понедельник, 31 марта 2014 г.

Plný komfort

Človek získava technológie, čo je to život. Dobre, ak sú všetky tieto systémy a objekty, jednoduché a bezpečné. Ešte lepšie je, keď predstavujú jeden celok.

Vieme, aké je to ťažké vstúpiť do nového inter'jer jeho obľúbenom kresle, ktoré nechcú časť, alebo kombinovať zbierku obrazov avantgardy s prvkami classic dekor. Podobné je to v prípade domácej elektroniky a technických systémov. Programovateľné diaľkové ovládanie dodané so systémom multi-zone audio a video prenosy "multiroom" rieši problém riadenie heterogénne spotrebnej elektroniky a dokonca režimy prevádzky, ale celkom schopný sledovať teplotu vody v bazéne. Bezpečnostný panel vás informovať o "nevyžiadaná pošta" prienik, ale nie je schopný tím sa zahriať pred príchodom, sauna.

Systém domácej automatizácie, osvetlenie, audio a video zariadenia, podporu života a bezpečnosti môže byť rozdelená do dvoch veľkých skupín:

  • systémy od známych výrobcov;
  • návrhári "do it yourself" v podobe rozmanitú sadu pomôcok.

Prvé spoľahlivé, ale majú obmedzené možnosti pre rozšírenie a integráciu s ostatnými systémami. Tie sú určené len pre fanúšikov. Zbierať na ich základňu zároveň spoľahlivé a multifunkčného systému je obvykle ťažké.

Je možné kombinovať v krajine dom užitočné vlastnosti týchto a iných? Áno, je, ale vyžaduje dve počiatočné podmienky. Po prvé, musí byť zariadenie schopné komunikovať s ostatnými. Po druhé, domy potrebné "e hlavu", ktorá bude trvať nádychom túžbami majiteľa a rodiny, udržať kontrolu všetkých zariadení v ich rukách, a poskytnúť včasné a presné pokyny na každého z nich. Takéto podmienky, zabezpečí systém ruských vývojárov "Pohodlné dom".

Váš zamestnanec a priateľ

"Pohodlné" house - váš osobný asistent, lekár, mechanik, kuchár, zdravotná sestra, bezpečnostné stráž a show-človek v jednej osobe. Ale čo je najdôležitejšie, elektronické mozgu je váš priateľ. Centrálny procesor postavený na Windows XP Embedded. Operačný systém je integrovaný pevne, takže vírus a hacker bezmocní. Okrem toho, že sa odrezať budovy? A tu bariéra - všetok softvér energetickej nezávislosti, aby sa rovnaké práce späť rozvodne. Prežívania, flexibilita a rozšíriteľnosť centra sú pôsobivé: video, bezpečnosti, osvetlenie, klíma, voda, DC oblasti je ďaleko nie je úplný zoznam, jeho subsystémy a služieb. Medzi exotické - zima, vykurovanie vyhrievané garáže, strechy a schody na verandu; všetky centrálne. Ale nemáte na skúšku, e anatómie. Stačí povedať: "ja som prišiel,". S heslom, samozrejme.

Jedným stlačením

Môžeš konečne zabudnúť na večnú otázku: "Urobte všetko, čo som vypnutá? Urobil byt? "Ísť do práce, stačí stlačiť jedno tlačidlo vypnúť svetlo, nastaviť úspornom režime vykurovanie a chladenie, zatvorte žalúzie, povoľte bezpečnostný a požiarny systém.

Pracovať vo vzdialenosti

Napríklad, v p'piatok večer vás a niektorí priatelia sa ísť do krajiny, aby sa relaxovať vo vani. Ale každý, kto je znepokojený - bude sa zahrieva. Môžete vytiahnuť z vášho mobilného telefónu, kliknite na tlačidlo a povedať priateľov: "Všetko je v poriadku. Už taví! ". A ak chcete sledovať, čo sa deje v domácnosti, kancelárie alebo auta. No, na to stačí len nainštalovať a nakonfigurovať "e hlavu vášho domova vzdialený systém riadenia.

Našu help

Pohodlné dom "- systém práva duševného riadenia v súkromných domoch. To umožňuje kombinovať zariadenia od rôznych výrobcov v rámci projektu a podporuje bežné protokoly zariadenia - C-Bus EIB, Lon, RS232/485, X10.

Sen moderné "Abramovich"...

Pohodlia vašej pohovky, môžete nastaviť osvetlenie, nastavenie klimatizácia v Skrini, dodáva sviežosť tón, zvýšenie vetranie, kontrola vlhkosti... Žiť, tešiť sa a nebojte sa. A telefónne číslo "01" môžete zabudnúť. Hlásičmi požiaru v každej izbe bude pracovať rýchlo a zabrániť hrozbe: hodinky niekedy kvôli ich stavu na displeji konzoly.

Nedobytné pevnosti

Video kamery nepretržite sledovať svoj "hrad". Uznávania sa rozhodnúť, čo robiť: ak je to váš priateľ môže byť odoslaná. A ak nepriateľ alebo cudzinec - to fotografie budú odoslané prostredníctvom MMS. Potom - so všetkými následkami, ktoré: vzdialené uzamknutie, aktivácii bezpečnostnej konzoly, príchod poriadková polícia.

Zdroj: ldacha. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика