понедельник, 31 марта 2014 г.

Oprava žijúcich v Chruščov

Oprava žijúcich v Chruščov

Hlavná miestnosť akékoľvek byt sa nachádza spoločenská miestnosť miestnosť. V Chruščov salónik má svoje vlastné charakteristiky: malá veľkosť, nízke stropy, viaceré dvere, okrem toho, že je pasáž v miestnosti. Ako urobiť opravu v obývacej izbe na Chruščova, na opticky zväčšiť priestor a aby to pohodlnejšie?

Farba a osvetlenie riešenie

Opticky zväčšiť priestor pomôže jednu farebnú schému všetkých izieb. Byt bude pohodlnejšie, ak som si okrem'jer v teplých farbách. Preto, steny v obývacej izbe a v ostatných miestnostiach je odporúčané, aby sa udržať vo svetle žlto farby. Ale pamätajte si, že tón stropu musia byť odlišné od farieb na steny, vďaka HMÚ príjem bude zdať vyššia.

Zmeniť drasticky miestnosti pomôže správne osvetlenie. Pam'nezabudnite, čím viac svetla, tým väčšiu priestranné. Svetlo by malo byť multi-level - okrem hlavného luster, musí byť prítomný, podlahové a nástenné svietidlá. Oni nie len chcete zmeniť veľkosť miesta, ale územné ho, so zameraním na špecifické prvky inter'jer.

Základné osvetlenie by malo byť jasné, a preto sa odporúča použiť luster s viacerými lampy alebo Doplniť hlavný svetlo bodové stropné svetlá.

Podlahy v obývacej izbe

Na malý byt vyzeral priestranné použitie vo všetkých izbách na poschodí. Jeden z najviac praktických možnosť je laminátová, on je ideálny pre všetky druhy priestorov. Dodržiavanie týchto pravidiel umožní dosiahnuť dobrý optický efekt.

Nábytok do obývacej izby

Ak Máte radi nezvyčajné a originálne inter'minimálna úroveň obývacej izby, by ste sa mali vyhnúť tradičnej zariadenie - steny, m'nábytok a konferenčný stolík.

Po prvé, musíte si vopred premyslite, koľko nábytok budete musieť živiť bol funkčný. Napríklad, či kúpiť tradičné sada na gauč a dve kreslá, keď všetci členovia rodiny' * preferujú odpočinok na pohovke, prečo si kúpiť veľkú stenu, ak sú všetky veci, ktoré môžu byť umiestnené v šatník v chodbe, atď.


Po druhé, venovať pozornosť nábytok, ktorý môže byť rozdelený, napríklad Stôl, ktorý sa dá premeniť na Penzión, postele, ktoré môžu byť obsadené na stenu a získať police atď.

Závesy pre obývaciu izbu v Chruščov

V málo salón Chruščov je veľmi dôležité, ak chcete otvoriť okno, takže závesy pre obývaciu izbu nemusí byť tmavé, je potrebné použiť svetlo priehľadnej látky. Na izbe vizuálne vykonať vyššie uvedené, by ste mali opraviť rímsy čo najbližšie k stropu. Si môžete zavesiť látkové vertikálne žalúzie.

Je lepšie vybrať záclony s kresba, farba sa opakuje niektoré podrobnosti inter'interiéru, môžete pridať k záclony a organza, podobné farby Banky.

Rád dizajnérov na tému

Všetky dvere v malej Sedenie musí byť rovnaký - rovnakého materiálu a farby. Nezneužívali dekor, v malej miestnosti by mala byť menej obrazy vo veľkých snímok, koberce atď.

Vyhnúť sa malým a farebné položky. Odporúča sa používať v malom množstve z živé podrobnosti, môžu odvádzať pozornosť od malej veľkosti miestnosti.

Užitočné tajné

Hlavnou nevýhodou žijúcich v Chruščov je skutočnosť, že ide o pripojenie na izbe. Opravách žijúcich v Chruščov, túto nevýhodu sa dá premeniť na výhodu. Dizajnéri sa neodporúča používať neštandardné riešenie je, aby tzv. cestou pôjdeš z obývačky do spálne. Môžete urobiť hladkej dráhe z tašky, a na prízemí je vyrobená z laminátu alebo parketové Dosky.

Táto cesta bude split miestnosti do rôznych zón a tiež chráni povrch proti oderu, vo veľmi schopného miesto.

Tieto naše rady, z každej miestnosti, aj pre malé alebo prejsť, môžete vytvoriť pohodlné a funkčné obývacia izba. "s nebojí ukázať svoju tvorivú predstavivosť a experimentovať! Pam'nezabudnite, krásne obydlia nie len poteší oko i dušu. V prekrásnom apartmáne Budete mať vždy dobrú náladu a zdravie.



Články na tému:

  • Závesy pre obývaciu izbu
  • Okrem'jer obývacej izby
  • Štýly obývacia izba
  • Kúpeľne v Chruščov
  • Vyberte položku Tapeta pre obývaciu izbu
Kategória: Opravy salónik
Dátum: 27. Januára 2012
Tagy: obývacia izba, Chruščov

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика