пятница, 28 марта 2014 г.

Piknik v inter'Yeri

Otvorená kuchyňa rozšíriť svoje schopnosti

Kuchyňa pre nás je viac ako kuchyňa. Tu nielen variť, jesť, ale stále komunikujú. V skratke, toto je miesto, kde sa odpočinok a žalúdok, a ducha. A kuchyni s pôvodnou inter'hieromonk Anatolij ovplyvňuje nás ešte výhodnejšie. Jeden z najnovších inter'kariéry trendy - otvorená kuchyňa. Súdiac podľa vymyslené, to bude apelovať na moderné obyvateľov veľkomesta.

V móde - otvorený priestor. Veľa prepracovať svoje byty v Štúdiu, kde sa všetky izby prietoku spolu. A kuchyni teraz často spojená s obývacou izbou. Hranice medzi nimi sa stáva bar. Ale bez radikálnu prestavbu môžete byť na hrebeň trendy. Kuchyňa bude "open", aj keď v obmedzenom rozsahu na štyri steny. Pretože vonkajšie inter'on je v prvom rade stav mysle.



Ak sa rozhodnete, aby sa vaša kuchyňa otvoriť prácu, pomôže vám nábytok nový typ. Návrhári sa domnievajú, že monolitické a stavebnicový nábytok, zanechá v minulosti. Čo hovoríte, ale to neporiadok priestor. A čím viac priestoru - voľnejší a pohodlnejšie.

Dole s skrine a dverí

Po prvé, moderná kuchyňa má vykladať v hornej vrstve. Namiesto objemné skrinky s dverami a police a poličky. Mini-nábytok by mal obsahovať čo najviac transparentné prvky, aby sa ako otvorený, ako je to možné. Potom všetky kuchynský riad a zariadenia budú pred vašimi očami. Pre ľahké položky sa zmestí police z tvrdeného skla. Má drsný povrch a v kombinácii s oceľovými držiakmi vyzerá to veľmi pôsobivé. Ťažké predmety, ako sú zariadenia, môžu byť umiestnené na oceľových regálov-mreže, ktorí, ako sklo, montáž na kovové držiaky. Môžete umiestniť na stenách komína, rozšírené polica, výklenkov, jednotky ostrova. Hlavná vec je, že to všetko bolo malé a bez dverí. Dizajn sa vytvoriť ilúziu priestoru vo vašej kuchyni. Ak regály sa mi to - môžete nahradiť ich otvoriť vstavané skrine so širokým police, ale opäť - žiadne dvere. Niekedy sú inštalované priamo na kuchynskej linke. Otvorená kuchyňa je nielen krásna, ale aj ekonomickej. Po všetkých dverí sú s modernými mechanizmami otvorenia stoja peniaze.

Základný prvok vyrobený z hliníka alebo MDF

Základ nižšej úrovni, kuchynského nábytku, príliš, budú musieť uvoľniť. V ideálnom prípade by ste mali vziať zúfalý krok: spodnej zásuvky odísť bez dverí. To však nie je vždy praktické, a nie každý má rád to. Ďalšou možnosťou je priehľadné alebo polopriehľadnú dvere. Nebudú prestávke celkový pôvab otvorenej kuchyni. A čo je najdôležitejšie, nie je to jediný tier otvorí a iné zatvorí. Vyzerá to smiešne.
Nábytok pre otvorená kuchyňa môže byť z akéhokoľvek materiálu. To je zvyčajne kovu a skla, najmenej - strom alebo umelých materiáloch (dtd, MDF). Niekedy kuchyni robí výhradne z hliníka alebo ocele. V tomto prípade je to podobné ako profesionálny catering kuchyňu, kde si zobraziť všetky nižšie základne. Možnosť znova nezvyčajné a nie každý má rád. Ale kto povedal, že zanedbávanie stereotypy sú zlé? Jedlá vyrobené z kovu v štýle modernej architektúry, originálny dizajn projektov. Priemerná cena takéhoto kuchyňa - 3 tisíc dolárov. Ale viac často ako kov a drevo v kombinácii s umelých materiálov, a je trochu zábavy lacnejšie.

Vladimír Popkin, dizajnér spoločnosti "Axiom kuchyne", povedal nám, že najvyhľadávanejších po tom, ako pred pokrmy vyrobené z dreva, plastu a MDF. MDF je panel, materiál, ktorý je vyrobený zo sušenej drevných vlákien rôznych plemien a zaobchádzať s syntetické záväzné agentov. On ekologickejšie drevotrieska, sa používa aj pri výrobe kuchynského nábytku. Ceny pre pokrmy vyrobené z MDF alebo drevotrieska začať od 600-700 dolárov.

TECs a eben - na módnym

O stromy'drevený nábytok špeciálne. Z módy, to nebude nikdy, pretože ekologickejšie strom nič. Strom miloval spotrebiteľov. Existuje viac ako 50 druhov dreva, ktoré si vybudoval a Skriňa nábytok pre kuchyne. Každoročne na vrchol popularity nový druh stromu. O tom, čo sa deje na trhu kuchynského nábytku, povedal dizajnér nábytku a inter' " DOM Alevtina Metlova: "Vedúci nábytok továrne Taliansku a Nemecku sú aktívne pracuje s nové druhy. Je kliešť (Vostochnoye dub) a eben (tropických rastlín). Trendy kuchyne v tomto roku bude vyrobená z dreva. Hlavným trendom v dizajne inter'jer - chuť na minimalizmus, teraz a kuchynské spotrebiče, sa ukrýva v skrine."

TECs a Eben s'na trhu objavili nedávno, pred favoritmi boli čerešňa, jaseň a obielené dub. Eben zohrala vedúcu pozíciu v jeho nezvyčajné farby. Jeho farba sa mení od tmavo zelené, čierne, a môže byť a tmavo červené. Drevo, Eben husté a ťažké. Teak je viac obvyklé farby je od zlata na tmavo-hnedá. Teakové drevo je tak silný, že sa vzťahuje aj na stavbu lodí. Ceny za potraviny, teak a Eben začať 1, 8-tisíc dolárov. Cez vysoké ceny z prírodných materiálov, ich málokedy, vyrobené úplne z tíkového dreva alebo Eben. Najčastejšie sa spájajú s MDF a ocele.

Farba riešenia

Materiály na tému

Kuchyňa je srdcom každej domácnosti
Kuchyňa dizajn
Kuchyňa. Problémy navrhovania
Kuchyne z poľa
Kuchyňa a jej dôležité prvky
Farba kuchyňa by mala byť tiež relevantné. Asi najobľúbenejšie farby sú povedala Svetlana Aleksanova, dizajnér spoločnosti Lege Alto: "móda je stále klasické farba béžová. Tiež populárne svetlé farby, alebo "zviera" - napríklad, Zebra."

Súhlasí s ním a Vladimir Popkin: "Majitelia veľkých kuchýň dávajú prednosť svetlé farby v dizajne. A pre malé izby, dobré svetlo tón. Napríklad, pistácie alebo vanilla ".

V inter'bariéra módne v tejto sezóne (a kuchyni je žiadna výnimka) štyri farby - priehľadná-zelená, oranžová, svetlo fialovej a sivej. Nábytok z prírodného strom optimálna kombinácia hnedá, béžová.

V tmavej kuchyni by malo mať prednosť svetlé pastelové farby, veľké, dobre osvetlenej kuchyni môžete použiť akýkoľvek studené farby - modrá, zelená alebo stridently-svetlé farby. Biely nábytok na vizuálne zlepšiť kuchyni. Ale pam'nezabudnite, hlavná vec: farba nábytku by mali byť v rovnakom rozsahu ako farbu stien, nie naopak.

Dar'I BALABANA

Foto www. csikitchenandbath. com

Zdroj: "dom a byt"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика