суббота, 29 марта 2014 г.

Príprava stien, sprievodný

Príprava stien, sprievodný

Drevené opláštenie od podlahy až po strop sa najčastejšie používa na dekoratívne vybaviť jednej zo stien miestnosti. Nástenné obklady na prsia úroveň je obvykle sa konajú po celom obvode; v tomto prípade je na hornej časti puzdra, spravidla, sú pripojené Reiki nožnice.

Pre inštaláciu strom'drevené panely musia byť pripevnené k stene cez horizontálnych pruhov. Keď pokrývajúce steny od podlahy až k stropu, podlahy sú stanovené na úrovni podlahy a stropu, ako aj medzi nimi, s intervalom 760 mm Pre kožu na hrudi, ideálny na použitie tri bary pripojené v rovnakej vzdialenosti od seba. Výška horného limitu musí byť rovná 860 mm Pri horizontálnej inštalácie uzavreté krycej pásky zvisle. Podrobnosti o inštalácii fólií, vrátane použitia lepidla namiesto rhombus.

Ak soklové sú dostatočne hrubé na to, že sa dá použiť ako spodná konzola.

Je ťažké odstrániť sokel, nie ich poškodeniu, tak to je najlepšie nechať na mieste a zvládnuť nové nástenné tabule, ktoré sú kombinované s staré.

Ak chcete nainštalovať izolácie na vnútornej steny nie sú povinné'nevyhnutne, ak nechcete, aby zvukovú izoláciu. Vonkajšie steny pred pokrýva by vždy mali byť izolované a robiť korektúry.

Užitočné tipy

Pri určovaní počtu uzavreté krytiny na vedomie, že skutočná šírka dosiek z prednej výrazne menej, ako je ich nominálna šírka pre prítomnosť drážky a hrebene. Napríklad, Rada s menovitou šírkou 100 mm je predná plocha skutočná šírka 90 mm Je tiež dôležité, s'objasniť existujúce rozsah dĺžky dosiek, ktoré vám pomôžu minimalizovať odpad. Je jasné, že pri inštalácii pokrytie výška 860 mm odpadu bude oveľa menej, ak si kúpite Rada dĺžka 1, 8 m, nie 2 m

Pásy

Krok 1

Príprava stien, sprievodný
Ak chcete nainštalovať poschodí na prsia výška, opatrenie 860 mm od podlahy a dať na stenu v duchu značkou pre hornú hranicu. Potom platí 430 mm od podlahy značky pre druhý popruh. Nainštalujte kryt na stenu začať s trim na strop úrovni.

Krok 2

Príprava stien, sprievodný
Výbava bar vo veľkosti. Vŕtačka spolu to príručka otvory na rovnakej vzdialenosti od seba, alebo v súlade s miestach regály z kostra, sadrokartónové steny. V omietky na stenu, vyvŕtajte otvory a vložte do rúry. Pripevnite popruh na stenu.

Krok 3

Príprava stien, sprievodný
V pokovovanie niekoľko steny s'dnata príruby na vonkajší roh zadok. Vo vnútornom rohu, najprv pripojiť rovnakej rovine. Pripevnenie na stenu druhý bar a vložiť medzi lamely z orezávanie Predstavenstva poskytnúť povolenie na pokožku. Pripojte popruh, ako je popísané v odseku 2. (Prvé nastavenie orezania panel, dosiahne rohu. )

Krok 4

Príprava stien, sprievodný
Pred pripojením remienka vyplniť medzery medzi bar a steny s malé kúsky kartónu, vyrobené z potrebnej hrúbky.


Inštalácia izolačných vrstiev

Krok 1

Príprava stien, sprievodný
V rukaviciach a respirátor, nakrájame na malé kúsky z izolačného materiálu a vložiť ich medzi lamely. Ak bude inštalácia plechové krytiny, najprv pripojte vertikálne zbraní, ich umiestnenie v miestach spojov okraji panely.

Krok 2

Príprava stien, sprievodný
Izolácia je potrebné iba pre vonkajšie steny. Rez prúžok plastové filmy a klipy pripojte jeden koniec na hornú hranicu. Nech asistent bude ťahať pruh dole. Začnite od hornej časti, pripojte zátvorkách polyetylénu v ďalších barov. Odstrihnite.

Krok 3

Príprava stien, sprievodný
Na zabezpečenie účinnosti korektúry potrebné tesnenie vertikálne spoje. Nalepiť pásku na začiatok šev. Uvoľnite ju a vytiahnuť. Podržte pásku na film. Pečať všetky švu od zhora nadol. Použitie vodotesná páska.

Dosky z expandovaného polystyrénu

Príprava stien, sprievodný
Namiesto izolačné dosky možno použiť dosky z tvrdej peny polystyrénu. Hack píla s malou teeths výbava doska veľkosť a vložiť medzi lamely. Tieto dosky sú vodotesné, takže ich použitie si nevyžaduje ďalšie korektúry.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика