понедельник, 31 марта 2014 г.

Vápenné mlieko alebo maľovať?

Prázdniny sú dlhé viac, a tie šťastné, ktoré majú určité Financie, už rozmýšľal, ako eliminovať dôsledky zábavy v byte. Zle-otvorte fľašu šampanského často robí dobrý strop v mizernej chybu. Potrebné urýchlene myslíte o opravu. A tu vzniká otázka, aký druh krytia kúpiť pre váš strop.

Whitewashing


Vysvetliť, čo whitewashing, žiadny zvláštny význam. A všetko tak dobre predstaviť, ako to vyzerá.

Plusy. Nízke ceny. Stačí použiť, a s niektorými skúseností, budete nikdy musieť najímať pracovníkov viesť strop v poriadku. Jediná vec, ktorá stojí za zváženie je, že whitewashing je z dvoch druhov: na základe kriedou a na základe slaked vápna. A ak váš strop už boli obielené vápnom, kriedou a nemôže byť použitý s'zdá špinavé škvrny.

Mínusy. Krátky-žíl. Po relatívne krátkej dobe, whitewashing začína crack a spadne. A ak sa rozhodnete vydať teda strop v kuchyni, veľmi skoro začne sa zmení na žltú a zdobené rôznymi škvrny neznámeho pôvodu. Toto všetko sa deje preto, že stropy v našich apartmánoch je často veľmi nízka. A kvapky oleja a sadzí z plechu dobre usadil na vápenné mlieko.

Farba


Zvyčajne pre vybaviť z stropy použiť vodou riediteľné farby.

Plusy. Schne rýchlo, maľované na jej povrch, môže sa umývať, je vhodný pre maľovanie na omietky, betón a tehla.

Mínusy. Bohužiaľ, nie sú veľmi odolné. Tiež, aplikovať náter je pomerne ťažké, ako pred náterom nevyhnutne'uistite sa, že priložte strop. A keď znova uplatnenia bude musieť odstrániť starý náter, inak strope zostane výmole a rozvod.

Dlaždice


Pre vybaviť z stropy použiť špeciálne dlaždice z penoplena. Je to ľahké, mierne pórovitý materiál, ľahko pripomínajúce peny. Dlaždice sú upevnené pomocou špeciálneho lepidla. Tam sú rôzne farby a úľavu kresby.

Plusy. Ak ste už paklaji Tapety, vápenné mlieko alebo maľovať strop - potom úplne zničiť ich úsilí o zosúladenie steny v božskej podobe. A tak budete môcť zdobí strop absolútne žiadne poškodenie na Tapetu.

Mínusy. Ako dlaždice, nemožno použiť v kúpeľni, ako od vlhkosti a ona začne odpadávať. Navyše, mnohí jednoducho nemajú radi stropy v poli.

Kazetových podhľadov


Sú upevnené pomocou reek. Náter je široký pás z plastu alebo ľahký kov. Kazetových podhľadov sú už nainštalované halogénové žiarovky. Farba môže byť takmer žiadne. Môžete si vybrať strop brilantné odráža kovov. Takéto stropy sú aplikované na vybaviť z kúpeľne a chodby. Spálňa a obývacia izba sú spravidla nie sú vhodné do inter'jer.

Materiály na tému

Oprava stropu
Ako vidieť tvoju tvár vo hviezdnej oblohe
Kanonik domov z neba
Ako si vybrať kazetového podhľadu
Plusy. Výstavba bude trvať dlhý čas. Na takéto stropy sú žiadne škvrny od vlhkosti, môžu byť čistené aj s použitím čistiacich prostriedkov.

Mínusy. Oni "auto" v priestoroch cm p'pätnásť výšky. A v niektorých apartmánov je veľmi významné. A aj pri nákupe povinné'uistite sa, že venovať pozornosť lampy. Je lepšie si kúpiť strop s vypuklý lampy. V byte žiarovky prehriatiu a explodovať, výrub všetkých elektrickej energie v dome. Výrobcovia hovoria, že to sa dá vyhnúť tým, že kúpi svetlo špeciálne adaptéry. Ale tieto adaptéry sú pomerne drahé, a nájsť ich veľmi ťažké.

Strop


Strop je uzavretá celej látky vyrobené zo špeciálnej, mierne pogumovaný materiál. Farba podľa vášho výberu: od bielej upokojiť zrkadlo alebo perly.

Plusy. Vyzerá ako strop v pohode. Je ideálny ako pre kúpeľňa a obývacia izba. Nie sú žiadne dráždivé mnoho štvorcov alebo pásky, bez ktorých nemôže robiť, ak môžete zvládnuť priestoroch dlaždice alebo prostredníctvom zavesenie. Ľahko sa čistí. Dokonale skryje všetky nezrovnalosti váš starý strop. Dlhú životnosť.

Mínusy. Veľmi-veľmi drahé.

Zdroj: Vybavenie Domácej

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика