené.

Rôzne modely ziskové charakterizuje dyhované dvere, získali veľa priaznivcov vďaka odolnosť, pevnosť a spoľahlivosť. Ale na otázku "čo dverí je lepšie? " Jednoduchá odpoveď je, nemusíte si vybrať dvere, bude závisieť na Vás a na tom, čo funkcie, ktoré potrebujete na dvere.

Dobrá voľba!


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика