суббота, 29 марта 2014 г.

Filmy

Domáce kino s'sa objavili relatívne nedávno, táto móda predstavil milionári, významných politikov a filmové hviezdy. Táto radosť drahé elite, ale napriek náklady a určitých podmienok, ktorých realizácia si vyžaduje zriadenie takéhoto zariadenia v domácnosti, popularity domáce kino rýchlo rastie.


Domáce kino je profesionálne navrhnutý priestor, ktorý ponúka veľký displej, špeciálne vybrané akustika a projektor s vysoko optické rozlíšenie. Všetky spolu "work" vytvoriť pocit, "prítomnosť vo vnútri znázornená situácia," filmy.

Kvalita vybraté a nainštalované správne technológie a závisí od celej plnosti, ktorú zažívajú pocity. Napríklad, vysoko kvalitné video projektor vytvára obraz s vysokým kontrastom a sýtymi farbami a prirodzenú reprodukciu farieb. A obraz je v'objemnú, prinútiť divákov, aby sa cítili v blízkosti tie, ktoré sa objavia vo filme, v dobrom kine.

Ale aby správne vybrať komponenty a inštalácia takéhoto systému, potrebné odborné znalosti. Preto je lepšie obrátiť sa na odborníkov, najmä teraz, že existujú firmy, ktoré sa špecializujú na inštaláciu týchto systémov.

Nebudeme sa zaoberať s technickými vlastnosťami a typy zariadení je, ako už bolo spomenuté, práca špecialistov. A definovanie funkcií, inter'interiéry objektu, ktorý chcete nainštalovať zariadenie na domáce kino.


S cieľom zabezpečiť najlepšiu kvalitu zvuku a obrazu, filmy by mal byť umiestnený v samostatnej miestnosti, je lepšie, ak to bude mať predĺžený pravouhlý formulár s minimálnym počtom Windows. Hrubé závesy na oknách - povinné'Eskov. Ešte lepšie, keď je v miestnosti pod domáce kino je vybraný v etape návrhu alebo bytu alebo domu, potom môžete zvážiť umiestnenie reproduktorov a vložiť ho do spojovacie káble a reproduktory dochádzky inter'jer.

Veľkosť miestnosti, domáce kino určuje výber technológie. Ak nemáte túžbu, alebo schopnosť vytvárať domáceho kina s veľkým displejom a projektor, môžete nastaviť TELEVÍZOR s veľkoplošnej obrazovke alebo plazmy. Ale v každom prípade, priestrannej kúpeľne majú silný a prepracovaný zvukový systém s veľkým počtom stĺpcov. Aj veľké veľkosti miestnosti musia byť znepokojený ďalšie Eclipse alebo dať najviac citlivé na obrazovke.

Textílie v interiéri'interiéru miestnosti pre domáce kino, okrem funkcie dekorácie, schopný uhasiť akustického hluku. Okrem toho, všetky druhy textílií, kobercov a pohyblivé priečky vyrobené z textílie, si môžete rozdeliť veľkej miestnosti, do zón, alebo naopak, ako je to potrebné, o'dovuti priestor v jeden celok.

Záclony, čalúnenie a tiež slúžiť pre o'Združenie nábytku a zariadenia v jeden harmonický ensemble, ako telo prístroja je pomerne jednotný dizajn: čierna, strieborná alebo v extrémnych prípadoch, dyhované pre inter''erov. A textílií robí inter'jer farebná rozmanitosť, vytvára farba Združenia a nálady.

Nábytok pre domáce kino je zvyčajne pohybovala v podobe, ale m'kto a pohodlné kreslá a pohovky, kde môžete nie len sedieť, ale je vhodné rozobrať alebo ľahnúť. Je žiaduce, m'nábytok poskytnúť a nastaviť pre rôzne veľké vankúše a prikrývky. Miestnosti potrebné aj nízky stolík s policami a prípadne nohami na kolieskach, takže sa môžete pohybovať a stojan pre skladovanie kazety a Cd.


Osvetlenie miestnosti vyžaduje robustné riešenia: musí byť multi-vrstvený a viac. Vybavenie izby žiarovky, je potrebné zabezpečiť, modelovanie svetlo, jas, a na orientáciu, to je najlepšie, ak izba bude niekoľko svetiel, sada na rôznych úrovniach a v rôznych oblastiach miestnosti. Top Všeobecné osvetlenie - lustre, stropné - je žiaduce, ale nie'istí, že je to celkom možné nahradiť bod, stropné svetlá, vytvárať viaceré m'svetlo na strop (sú nainštalované po obvode stropu v špeciálne panely, vodiace svetlo na strop). Všetky druhy svietidiel a sconces vytvorí stredná úroveň, a stolové lampy - osobné osvetlenie alebo osvetlenie obmedzenom priestore, napríklad tabuľka rozloženia.

Vo väčšine inter''erov vybavenie pre domáce kino, dosť sa hodí, najmä v high-tech, inter'kariéry, ktoré sa hodia takmer všetky moderné vybavenie.

Niekedy v inter'Yeri je to možné, aj "poraziť" štrukturálne prvky, technológie. Napríklad, vysoký vertikálne stĺpce budú pripomínať mrakodrapy, ak máte v pláne na výzdobu miestnosti, v "Manhattan štýl".

Ako historických inter''erov: Empire štýl, Viktoriánskom štýle alebo jemné Rokoka, tu je trochu zložitejšie, ale má svoje vlastné riešenie. Stĺpec, napríklad, môžete prikryť záclony, alebo zastrčený vo výklenku, uzavrieť v príslušnom štýle, alebo schovávať sa za stĺp.

A projektora môže byť zavesený zo stropu, alebo príliš čisté v špeciálnej nika. Veľkej obrazovke TELEVÍZORA alebo plazmový panel môže byť umiestnený v určenej oblasti v Skrini nábytok a zatvorte dvere. Obrazoviek, na ktorých obraz je tvorený pomocou projektora môže byť rozšíriteľný, a v zbalenom stave, že sú ako záclony. Ale pri hraní s diaľkovým ovládaním, obrazovka môže byť rozšírená, a potom mu bude trvať súčasťou stena, stena medzi Windows alebo zatvorenie rack.

Všetky tieto návrh rozhodnutia, samozrejme, potrebné, ak vaše domáce kino nie je usadená v samostatnej miestnosti, a, napríklad v obývacej izbe. Ak máte v byte alebo dome bude samostatný priestor na "hala pre divákov", pohodlie a kvalita zobrazovania je poskytované bez nutnosti triky.

Autor: M. Somov

Zdroj: www. alta-d. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика