пятница, 28 марта 2014 г.

Miesto pre vodné procedúry

Pre mnohých varenie je zábava, ale umývanie riadu je vždy pracujú. Takže to nie je vzatý od vás a nie je v rozpore s kulinársku kreativitu, musíte usporiadať. Tam v kuchyni, možno, zložitejšie veci ako drez : to nie len na umývanie riadu, zelenina, ovocie a ruky, ale odmrazovanie produkty, a teraz dokonca likviduje kuchynský odpad.

Formu a funkčnosť

Odhaduje sa, že prácu, rovnako-kompatibilita'spojené s umývadlom, zaberajú 2/3 čas strávený na všetky práce v kuchyni. Preto je žiaduce, aby márnosť drezy boli vyrobené s maximálne pohodlie. Avšak, túto otázku umožní poskytnúť poradenstvo: byť sprievodcom je zápas z štýl drez s kuchynský nábytok, pohodlie pre Váš rytmus života (frekvencia varenie, počet členov rodiny'm), vaša túžba mať viac, modernejšie, funkcie, a, samozrejme, cena.

Tvar chladiča sú jeden alebo viac šálok (zvyčajne dve), kruhové alebo obdĺžnikové. Klasický obdĺžnikový umyte jednej misy. Dávno, bola cast a pokrytá vrstvou biele keramické, ktorý nakoniec obrátil žltá, crack a split. Teraz tieto drezy stali vzácnosťou, stále môžu byť nájdené v kuchyni, ale v obchodoch už preč. Tradičné obdĺžnikový umývanie stále na čele, možno preto, že väčšina hospodárne využitie pridelených pre nich. Ale teraz majú dva alebo aj viac kapacity. Je to užitočné pre súčasné umývanie, odmrazovanie produkty alebo umývanie zeleniny. Ak všetky kuchynský nábytok je umiestnený na stene a veľkosť kuchyne nie je možné nastaviť most doccash umývanie, možno radšej jednu možnosť. To je model, ktorý má dva poháre rôznych veľkostí (veľké pre jedlá, malé - na odmrazovanie m'mäso a umývanie ovocia a zeleniny). Queen-umývanie zastúpené v zbierkach všetkých Európskych výrobcov.

V krajnom prípade vždy môžete kúpiť odnoosnoi model je skutočne akejkoľvek forme. Na konci, umývanie je celkom schopná stať nič menej pohodlné a funkčné ako mnogochastny. Ale to je predchodca modernej konštrukcie a v žiadnom prípade neumožňuje, aby odmrazovanie výrobkov a jedál v rovnakom čase, dodržiavanie noriem, hygieny. Krídlo (alebo vlasov) - najdôležitejšie funkčné prvok kuchynské drezy. To je druh pokračovanie stola, si môžete dať horúcej panvice, hrnce (v blízkosti umiestnenie štítku), umyté alebo neumytých riadov, dať zeleninu, ovocie a tak ďalej, Dostal na krídle, voda bude odtekať do misky, alebo v špeciálnej zásuvky, pripojený na kanalizáciu. To vám umožňuje používať vlasov na odmrazovanie výrobky, keď misy obsadené. Pranie je možné jedno krídlo na pravej alebo na ľavej strane a dve krídla, ktorý sa nachádza na oboch stranách poháre alebo misy. Výber je určený k dispozícii kuchyňa, vzájomná poloha funkčné vrcholy trojuholníka a pohodlie.

To je veril, že umývanie doccash hygienickejšie, ale ak máte veľký sortiment moderné čistiace prostriedky a dezinfekčné prostriedky môžu kvalitatívne na umývanie a na jedno umytie. Takže, ak ste v kuchyni priestor nie je veľa, to môže byť vykonané s umývadlom. Vyzdvihnúť umývadlo veľkosť je teraz jednoduché, pretože výrobcovia vyrábajú modely štandardné rozmery na šírku tabuľky-top pre cut-v umývadlo a skrinky, ktoré môžu byť namontované na umývanie réžii.

Najobľúbenejšie materiál drez - nerez

Z nehrdzavejúcej ocele, zliatiny Niklu, je najviac praktických materiál pre moderné pranie. To sa ľahko čistí, s časom nemení vzhľad, nie sú tam žiadne žetóny alebo trhlín, to môže ľahko vydržať agresívne prostredie a vysoké teploty. V týchto drezy jedinou nevýhodou - robia hluk pádu vody v nich. Ale tento nedostatok možno teraz ľahko rectifiable: tam sú bielizne, špeciálne vybavené materiálu (špeciálna m'čo obloženie, nainštalované pod umývadlo). Oceľových lamiel sa v závislosti od technológie výroby opečiatkované alebo zvárané. Vyrazené z masívneho list a chýbajú švy (to je hlavnou výhodou takéhoto umývanie). Ale vzhľadom na relatívnu jednoduchosť výroby lisovaných drezy sú lacnejšie. V týchto drezy je jedno "ale": hĺbka, a preto kapacity obmedzené p'pätnásť centimetrov. Okrem toho, hrúbka steny kované drezy môžu byť nerovnomerné, a krivky byť veľmi tenká, resp odolnosť umývanie klesá.

Zvar čistenie, na rozdiel od pečiatkou, môže byť akejkoľvek hĺbky, pretože Pohára v zvárané nich samostatne list základne. Zvar nie je to viditeľné na úkor brúsenie a leštenie, ale v takýchto umýva, a to aj napriek vysokej kvality zvaru, je tu stále ešte hypotetická možnosť únikov (ktorá rastie). Okrem toho, zvárané umývanie drahé pečiatkou. Vnútorný povrch nerezové drezy môžu byť hladké alebo potiahnuté s vyrytým vzorom. Druhý variant je výhodnejšie pre tých, ktorí sa nechcú zmieriť s škrabance na povrchu drezu. Nerezové drezy sú praktické, odolná a nenáročná na údržbu, ale stále nejako monotónna v jeho kovový Lesk.

Móda pre keramika

Moderné farebné a elegantné kuchyňa inter'kariéry, takže niekedy chcete pridať farbu umýva. Existuje spôsob, ako - smaltované podložky, keramických a kompozitných materiálov. Základom pre smaltované drezy sú liatinové, lisovanej ocele alebo keramiky. Skloviny dobrú odolnosť proti korózii, ona, ako je nerezová oceľ, odolná voči agresívnym médiám, plus má širokú škálu farieb. Nevýhodou tohto pokrytia nízkou pevnosťou. Skloviny môže sekanie pri náraze, čím sa výrazne pokaziť vzhľad výrobku, alebo by mohlo viesť ku korózii kovových základe. Lakované kovové čistenie je stále veľmi rozšírené v našich apartmánoch, hoci v skutočnosti je pozostatok zo Sovietskej éry.

Smaltovaný keramické drezy sú vyrobené z porcelánu, a vyhrať, keď v porovnaní s santehkabina vyrobené z kameniny. Tajomstvo je, že porcelán je menej nasiakavý štruktúru a obsahuje minerálne doplnky, ktoré tepla v procese vysokých teplôt pečenie, premeniť na ceny kladnej hmotnosť. Navyše, keramický smalt je sklený hmotnosť, odolnosť voči agresívnemu prostrediu a veľmi ťažké, ale krehké. Preto, keramické drezy sú trvanlivé, odoláva vysokým teplotám, odolný voči poškriabaniu a nie zmenu farby poťahu v priebehu operácie, ale je ťažké, šok-citlivé a ťažko ktorý ovplyvňuje presnosť inštalácie). Nevýhodou je ich krehkosť, hmotnosť a tuhosť (tieto dva faktory, ktoré komplikujú inštalácia pranie). Keramické drezy môžu mať dekoratívny povrch v podobe obrazov, ktoré sú veľmi harmonicky vzhľad v interiéri'Arah retro a krajiny, ako je, napríklad, drez s modrým čalúnením. Vo SV'vzhľadom na zložitosť technológie výroby sú v priemere o 35% viac, že'na trhu objavili drezy vyrobené z kompozitných materiálov. Kompozitný materiál pranie pozostáva z plniaceho a spojiva. Ako výplň použiť tuhé látky: žula drobkov, kremičitý piesok, sklených vlákien. Úlohu spojiva a formatívne komponent hrá akryl. Farba kompozitné drezy určuje farby a výplne. Okrem špeciálnej krajiny, kompozitné drezy sú jednoduché na údržbu, odolné (odolné voči oderu a šok), nebojí agresívne médiá.

Dodatočné vybavenie

Takže, na nákup a inštaláciu chladiča teraz nie je ťažké, ťažšie vybrať zo širokej rozmanitosti vhodný model a voliteľné príslušenstvo (zneškodňovanie, modul pre úpravu vody, ďalšie žeriav a pod.), hlavná vec - v čas zastaviť a nie to preháňať so zariadením. Ďalšie vlastnosti"," drezy môžu byť pripísaná nedávno s'objavil odpadky kníh, alebo zneškodnenie. Toto elektrické zariadenie je inštalované pod drezom a s'v kombinácii s kanalizácie. Kníh na pár minút vyrovnať sa s prakticky akýkoľvek typ odpad z potravín (grind aj malá m'jasné kosti), neodporúča sa ich recyklovať plastové tašky, nití a tkaniny. Samostatne, je pravda vody kohútikov. Ak máte veľa variť, kuchynský mixér bude prevádzkované s oveľa väčšou intenzitou ako podobné zariadenia v kúpeľni. V procese pracuje na jeho prípade môže dosiahnuť, napríklad, sprej, olej, alkalické alebo iné domáce chemikálie. Preto vysoké požiadavky na spoľahlivosť kuchyňa kohútikov: to je najlepšie zvoliť model s keramickou uzatváracie ventily, životnosť, ktorá je oveľa lepšie ako žeriav-brány s gumovými alebo kožené pásy. A v prípade zvukového pultu musí byť odolný voči chemikáliám, tak je lepšie použiť mosadz kohútikov s chrome prevedenie.

Teraz pár slov o ergonómii v kuchyni, kohútik. Rotačné ventily-ventily pre osobitné povolenie teplej a studenej vody v kuchyni nie je veľmi výhodné, pretože to je často potrebné zahrnúť do vody bez toho aby sa dotkli žeriav znečistené ruky. To nie je prekvapujúce, že dnes Všeobecné populárne jednej páky, kuchynský mixér, ktorý môžete použiť ľahký dotyk späť z jeho ruky. Ešte viac pohodlné touchless kohútikov, v kombinácii s bežnými zvukový pult na jednom bare, ako v modeli fínska spoločnosť ORAS. Nevyžadujú dotyk je dosť, aby si ruky na vyliatie. Avšak, táto technika môže byť nazývaný lacné.

Rozprávanie o ceny sú vždy ťažké. Pre niektoré, vzhľad a nízku cenu. Preto, že sú pripravení k často meniť a zariadenia a doplnky pre iných - kvalita a životnosť. Takže, si pre seba!

Sergej Vasiliev

Materiály na tému

Klampiarske konštrukčne rieši všetky
Inštalatérske školenia
Zdroj: ČAS

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика