воскресенье, 30 марта 2014 г.

Okno armor: mreže, okenice, rolety 2011-03-31 17:42:56

Výstavby a rekonštrukcie.

Okno armor: mreže, okenice, rolety
2011-03-31 17:42:56

Pre zabezpečenie okno vybaviť mreže, okenice, rolety. Mnohí veria, že tieto položky pre všetky jeho užitočnosť sa môžu pokaziť vzhľad domu, ale teraz výrobcov šikovne kombinovať funkčnosť s estetikou, ktorá vám umožní vstúpiť ochranné stavby v každom architektonický vzhľad domu. Uvažujme všetky existujúce typy okien "brnenie".

Hrať


Tradičné ochranné dizajn pre Windows mreže. Najúspornejší možnosť - zvárané rošty z kovu. Špecifický súbor diely pre nich vyrobené väčšinou z tyč s priemerom 10-18 mm, a potom zvaru ich pomocou ručné oblúkové zváranie, vytvára vzor. Zatiaľ čo kombinácia Požičovňa jednotlivých sekcií a pomocou skrutiek, zameraná na šablóny a malé kované železné prvky, môžete vytvoriť pomerne zložitý, jemná obrázok. Hrať bezpečné a spoľahlivé, mali by ste odísť, vzdialenosť medzi tyčami až 18 cm a pomocou tyče s priemerom najmenej 16 mm a štvorcového prierezy od 14 x 14 mm


Kované prvky polí, môžete to urobiť s pomocou hydraulického stlačte tlačidlo. Rozlišovať takýchto výrobkov z kovaných sprievodca, nie je jednoduché: položky majú zložitý tvar, a na povrchu kovu s vysokým stupňom dôvery v simulovanom stopy ručné spracovanie. Ale napriek relatívnej účinnosti a rýchlosti Montáže (stožiare, je zostavený z ready-made položky, priniesol zo skladu), zatiaľ tento produkt nemá nárok na umelecký a individuálny štýl.

Exkluzívne mriežky sú vyrobené s pomocou umeleckého kovania. Budú nielen bezpečné, ale aj prvok, ktorý bude klásť dôraz na architektonické originality budovy, jeho štýl. Samozrejme, toto dielo si vyžaduje investíciu, ale to vám umožní vytvoriť takmer akýkoľvek ornament, väčšina zložitých rastlinného, živočíšneho alebo abstraktné. Okrem týchto kované výrobky predbehne razenie na spoľahlivosť: s tzv. voľné kovanie sa stane, koksovanie nasycovania uhlíka povrchovej vrstvy z kovu a jej štruktúra sa stáva v poriadku, ktorá dáva mriežky najmä silu.


Na exkluzívny výrobok slúžil mnoho rokov, poskytnúť mu ochranu proti korózii. Hrať by mali byť pokryté alkydové laky. Skloviny ruskej výroby sa bude konať v jednom alebo v dvoch rokov, import, napríklad, Sadolin (Dánsko), Tikkurila (Fínsko), Hammerit (UK) - až štyri-p'ATI rokov. Viac dlhodobú ochranu poskytne patina - spracovanie mreže s špeciálne zloženie, ktoré môžu byť vyrobené v medi, zelená, bronz, ružovej farby. Keď sa technológia ho dokáže ochrániť kov proti korózii na obdobie 10 rokov. Najviac odolné, ale drahé možnosť - prášková vrstva záruka na to je až 20 rokov.


Hrať okrem iného môžu byť rôzne a spôsob upevnenia. Môžu byť pevné (Windows), (swing s jedným alebo dvoma listov), posuvné dvere (predstavujú kovový rošt sa skladá z dvojitej zvislý rad "P" - tvare profilu, s'United mobile zberača do jedného textílie) a odnímateľné držiaky do otvorov pre skrutky, skrutky typu).

Predtým, než sa rozhodnete, aký hardvér je pohodlný a spoľahlivý pre Windows, mali by ste sa poradiť s odborníkom, pretože v tomto prípade, tam sú niektoré obmedzujúce nuansy. Tak, napríklad, túžba chrániť


Windows prvého poschodia vedie k tomu, že sa vytvoriť stacionárne hrať. Upozorňujeme však, že je to porušenie pravidlá požiarnej bezpečnosti, ako stacionárne hrať blok všetko späť spôsob evakuácie budovy alebo bytu. Preto, ak chcete byť v súlade, jeden z polia je potrebné, aby sa priori vnútornú montáž alebo mortise zámok (ktorý je povolený pre miestnosti s jedným vstupné dvere). Prečo si vybrať hojdačka, a nie posuvné mreže, je jednoduchá: ten nemá takéto tuhosť, a tým sa znižuje jeho ochrannú funkciu, že Okná na prvom poschodí je neprijateľné.

Okenice


Okenice, ktorý snáď najviac dávnych ochranné okenné konštrukcie. Keď sklo nie je ešte nastaviť, a sľudy bol k dispozícii len pre elitu a bohaté, okenice pevne bráni dom z vetra a slnka, a na Sibíri slúžil ako dodatočná izolácia. Samozrejme, klasické považuje za presne stromy'drevené posuvné okenice. Stále používajú ich ako dekoratívny prvok, ktorý môže prekvapujúce transformovať Exter'jer domu, a ako dodatočná ochrana.

Stromy'drevené okenice môže byť panel Rady (prijatí z dosky), obložené (pozostáva z rámu a vložky) a expanzie (z hrúbka lamiel - stromy'drevené dosky, otáčať v uhle, ako žalúzie). Tento panel okenice drevené, vystužené kovových prúžkov a rohy, a má tiež zámok, zárubňa alebo systém ventilov, spoľahlivo chrániť dom pred vlámaniu.

Na základe individuálnej objednávky vám bude jedinečný vyrezávaný okenice, že sa bude dať dokonalosti vidiecky dom v ruskej štýl. Tieto žalúzie môžu byť vyrobené z osika, jelša, Lipa. Pri výrobe iných typov používajú väčšinou borovice a duba. Samozrejme, stromy'drevené okenice by mali byť pokryté ochrannou impregnácia, potom budú trvať dlhú dobu.

Docela populárne možnosť - swing kovové okenice.


Vzhľad môžu lamelový a hluchý. Konštrukčne pozostáva z prepravného rámu plochu alebo trubku obdĺžnikového prierezu, ktorý je zvárané teleso, a okenice. Hluchý, samozrejme, nie sú rozlíšené estetiku, ale sú vysoko spoľahlivé. Budú ideálne pre krajiny domy, ktoré v zime "zachovaná". Po zime tieto žalúzie sú ľahko odstrániť a umožniť, aby si architektúry svojej milovanej krajine dom. Lamelový je viac elegantný verziu, napriek tomu, že majú dostatočné vzlomostoykosti. Sú vyrobené z dosky so šírkou 30-50 mm a hrúbka 2 mm, ktoré sú kapely alebo ohnuté profil Z-tvarované. Plutvy sú zvárané mieste zvárané na rám (každý z nich krepjat v štyroch alebo šiestich bodov), alebo vložte do otvorov rezané laserom na jednej strane profilu.


Najnovšiu verziu poskytuje vylepšené zabezpečenie okenice. Zámok žalúziami alebo na hornej a dolnej časti závory, alebo na špeciálny zámok, ktorý pripomína bezpečné. Veľmi užitočná funkcia - západku otvorená pozícia, ktorá zabraňuje veterné poryvy zatvorte uzávery. Rolety môžu byť vyrobené z rôznych tvarov a konfigurácie: klenuté, kolo, trojuholník, jedno-, dvoj-, troj-a cetilistat.

Pre tých, ktorí nemajú radi dať bary na Windows, dokonca aj jemné, argumentujúc, že sú spojené s článková, vhodná možnosť železa s mrežovou okenice. V skutočnosti, toto posuvné tyče, ktoré môžu byť tiež kované s krásne zdobenie alebo aj vegetatívne vzor.

Okenice


Rolety je jedným z najviac rozšírené možnosti pre ochranu Okien. Rolety poskytujú flexibilné ochranné natieranie kovových hrúbka lamiel, ktorý je skrútený v ochrannom poli nachádza v hornej časti, a ak je to potrebné odvíja, posuvné na kovové sprievodcov, a úplne blokuje okna otvorenie. Táto expanzia plátno zaznamenané nižšie uchovávania zápcha, alebo v dôsledku konštrukcie šachty, a boxy.

Sú zvisle, ale môže byť namontované na strešné okno, ak strechy uhol relatívnej vertikálnej nie je viac ako 40 stupňov.


Montáž roliet môže byť realizované tromi spôsobmi. Podpis - vložiť boxy vo dverách a vkladanie krabice v stene. Prvý z nich je najviac obyčajný, pretože to je jednoduché, aby sa v domoch, kde už hotové fasádne práce. Avšak, box je nepravdepodobné, aby systém Windows obchod. Okrem toho, zlodej faktúry dizajn celkom podmienené, pretože vás môže trhať stenu pomocou jednoduchého nástroja.

Druhý spôsob umožňuje čiastočne alebo úplne utopiť okno vo dverách a aby bolo menej viditeľné, a na posilnenie návody na svahoch, a tak zabezpečiť väčšiu bezpečnosť, dizajn. Avšak okno sa zatvorí hornej časti okna, pričom niektoré užitočné oblasti, a aj keď to je niekedy možné zdobia steny, vo vnútri bude stále viditeľná, pokiaľ nie je monoblok s oknom. Takéto systémy, tzv. ochranný systém Windows, sa dá nastaviť v štádiu výmena Okien. Oni sú plastové okno, dock s'dowolnego profil nad ním izolované box (aj z PVC). V tejto metódy inštalácie box je ľahko zamaskovať stenu aj mimo. Pre city apartments takéto zabezpečenia systému Windows sa zdá, že najlepšie hodí.

A pre chata konštrukcia ideálne - tretí spôsob inštalácie, ktoré v stene nad dverami usporiadané výklenok pre kanálov.


Spoľahlivosť roliet závisí na materiál lamiel. Môžu byť vyrobené z hliníka alebo ocele. Plátna oceľových lamiel pevne na medzery, ale sú ťažšie ako hliník a vyžadujú silnejšie elektrické jednotky alebo kompenzačné pružinový mechanizmus. Pre ochranu proti atmosférických javov, korózii doska pokrytá špeciálne nátery, môže vydržať mnoho rokov prevádzky na čerstvom vzduchu. Farba gama farieb je veľmi široký, čo umožňuje rolety s organicky zapadajú do každého architektonického štýlu.


Jeden z najúspešnejších úpravy okenice - valec mriežok. Na rozdiel od husté nepriehľadné tkaniny pre rolety, kolieskové mriežky nechajte svetlo a čerstvý vzduch, ktorý sa často robí univerzálne riešenie.

Rolety môžu byť vybavené elektrické pohony, čo vám umožní ovládať z diaľkového ovládania.

Markízy

Ochrana týchto prvkov - slnečné lúče a zrážky. Najčastejšie markízy sú prístrešky alebo stanov, ktoré sa používajú na ochranu verandami, balkónom a otvorené oblasti, v prednej časti domu. Poskytujú pohodlné tieň, nedávajú steny stupňovať, a slnko, aby zadať cez Windows.


Dizajn Markíze sa skladá z skladací mechanizmus, práca z disku, a priamo textílie že strecha keď minimalizovaný je skryté pod horný kryt. Najčastejšie ťažké pre detaily použitie hliníkovej zliatiny. Sú pomerne jednoduché, však, odolný voči rôznym poveternostným podmienkam. Kov prechádza anodická oxidácia hliníka, ktoré je vykonávané elektrolytickým metóda. Teda v dôsledku oxidácie povrchu kovu je tvorený korózii odolná vrstva oxidov.

A plátno markíza môže byť dralon (akrylové tkaniny). Má dobrú odolnosť voči negatívnym prírodných faktorov.


Ako rolety, markízy môže byť ovládané manuálne alebo elektricky (cez tlačidlo vypínača alebo diaľkového ovládania).

Tiež môžu byť vybavené so zabudovaným inteligentné senzory, ktoré bude monitorovať bezpečnú prevádzku útulku, v závislosti od počasia a dennej dobe. Systém môže byť nakonfigurovaný tak, aby, napríklad, ráno Markíze sami boli zobrazené, a vo večerných hodinách, alebo počas nepriaznivého počasia, - baldachýn, bolo ísť do plášťa vložky alebo kazety.


Poskytnúť ochranné zariadenia pre domácnosti by mala stále vo fáze návrhu. A keď staviate dom zvážiť niektoré nuansy. Napríklad, pri montáži okenných rámov sú lepšie v stredu otvorenie alebo shift ich strane miestnosti. To vám umožní ľahko nainštalovať ochrannou konštrukciou. Mimochodom, ak chcete tak urobiť, najlepšie pred začiatkom externý vybaviť z domu - pomôže vám to vyhnúť sa niektoré problémy.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика