воскресенье, 30 марта 2014 г.

Home office

Home office je užitočné mať v niektorých prípadoch. Ak bol dom zamorený tolstoj, Korney Chukovsky, alebo rastie mladý Einstein, potom skrývanie ich v kancelárii, môžete bezpečne užívať si života, v čase, kým budú behať po izbe, trenie jeho čelo, chytiť inšpiráciu a kričať "Eureka! " - To Je, keď dom má naozaj pracovitých ľudí, ktorí chcú odísť do dôchodku.



Home office potrebné sprevádzať ho prišiel dôležité hostí na podnikanie alebo nalákať nových zákazníkov mimo pracovného času, aby sa mu hovoriť s mladými obdivovateľ vaša dcéra; aby nie ísť do práce, a na prácu doma - ale nie medzi kuchyňou a cheesecakes žena; v záujme miesto na pultoch vzácne zbierky, ak chcete zobraziť iba vyvolených, a kľúč k Skrinke vždy možné nosiť na krku... Veľa z toho, čo home office. Najmä ak je izba.



Ak extra priestor nie je, otázka je, nie o home office, a o pracovnej oblasti, oblasti, - alebo len o umiestnenie v obvode akejkoľvek miestnosti, kde, okrem iných nábytok bude musieť ubytovať a pracovný Stôl s pár políc.

Samostatné izby

Komplet nábytok pre obyčajných priestranné štúdia môže byť štandardné a nie. K obvyklé nastavenie sú písomné alebo comp'počítač tabuľka pracovné kreslo, gauč (ak chcete oddýchnuť od práce, alebo stoličky na sedenie hostí), konferenčný stolík alebo knižnice. V štandardná sada office sa môže prihlásiť Skrinky pre video a audio zariadenia, police na CD a DVD. Možno v kancelárii bude potrebovať bezpečnosť Vkladov box. Non-standard komplet nábytok v kancelárii, sú veľké predviesť a stojany (zbierka), bar, vstavané skrine.



Dizajn a štýl dizajnu existujú dva hlavné smery v konštrukcii Skrine - klasické a moderné Skrine (moderné alebo high-tech). V klasickom štúdiu, pripomínajúcimi atmosféru večné hodnoty. Nábytok je drahé, masívne, vyrobené z dyhy alebo pole vzácnych plemien stromu. Veľmi často v kombinácii kože a stromy'drevené výrobky, nábytok. V liečbe - drevorezba, gilding. Často používajú tmavé drevo, ktoré dáva nábytok spoľahlivosť a pevnosť. Používa sa tiež nábytok "staré" - z obchodov so starožitnosťami alebo osobitne "vo veku".



V inter'interiérové klasické drahé úrad nemôže urobiť bez toho, skrinka, plnené zriedkavé alebo starých kníh. Steny a strop ako izieb je pokryté drevom. A rozmanitosti a širokej škále farieb a dokončovacie možnosti umožňujú vytvoriť nie je ako ostatné inter'kariéru.

Viac mladých, alebo nie tak konzervatívnych ľudí, ako skrine smeroch moderné a hi-tech. V návrhu takýchto služieb je iný sklon: vo svetle tóny, nábytok, tenké hornej a tenké kovové podporuje.



Mnohé prvky zo skla a kože. Takmer vždy - ľahký dizajn (viac racionálne využívanie priestoru). Povrchová úprava nábytku - dyha, alebo syntetické materiály.

Úrad oblasti, v kombinácii s inými izba

Ak home office má kombinovať s inými izby, všetky obytné myšlienky, možno vysledovať dva veľké trendy - alebo Kabinetu radikálne "schovávať a zakrývať", snaží uzavrieť tabuľky, comp''yuter a police v šatníku, pridať, odstrániť položky, na pokrytie pracovného nábytku podľa farbu a štýl nábytku v obývacej izbe, aby sa "skladacie" pracovné miesto (Desk - transformer, ktoré môžu byť odstránené, aby sa premietli do časti kuchyne a pod.).




© Christoph Koster ivd. ru

Ďalšou myšlienkou je zámerne ak chcete vybrať alebo oddelené domáce kancelárie od ostatného priestoru, systém pre tento oddiely sadrokartónové alebo sklenené bloky, prichádza s obrazovky na kolesách alebo skladby, alebo oplotenie Kabinetu prirodzené prekážky: police počet mobilných skrine.






ivd. ru

Často pomôcť domov organizátori prichádzajú sami architektonické prvky z ich bytu - prítomnosť Bay okna (semi-kruhový, trojuholníkový alebo multi-tvárou sklo rímsu v stene budovy), dobre izolované balkón, výklenkov pod schody alebo úzky priestor medzi stenou a ohýbať stĺpcov. Kabinet rohy môžete miesto a tam je výhodou pohodlné, kompaktné a mobilné kancelárskeho nábytku pre malé izby a úzkych miestností dnes predáva veľa.





Hoci, v každom prípade, má svoje klady a zápory. Ak ste kombinovať štúdia s spálňa - je tu veľmi výhodné pracovať - nie preniknúť extra hluku. Je tam dostatok miesta pre vybavenie kancelárií, často majú vstavané skrine. Nevýhody - pracujú neskoro do noci bude v rozpore s spať v spálni na inej osoby ako office nie je vždy vhodné vykonávať neznámu osobu. Zariadenie spálne na v podkroví skvelé miesto, kde si môžete vytvoriť okno s krásnym výhľadom, alebo na samote, tvorivé den, ale môže byť príliš nízky strop, nie je dostatok svetla. Ak podkrovie nie je sofistikované izoláciu a tepelnú izoláciu môžu byť veľmi horúce alebo príliš studené.

V suterén na prízemí je vhodné, aby do Skrine, či tam nebudú problémy s vlhkosťou, vlhkosť a kúrenie.
V jedálni a spoločná izba hostia, deti a atmosféru relaxácie môžu brániť sústrediť sa a pracovať produktívne, nebudú môcť odísť do dôchodku. Podľa rovnakých zásad nie je vhodné pre office kuchyňa (a chodbou, príliš). Ak zariadiť domácu kanceláriu pod schodiskom, sa môže prejaviť nevýhodou je nedostatok miesta nad hlavou.

Ergonómia pracoviska

Práce na území home office musia byť organizované tak, aby sa minimalizovala záťaž a cítiť sa pohodlne v kresle pri stole, v prednej časti monitora, ktorý siahal za potrebné knihy, ktoré majú ohnuté dole k systémovej jednotke. Dlho sedavý spôsob práce je škodlivé, ale ak by sme ju odmietnuť nemožné vybrať kreslo s opierkami rúk a hlavy, odstránenie záťaž z m'svaly ramenného pletenca. Elastické stoličky opakuje anatómia späť, zníži záťaž na chrbticu. Dizajn stoličky je vraj na podporu tela, bez vytvorenia nadmerné deformácie späť.



Najviac užitočné pre zdravé pracovné uznané zakrivené zahnuté tvar stola. Vzhľadom k concavity, používa väčšina územia týchto tabuľkách, pretože ruky sú ľahšie dosiahnuť "pracovná plocha" - 35-40 pozri pultu Oblasti na dobrej tabuľky nesmie byť menej ako 1 sq m Tabuľka výška od podlahy musí byť najmenej 74 pozri Ak úrad oblasti potrebuje "skladu" doplnky, podnosy, stojany - sú lepšie, aby neporiadok na stole, a používať namontované varianty. Stoly na kolesách a poplatky police a skrine pomôže usporiadať pracovné miesto podľa zásady "všetko po ruke" - keď je potrebné najprv všetky predmety sú na dĺžku paže.



Najlepšie osvetlenie pre Stole zostávajú stolná lampa. Lampa svetlo s chladným modrým odtieňom sa pneumatika oči menej ako žltý od žiarovky. Okrem stolná lampa, v miestnosti by mala byť m', ktorý šíril osvetlenie spoločných zdroj svetla.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика