понедельник, 31 марта 2014 г.

Onduline: skleníkových svoje ruky

Onduline: skleníkových svoje ruky


Onduline: skleníkových vlastných rúk. Jedinečnosť Eurosuper Onduline je, že materiál je odolný voči chemikáliám, lúhy, kyselín. Okrem Onduline vyznačujú vysokou odolnosťou voči mikroorganizmy, baktérie, škodlivý hmyz. To je široko používaný Onduline v domácnosti, počas výstavby drobných stavieb v krajine, vlastnou záhradou. Osobitná pozornosť by sa mala venovať priehľadné a priesvitné fólie materiál, ktorý môže byť použitý ako striech, skleníkov, zariadenie striech.

Cez priesvitné štruktúry, Onduline umožňuje prirodzené svetlo strešnom priestore, skleníkov a iných budov. Z Ondulin môžete vykonať pediments skleníkových streche otvory.

Začíname

Film je najčastejším materiálom na výrobu skleníkov v dach. Ale shift film prichádza nové typy materiálov, ktoré sa v relatívne lace umožňujú vytvoriť silný skleníkový, ktorá bude slúžiť nie jeden rok. Film bude trvať jednu sezónu, a na jar sa bude musieť znova pokrytie emisií skleníkových materiálu. To vyžaduje čas a úsilie, nehovoriac o médiách. Nuž, ak vám spadne film bez úhony. Ale búrka alebo silný dážď, krupobitie ohroziť integritu skleníky, spôsobuje škody na úrode. Aj keď budete používať high-pevnosť filmu, ktorý je podľa výrobcov, môže vydržať o p'päť rokov, je stále pravdepodobné, že dostať mimo jeho jeseň bez poškodenia.

Film skleníkových nie je veľmi vhodné použiť, pretože to vyžaduje neustálu prevzdušňovania v lete horúce počasie. To si vyžaduje trvalú prítomnosť v krajine, a tam môže byť niekedy prípade a v meste. Pôvodné skleníkových oveľa drahšie film. Kovový rám je doplnený sklom alebo fóliou. Ale v chladnom počasí, kovu nie je v teple, sa premieňajú na Explorer zima.

Ako alternatívu týchto možností môže byť skleník, vyrobené vlastnými rukami. Pre také emisie skleníkových budete musieť kúpiť len cementu a transparentné Onduline listy, upevňovacie prvky a hrebeň prvok. Vďaka správnej inštalácie hrebeňa prvok skleníkových bude uzavretá v strešnom priestore, nenechali dažďa alebo krupobitia dostať dovnútra budovy. Ako materiál pre bočné steny v skleníku môže byť sklo, alebo skôr starého rámu okna, ktoré vo veľkom počte aj dnes sú vyhodení z majiteľov pri ich výmene s dvojité Okná. Ak vy alebo niekto viete, rozhodol nahradiť Windows modernejšie, staršie môžete použiť v krajine.

Vybudované Základy na rovnom pozemku, na ktorý budete inštalovať celej konštrukcie. Stačilo, aby sa kapela Nadácie, ktoré môžu byť zapustených do zeme o 20-30 pozri Nadácia akty zem 30 cm, základne posilnené. Je žiaduce, Nadácia položiť peny. Dosky z tohto izolačného materiálu umožní, aby sa zabránilo zamrznutiu pôdy, ktoré by mohli viesť k zdvíhanie hlina počas mrazenia. Ako Nadácia môže pôsobiť betónovými stĺpmi, nie pás dizajn. Stĺpce skladaný mauerlat z bruskov. Z bruskov príprave prvky základe návrhu: debny, klietky, krokvy. Ako bočné panely môžu byť použité nielen okenných rámov a dverí s oknami so sklom. Toto zabráni poškodeniu skla v spodnej časti skleník. Toto sa zvyčajne deje vtedy, keď spracovanie pôdy v blízkosti hothouse.

Pri inštalácii rám, môžete nájsť takú výšku, že to nie je potrebné karleusa v troch úmrtí v skleníku, a prejdite do a z jej celej dĺžke. Optimálna výška sa môže stať výšky asi 170 nájdete Po inštalácii bočné prvky a ich fixácia medzi debne pokračujte debnenie skleníkových listy Ondulin. Transparentné hárky budú vytvárať prirodzené osvetlenie, ktoré je veľmi dôležité pre rastliny. Opraviť Onduline listy upevneniami na bedňu. Medzi materiálu Onduline a prepravka vytvorené medzery, vďaka zvlnený povrch strešnej krytiny. Tieto medzery poskytujú prirodzené vetranie v skleníkoch. V tejto budove je úroveň teplo a vlhkosť, sú pozorované v tradičných film štruktúr.

ONDULINE Prejsť na: Strešné ONDULINE


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика